Gelinlik Modelleri kızlar bu gelinlik nasıl?

peki ben sana bir model önereyim o zaman, şu an bir akrabama dikilen bir Vera Wang modeli, yalnız soldaki büyük gülümsü şeyi yaptırmıyor:

]

minenes, ne kadara diktiriyor acaba? bir de orijinalinin fiyatı hakkında fikrin var mı? vardır diye umuyorum, bu kadar ilgini görünce bu konuda :)

minenes, ne kadara diktiriyor acaba? bir de orijinalinin fiyatı hakkında fikrin var mı? vardır diye umuyorum, bu kadar ilgini görünce bu konuda :)

benim akrabam tam kaça diktiriyor emin değilim ancak ipek organze ve fransız dantel kupon ile 2500-3000 arası bir fiyatı vardı tahminim. orijinal vera wangler Türkiye'de vakkoda satılıyor ve fiyatlar 10.000'in katları diye biliyorum. Couture katındalar, orası için 15000-35000 arasında değişiyor fiyatlar demişlerdi.

çok teşekkürler.. daha benim evlenmeme çok var ama ben o zaman gelince en iyisi bir yurtdışına çıkıp alıp geleyim.. en azından tatil olur düğün öncesi.. :)) gerçi vera wang ın da sadece etekleri hoşuma gidiyor, üstleri pek bi açık, giyemem ben öyle.. :) o zamana gelelim de bir hele senden fikir almak isterim yine :))

bu tarz markaları avrupadan hele de amerikadan alması çok daha uyguna geliyor cidden :) şansın varsa dene...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…