Gelinlik Modelleri kızlar bu gelinlik nasıl?

Eteklerin üstündeki toplama ayrıntısını çok demode buldum şahsen, bu sene toplama etek hiç yok tasarımcılarda. göğüs bölümündeki aplik tekniği güzel, muhtemelen pronoviasta görmüşlerdir zaten. o tekniğin kullanıldığı 3 model aşağıda:

lazer kesim de var sonuncuda...

Son düzenleme:

yine bulmuşsun minenes, harikasın:) Bu ilk örnektekine çok benziyordu, bu üstle benim eklediğim tül toplama alt nasıl durur acaba

Ya tarlatan ya da tülden destek olur altına. Benim dikiliyor dediğim için önerilen kumaş ince tür bir ipek organzeydi, o yüzden diri bir görüntüsü var, bunun gibi yani.

üst kismi güzel ama alt kismi bütünlememis
alt kismi sirf düz tül gögüsündeki hareketlilikler etek kisminda serpistirilmis olarak hayal ettim minenes sin örnek olarak verdigi 2. gelinlik gibi

Benim resmini çektiğim gelinlikte etek kısmının kabarıklığını beğeniyorum, biraz daha kilolu gösteriyor sanki...Ben çok zayıfım o yüzden diğer model zayıflığımı öne çıkarır gibi geliyor ama...

Eklentiler

• $Batista.jpg
    46 KB · Görüntüleme: 61
  • $561326_10150764848497458_535817457_9668692_1656007462_n.jpg
    18,1 KB · Görüntüleme: 44
etek kısmı çok demode..özellikle de arkası çok kötü bence.. hele ki o arkadaki fiyonk... daha modern şeyler baksan aslında...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…