M minelii Yeni Üye Kayıtlı Üye 18 Nisan 2014 39 0 1 İstanbul 4 Mayıs 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi minelii #1 Benim eyeliner allık kontür için falan fırçaya ihtiyacım vardı bunlar işimi görürmü almalımıyım? www.kozmela.com/eco-tools-5′li-bamboo-firca-seti-
Benim eyeliner allık kontür için falan fırçaya ihtiyacım vardı bunlar işimi görürmü almalımıyım? www.kozmela.com/eco-tools-5′li-bamboo-firca-seti-
M minelii Yeni Üye Kayıtlı Üye 18 Nisan 2014 39 0 1 İstanbul 4 Mayıs 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi minelii #2 lütfen fikir verin ona göre almayı düşünüyorum şuan
Katre83 Guru Kayıtlı Üye 16 Şubat 2009 2.700 165 363 41 5 Mayıs 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi minelii #3 minelii .!.: Benim eyeliner allık kontür için falan fırçaya ihtiyacım vardı bunlar işimi görürmü almalımıyım? www.kozmela.com/eco-tools-5′li-bamboo-firca-seti- Genişletmek için tıkla... Ecotools iyi bir markadır bende sadece 1 tane fırçası mevcut ama genelde kullananlar memnun kalıyor.
minelii .!.: Benim eyeliner allık kontür için falan fırçaya ihtiyacım vardı bunlar işimi görürmü almalımıyım? www.kozmela.com/eco-tools-5′li-bamboo-firca-seti- Genişletmek için tıkla... Ecotools iyi bir markadır bende sadece 1 tane fırçası mevcut ama genelde kullananlar memnun kalıyor.
- Janna - Guru Pro Üye Anneler Kulübü 7 Ekim 2011 13.907 10.710 498 30 5 Mayıs 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi minelii #4 minelii .!.: Benim eyeliner allık kontür için falan fırçaya ihtiyacım vardı bunlar işimi görürmü almalımıyım? www.kozmela.com/eco-tools-5′li-bamboo-firca-seti- Genişletmek için tıkla... İhtiyacın varsa al canım:)
minelii .!.: Benim eyeliner allık kontür için falan fırçaya ihtiyacım vardı bunlar işimi görürmü almalımıyım? www.kozmela.com/eco-tools-5′li-bamboo-firca-seti- Genişletmek için tıkla... İhtiyacın varsa al canım:)
gizf Üye Kayıtlı Üye 24 Aralık 2012 12 2 18 İzmir 8 Mayıs 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi minelii #5 minelii .!.: Benim eyeliner allık kontür için falan fırçaya ihtiyacım vardı bunlar işimi görürmü almalımıyım? www.kozmela.com/eco-tools-5′li-bamboo-firca-seti- Genişletmek için tıkla... selam; bende kozmeladan real tecniques fırça aldım.göz fırça setini muhteşem yüz grubunuda aldım aynı şekilde muhteşem. tavsiye ederim
minelii .!.: Benim eyeliner allık kontür için falan fırçaya ihtiyacım vardı bunlar işimi görürmü almalımıyım? www.kozmela.com/eco-tools-5′li-bamboo-firca-seti- Genişletmek için tıkla... selam; bende kozmeladan real tecniques fırça aldım.göz fırça setini muhteşem yüz grubunuda aldım aynı şekilde muhteşem. tavsiye ederim
M madam_rosmerta Yeni Üye Kayıtlı Üye 24 Nisan 2014 25 0 0 Ankara 17 Mayıs 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi minelii #6 minelii .!.: Benim eyeliner allık kontür için falan fırçaya ihtiyacım vardı bunlar işimi görürmü almalımıyım? www.kozmela.com/eco-tools-5′li-bamboo-firca-seti- Genişletmek için tıkla... Aradığınız şey kaliteyse iyi bir marka bence. Ama daha hesaplı ürün ararsanız aliexpress'te 20-30 taneli setler var bundan çok daha ucuza.
minelii .!.: Benim eyeliner allık kontür için falan fırçaya ihtiyacım vardı bunlar işimi görürmü almalımıyım? www.kozmela.com/eco-tools-5′li-bamboo-firca-seti- Genişletmek için tıkla... Aradığınız şey kaliteyse iyi bir marka bence. Ama daha hesaplı ürün ararsanız aliexpress'te 20-30 taneli setler var bundan çok daha ucuza.
Minnosss88 Yeni Üye Kayıtlı Üye 14 Mayıs 2014 5 0 1 Almanya 18 Mayıs 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi minelii #7 Bence en güzel firça seti ''SIGMA''herkeze öneririm.. :) Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
Bence en güzel firça seti ''SIGMA''herkeze öneririm.. :) Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü