Hayırlı olsun :) Çok beğendim gelinlik modelini. Ayakkabı ve çiçeğini pembe tonlarında seçebilirsin çok şık olur. Ama askı ekletme bence bu modele bilmiyorum askılı hali güzel gelmedi gözümün önüne getirince
Sebebini öğrenebilit miyim neden askılı kullanmak zorundasınki ? Sebebini bilirsem farklı fikirler bulabilirim belkiBen de gözümde canlandıramıyorum. Umarım kötü olaz. Çünkü askılı kullanmak zorundayım
Sebebini öğrenebilit miyim neden askılı kullanmak zorundasınki ? Sebebini bilirsem farklı fikirler bulabilirim belki
Böyle belden oturtmalı kabarık gelinlikler kilolu gösteriyor bence ama senin kilon gayet iyi bilmiyorum tabi senin üzerinde nasıl durur.
Hiç gelinlik denedin mi? Buna benzer bir gelinlik denemelisin bence bakalım kendine yakıştıracak mısın?
Ben bu tarz bi şey denemiştim hiç güzel olmamıştı mesela
Finallerim var, internetten bakmak dışında sadece iki kere, o da aynı mağazada denedimBelden oturtma denemedim, amacım belimin en ince yerine oturtmak, ince görünmekti, hata mı ediyorum yoksa? En iyisi deneyeyim müsait olunca
Çok güzel çok şık :)) böyle sade gelinliklere bayılıyorummm !! Mavi pembe lila bunlarla mükemmel olur :) ALLAH tamamına erdirsin :)
Merakla bekliyorum :) sende bu zevk olduktan sonra eminim ki yine çok özenli ve güzel bir tercih yapmışsındırÇok teşekkür ederim :) ama ben daha bunu diktireceğim diye dolaşırken hiç beklemediğim anda bi gelinlik buldum ve çok beğendim :) Gelinlikçi ve gelinliği alan kişi var olan bir modelden yola çıkarak çok güzel bi şey tasarlamışlar. Yarı gelinlikçi yarı gelin şeker bi şey yapmışlar. Çok hoşuma gitti. Kısmetse yarın dikime başlatacağım. Buraya da gelinliğimin fotosunu koyacağım inşallah.
Cok tesekuurler :* ben zevkli bi secim oldugina inaniuorum, size de gosteririm burdan insallahh :)Merakla bekliyorum :) sende bu zevk olduktan sonra eminim ki yine çok özenli ve güzel bir tercih yapmışsındır
İnşallah :) biz evleneceklere de fikir olur :) bu arada nereden seçtin gelinliğiniCok tesekuurler :* ben zevkli bi secim oldugina inaniuorum, size de gosteririm burdan insallahh :)
Bana gönderdiğin mi bu bebeğim?
Ama o benim çok hoşuma gitti niye begenmedin kiiiiiYok fıstığımmm, o kötüymüş meğer. Arkadaşlarım uyarmasa anlamıcaktım. Bana güzel gelmişti. İlk denediğim olduğu için sanırım :) Bu başka, sana yine foto olur olmaz gönderirim.
İnşallah :) biz evleneceklere de fikir olur :) bu arada nereden seçtin gelinliğini
Ama o benim çok hoşuma gitti niye begenmedin kiiiii
Gönlüne göre yaptır bebeğimModeli hoştu ama bel ile bustiyer kısmı iyi durmadı bende. Ben biraz balıketli olduğum için belki de ama çok iyi durmadı. Şimdi diktireceğim daha güzel, kuruklu, tam bi yaz gelinliği :)
Gönlüne göre yaptır bebeğim
Sen de balık etliysen ben ne baligiyim acaba
61 gayet iyi bi kilo bence balımKilo aldım biraz61 oldum. Acil diyet lazım ?!?
61 gayet iyi bi kilo bence balım
Seni görmesem inancam gayet zayıf sin kiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?