Kızlar bu da benim hem evim, hem çeyizim :)

kızlar kusura baklayın bayadır uğrayamadım buralara.mor olan bornozun markası home swit home fiyatıda 60 lira civarındaydı ama 1 ıl önce falan artmış olabilir.bu aradda herkesin ii dilekleri için teşekkür ederim

canımm m bende tamm bunuu soracaktımm

konuu sonuu sahibii yanıtlarmısınn cxanımmm

tuvallettekii çüp kovan ve fırçalığın nerdenn hepsii çokk şıkkk

yazarmısınn nerden kaçaa aldınnn

onları bi alşveriş mağzasından aldım isim veremiyorum sanırım burda öle markası falan yok fiyatı 100 lirayı geçmemişti öyle hatırlıyorum ama şimdi nerden temin edebilirsiniz bilmiyorum.

allah güle güle oturmayı nasip etsin ben de salonundaki gibi bi orta sehpa istiyorum fakat o kadar yer dolaştım aynısını deil benzerini bile bulamadım sen nerden we ne kadara aldın yazar mısın?

herşeyin çok güzel,maşallah..Allahım ağız tadıyla oturmayı nasip eylesin insallah..

Herseyin çok güzel Allah güle güle oturmayı nasip etsin.Bu arada klozet kapağı da müthiş dekor olmus.vereliniortak

Allah ağız tadıyla mutlu mesut oturmayı nasip etsin evin çok güzel, sozsuz mutluluklar diliyorum :)

Mutfağın okadar sıcak ve güzelki maşallah aslında bütün evin oyle
En oneliside huzurla sevdiğinle birlikte bir omur sağlıkla oturabilmek Allah mesut etsin inşallah

Evin çok güzel huzurla oturun inşallah. Darısı başıma bu aradaaaaaaa inşallahhh kaydirigubbakcemile3

allah güle güle oturmayı nasip etsin ben de salonundaki gibi bi orta sehpa istiyorum fakat o kadar yer dolaştım aynısını deil benzerini bile bulamadım sen nerden we ne kadara aldın yazar mısın?

canım onu şu edirnekapı daki mobilyacılar sitesinden almıştım fiyatı 8000 lira civarı istersen mağzanın adınıda verebilirim

canım herşey çok güzel banyo halısının markası nedir acaba onuda çok beğendim nerden aldın fiyatı nekadar

Back
X