Yatak Odası Dekorasyonu kızlar bu da benim yatak odam nasıl yorum yapar mısınız

Valentino Modern Yatak Odas Modern Yatak Odalar Mobilya negl Mobilya yalnız bazalı olacak kızlar bu yatak odam ben çok beğenerek aldım umarım iyi bir seçim yapmışımdır bide nasıl bir perde halı kombin yapabilirim

benimkine çok benziyo model olarak, ben halı kullanmadım, küçük bi paspas koydum orta yere mobilyaya benzer renkte, parke var odada biraz koyu bence iyi durdu. bu arada ben de çok beğenerek almıştım. perde olarak da çok açık kahve üzerine koyu kahve ağaç şekilleri olan japon perdelerim var, ortasında da sakallı tarzda tül.... tavsiye ederim :34:

Son düzenleme:
benimkine çok benziyo model olarak, ben halı kullanmadım, küçük bi paspas koydum orta yere mobilyaya benzer renkte, parke var odada biraz koyu bence iyi durdu. bu arada ben de çok beğenerek almıştım. perde olarak da çok açık kahve üzerine koyu kahve ağaç şekilleri olan japon perdelerim var, ortasında da sakallı tarzda tül.... tavsiye ederim :34:

:) cok yararli oldu bunlari nott edecem kahve cok iyi olur cok tesekkurlerr

bu yatak odasını beyaz ve pembe ile çok güzel kombin edebilirsin canım açık renk olduğu için ben yinede beyaz düşün derimmm

bu yatak odasını beyaz ve pembe ile çok güzel kombin edebilirsin canım açık renk olduğu için ben yinede beyaz düşün derimmm

Fikir icin cok tesekkurler bugun salon takimimi ve kucuk odamin koltuklarini aldim salonum krem tonlsri yastklari cok acik pembe orayada krem tul ayni ton pembeden perde dusundum yatajodamda baya dar acik renk cok daha ii olur :)

waaoww kibar ve şık bi oda canım hele ayaklı olmaları çok güzel hiç degilse rahat rahat temizlersin ahh ahhh şimdiki aklım olsa bende ayaklı alırdım güle güle kullan canımm inşallah mutlulukla girersin her zaman odana

kesinlikle çok güzel.bayıldım.burda gördüğüm en güzel takım bence.bir de kalitesi iiyiyse tadından yenmez.çok hoş gerçekten.keyifle kullanın ve tebrik ederim çok zevklisiniz...

Back
X