Ahhh şunu okuyunca içim cız etti ahhh ne diyim bilmiyorum ağlamak istiyorum yaSon bilgi: Bebek 4 haftalık 6 günlükmus ultrasonda çıkmış ama bugün vakumla kürtaj yapılmış.
Ne kadar uyguna yaptırıyorsunuz tıp merkezinde mi? Benden geçen 150 aldılar çok geldiValla ben 25 liraya yaptırıyorum özelde hcg yi hep boşa gidiyo paralarım dua ette ben pozitif göreyim:)
Ya yine bu sitede gördüm o rakamı bende 150 nedirNe kadar uyguna yaptırıyorsunuz tıp merkezinde mi? Benden geçen 150 aldılar çok geldi
Ama 150 değmiş sanırım sizinNe kadar uyguna yaptırıyorsunuz tıp merkezinde mi? Benden geçen 150 aldılar çok geldi
Ama 150 değmiş sanırım sizinpozitif çıkacağını bilsem 350 de veririm
İnşallah Balım inşallahevet sonuç pozitif çıktı, darısı başınıza. inşallah 25 lirayla da pozitifi görürsünüz zamanı vardır
İnşallah senin için en hayırlı ve en yakın zamanda allah nasip etsin canım ettim sana özelİnşallah Balım inşallahdua et hamilelerin duası kabul olurmuş
Canım öncelikle hayırlı olsunKızlar selam,
Geçen ay 25 inde adet olmuştum erken kanamam gelmişti ve adetten 12 -13 gün sonra birliktelik oldu. Yumurtlama takibi de yapamadım..
Yani gebelik olmaz diye de ilgilenmedim .
Adetim bir hafta gecikti zaten düzensiz periyotlarım ama içim içimi de yedi kaç gündür bekliyorum 1 hafta geçsin diye..
Sonuç belirgin çizgi .. gebelik kesin mıdır yorumlarınızı rica ederim
Ya ben burdayım diye bağırıyo resmenKızlar selam,
Geçen ay 25 inde adet olmuştum erken kanamam gelmişti ve adetten 12 -13 gün sonra birliktelik oldu. Yumurtlama takibi de yapamadım..
Adetim bir hafta gecikti zaten düzensiz periyotlarım ama içim içimi de yedi kaç gündür bekliyorum 1 hafta geçsin diye..
Kesinnn. Hayırlı olsun tebriklerrrrKızlar selam,
Teşekkürler, beklemediğimden inanasim da gelmiyor. Şüphe içindeyimKesinnn. Hayırlı olsun tebriklerrrr
Kan verdikten sonra göreceksiniz ki hamilesiniz. InanıyorumTeşekkürler, beklemediğimden inanasim da gelmiyor. Şüphe içindeyim
Umarım öyledirKan verdikten sonra göreceksiniz ki hamilesiniz. Inanıyorum
Adete kaç gün vardı markası neydi acabaCanım öncelikle hayırlı olsunbenim adetim gecikmeden yaptığımda sonucum böyleydi,ertesi gün kan testi yaptırdım 115 çıktı.çok düşük çıkarsa kimyasal gebelikte olabiliyor ama onda bu kadar koyu çıkmazdı diye düşünüyorum 2.çizgi. bence direk kan testi yaptır ama tabi ki buna göre bebek var görünüyor
Comfort early almıştım onla öğrendim benAdete kaç gün vardı markası neydi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?