Gelinlik Modelleri Kızlar bu gelinlik sizce nasıl?

grkmcelk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2011
31
0
36
Adana
$34192_111815635534572_100001184082681_77367_233987_n.jpg sizce bu gelinlik nasıl kızlar?

özellikle ön tarafın modeli hoşuma gitti, içindeki sziseniz eğer size de yakışmış model, güzel taşımışsınız :)

içindeki ben değilim.yaza düğünüm olacak bu şimdiden gelinlik modeli bakıyorum.sizin de fikrinizi almak istedi model konusunda

bence ilk gelinliğin önü çok güzel. ama arkasındaki gülü bozuyor bence.

bence modeller cok guzel ama arkasındaki gul yerine mesela fiyonk da olabilir bence:) bu arada bu gelnliklerin fiyatları ortalama ne kadar aceba???

ilk gelinliğin aynısını dün en yakın arkadaşım denedi ve aldı şok oldum burda görnce çnkü biz hazır aldık onunda düğünü mayısta modelden çok daha güzel oldu onun üstünde arkasıda hiç abartı durmuyor üstelik çok çok güzel fiyatınıda yazayım kiralık 1450 satılık 2200 TL :69::69::69::69:

İlk gelinliğin ön tarafını gerçekten çok beğendim.Arka tarafı düz olursa çok daha şık olur.Eğer o şekilde dikilme imkanı olursa kesinlikle mükemmel bir gelinlik olur.Hatta ben bu fotoğrafı alayım.=]​

çok güzel çok beğendim böyle bi gelinlik bulsam hiç kaçırmam hep straplez isterdim ama şuanda gelinliklerde tülden kollar çok hoşuma gidiyo çok masum gösteriyo gibi geliyo

gelinlik her kızın hayalinde vardır mutlaka o yuzden herkesin gelinlik seçimine saygı duymak lazım bence hayalindeki gibiyse kimseye fikir sormana gerek yok çünkü o senin hayalin çocukluğundan beri ve senin seçimin en doğru olandır fikrimi yinede sorarsan bence çok hoş mutluluklar

Back