- 20 Ocak 2013
- 1.131
- 955
- 448
- Konu Sahibi sevdaveysel
-
[/QUOTE]QUOTE=sevdaveysel;31506216]Valentino Modern Yatak Odas Modern Yatak Odalar Mobilya negl Mobilya yalnız bazalı olacak kızlar bu yatak odam ben çok beğenerek aldım umarım iyi bir seçim yapmışımdır bide nasıl bir perde halı kombin yapabilirim
Valentino Modern Yatak Odas Modern Yatak Odalar Mobilya negl Mobilya yalnız bazalı olacak kızlar bu yatak odam ben çok beğenerek aldım umarım iyi bir seçim yapmışımdır bide nasıl bir perde halı kombin yapabilirim
bayildimmmmm ozellikle tuvalet masasina
mutlulukla kullan
bayildimmmmm ozellikle tuvalet masasina
mutlulukla kullan
benimkine çok benziyo model olarak, ben halı kullanmadım, küçük bi paspas koydum orta yere mobilyaya benzer renkte, parke var odada biraz koyu bence iyi durdu. bu arada ben de çok beğenerek almıştım. perde olarak da çok açık kahve üzerine koyu kahve ağaç şekilleri olan japon perdelerim var, ortasında da sakallı tarzda tül.... tavsiye ederim
bu yatak odasını beyaz ve pembe ile çok güzel kombin edebilirsin canım açık renk olduğu için ben yinede beyaz düşün derimmm
Valentino Modern Yatak Odas Modern Yatak Odalar Mobilya negl Mobilya yalnız bazalı olacak kızlar bu yatak odam ben çok beğenerek aldım umarım iyi bir seçim yapmışımdır bide nasıl bir perde halı kombin yapabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?