Kızlar bu durumu yaşayan var mı

Cngz44

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2023
521
214
33
30
Kızlar durduk yere oğlum ağlamaya huzursuz olmaya başladı dışardaydık eşimle eşim benek arabasını kaldırıma çarptı ama oğlum ilk ağlamadı sonradan ağladı susturamadık hastaneye geldik nöbettir dediler kan idrar bakıldı birşey yok dediler bıngıldağı şişmişti elimi koyduğum gibi anladım doktora söyledim mr çekelim nolur diye Çekilde beyin kanaması dendi yoğun bakıma alındık 3 gün kadar kaldık bugün servise aldılar us çekilde somra doktor geldi sıvı birikmesi var neden olduğunu ne olduğunu anlamıyoruz dedi kötü birşey mi bu değerler terimler ne doktor geliyor odaya ne bakıyorlar ne tedavi uyguluyorlar boş bol yatıyoruz şuan

Eklentiler

• 5335354e-81c9-4010-b594-1c4b8a797bd1.webp
    5335354e-81c9-4010-b594-1c4b8a797bd1.webp
    30,9 KB · Görüntüleme: 59
  • 29ef60ba-50c2-4278-b750-3441d58157b7.webp
    29ef60ba-50c2-4278-b750-3441d58157b7.webp
    42 KB · Görüntüleme: 57
Allahım şifa versin. İlk okurken daha neler diyerek başladım okumaya ama iyiki iyiki mr ı çektirtmişsiniz. Çok geçmiş olsun. Neden olmuş doktorlar birşey diyebildi mi

Allahım şifa versin. İlk okurken daha neler diyerek başladım okumaya ama iyiki iyiki mr ı çektirtmişsiniz. Çok geçmiş olsun. Neden olmuş doktorlar birşey diyebildi mi
Hayır neden olduğunu anlamadık bulamıyoruz diyorlar internetten beyinde sıvı birikmesi yazıyorum hidrosefoli diye bir hastalık çıkıyor oda çok korkunç kafayı yicem ne olduğunu anlasak birşeyler yapmaya çalışıcaz yorum yapan yok

Hayır neden olduğunu anlamadık bulamıyoruz diyorlar internetten beyinde sıvı birikmesi yazıyorum hidrosefoli diye bir hastalık çıkıyor oda çok korkunç kafayı yicem ne olduğunu anlasak birşeyler yapmaya çalışıcaz yorum yapan yok

Bu konuda zannetmiyorum ki burda bilen çıksın. Şifa dilemekten başka elden bir şey gelmiyor. Hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama doktor doktor gezmek gerekiyor sanırım. Bu sonuçlarla. Bebeğinizin yanında mısınız peki yoksa o yoğun bakımda mı

Bu konuda zannetmiyorum ki burda bilen çıksın. Şifa dilemekten başka elden bir şey gelmiyor. Hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama doktor doktor gezmek gerekiyor sanırım. Bu sonuçlarla. Bebeğinizin yanında mısınız peki yoksa o yoğun bakımda mı
Servise aldılar bu sabah bizi hastaneden de çıkartmıyorlar izmit şehir hastanesindeyiz araştırma hastanesi donanımlı hastane ama bilmiyorum

İnşallah kötü bir şey değildir allahım şifa versin olmadı başka hastaneye götürün bildiğiniz daha iyi bir hastaneye

Allahım yardımcınız olsun inşallah.

Kocaeli şehir hastanesindesiniz sanırım ben orda doğum yaptım.
Doktorları iyidir merak etmeyin.
Bebeğiniz başını mı çarptı ? Düşme falan mı oldu ?

Kocaeli şehir hastanesindesiniz sanırım ben orda doğum yaptım.
Doktorları iyidir merak etmeyin.
Bebeğiniz başını mı çarptı ? Düşme falan mı oldu ?
Düşme olmadı bebek arabasındaydi eşim sürerken kaldırım gibi bir yere çarptı sarsıldı kamera kayıtları falanda var doktorlar inanmadı birde polis falan çağırdılar çok şükür kamerada görüntülendi herşey doktor bu sarsılmaylada olmaz dedi biz anlamadık ilk gün beyin kanaması dendi bugün sıvı birikmesi diyorlar beynim durdu

Rabbim şifa versin ,inşallah güzel haberler alırsınız 🥹🙏🏻

Bebeğiniz kaç aylık? Doğum nasıl oldu? Bebeği gördünüz mü kendinizde miydiniz? Giydirme sırasında vs darbe almış olabilir mi? Aklıma başka bir şey gelmedi. Allahım yardımcınız olsun ☹️

Düşme olmadı bebek arabasındaydi eşim sürerken kaldırım gibi bir yere çarptı sarsıldı kamera kayıtları falanda var doktorlar inanmadı birde polis falan çağırdılar çok şükür kamerada görüntülendi herşey doktor bu sarsılmaylada olmaz dedi biz anlamadık ilk gün beyin kanaması dendi bugün sıvı birikmesi diyorlar beynim durdu
Yani bebek arabasında ne kadar sarsılabilir ki o şekilde. Erken doğmuştu bebeğiniz o zaman beyin kanaması geçirdi mi yoğun bakımdayken ? O kanamalar uzun süre devam edebiliyor kızımda da 2-3 ay kadar devam etti hani onu gördülerse falan. Beyin kanaması olmuş olabilir ama genelde bebeklerde darbeye düşmeye bağlı olur. Sonra kanama durup hasarı gidermek için sıvı birikimi de olabilir. Bu durumlarda takip edilir herhangi bir tedavi uygulanmıyor diye düşünmeyin diye söylüyorum.
Bebeğinizde nöbet belirtisi, göz dalması, bir noktaya uzun süre bakma, göz kayması, kulak arkasında morluk, dilini kontrol edememe, başını tutamama gibi durumlar var mı diye gözlemleyecekler. Sıvı kendi kendine geçebilir de müdahale de gerekebilir hepsi ihtimal dahilinde. Siz sakin olup bebeğinizi gözlemleyin mümkünse uykusu esnasında eşinizle yapabiliyorsanız nöbet şeklinde bekleyin. İnşallah ciddi bir şey olmadan geçer gider çok geçmiş olsun.

Back
X