• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Kızlar bu gelinliği çok beğendim..fikrinize ihtiyacım var

dadlummm

Guru
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2008
825
2
316
Ankara
selam kızlar..
ben nişanlıyım ve 2-3 ay içinde inşallah düğünüm olucak..
bu gelinliği çok beğendim sizlerinde fikrini almak istedim..alt modeli çok hoşuma gitti fakat kuyruğunun daha uzun olmasını istiyorum..ve ben kapalıyım üzerine cepken diktirmek istiyorum..duvak rahibe duvağı denen duvaktan..uzun olucak..

sizce nasıl ? yaptırmak ne kadara maal olur ?

gelnlikyl4.jpg

çok hoş bence ama yapımı pahalı olabilir,kardeşim ağustosda evlendi,o 3,000 tl ye diktirmişti.

becede güzel ama dikkat et danteli falan aynı olsun

bende katalogdan beğendim istanbulda diktirdim gelinlik bi geldi faklı gipur kullanılmış ve bütün havası gitmiş başka şehirde olduğum için tekrar geri gönderemedim yani beğenmiyerek giydim ve halada daha aklımda

elbise güzel.... cok pahaliya cikmaz benim düsüncem
swarowski tasli yada fransiz güpürlü olsaydi ok cok pahaliya cikar diyecem ama
bence bu elbiseye cok güzel bir sekilde daha cazip bir fiyata diktirebilirsin canim... Benim tahminim pazarlik sart tabi pazarlik olmadan olmaz 1000 1200 rahat diktirebilirsin. Hayirlisi olsun canim

bence hoş ama cepken degil de modeli tüm yaptırsanız kol falan yapılsa cepken hoş durmuyor bende kapalıyım gelinligimde tümden gibiydi rahibe duvak çok hoş duruyor..

canlarım çok teşekkür ederim Şeniz

sizce çok mu sade..yoksa böyle güzelmi
kuyruğu daha uzun olucak ama

hatta benim kuzenim dikmişti kendisi uzman bu konuda.tüm yaptır bence.o bana öyle tavsiye etti.

aslında benim gelinligimde çok hoştu gösterme şansım olsaydı fikir edinirdin..4000 ytl.di.fransız dantel ve çok agır işleme.

Guzel bir gelinlik...Birkac onerim olacak nacizane.Bence ikinci kat tul degil de kendi kumasindan olabilir.Cunku sadece bir tarafinda islemeler var,diger taraflar bos gorunecek.Cicekle toplanan yerdeki kenarlardan da yine duvagin islemelerinden gecer mesela..Son olarak da bence cepken yerine uzun kollu diktirebilirsin,yakasini da dik yaka(hakim yaka)yaptirirsin daha da şık olur kanaatindeyim.Cok pahali olmaz bencede eger istersen, sana bir yer ismi verebilirim..Mutluluklar diliyorum canima.s.

Guzel bir gelinlik...Birkac onerim olacak nacizane.Bence ikinci kat tul degil de kendi kumasindan olabilir.Cunku sadece bir tarafinda islemeler var,diger taraflar bos gorunecek.Cicekle toplanan yerdeki kenarlardan da yine duvagin islemelerinden gecer mesela..Son olarak da bence cepken yerine uzun kollu diktirebilirsin,yakasini da dik yaka(hakim yaka)yaptirirsin daha da şık olur kanaatindeyim.Cok pahali olmaz bencede eger istersen, sana bir yer ismi verebilirim..Mutluluklar diliyorum canima.s.

canım çok teşekkür ederim..mutlaka önerilerini değerlendiricem.. zaten duvak gelinlikle uyumlu olmalı..duvağın kenarlarının dantelinden eteğin aşağıya inen danteli aynı olucak..

çok güzel bence sade ve asil duruyor diktirecen heralde dikkat et güpür dantel aynı olsun şimdiden hayırlı olsun

Back