Kızlar bu da benim hem evim, hem çeyizim :)

evinde eşyalarında çok güzel canım.güle güle sağlıklı günlerde oturun.
bornoz takımın çok hoş değişik.markasını öğrenmek istiyorum.

canım gule gule hayırla huzurla saglıkla oturun ınsallah
yalnız koltukları pek goremedım ben kenarı cıkmıs sadece acaba benmı goremedım

canım benim ev çok güzel eşyalar özellikle koltuklar mutfak perdesi ve banyo musluk başına bayıldım ama bişiy olmamış söliyimmi:(

güle güle oturun, örtüler ve danteller haricinde güzel bir ev. hele orta sehpanın üstündeki örtü pek olmamış canım ya.

katılıyorum

çok modern bir ev daha modern bir örtü olabilir ki çekmecenin içinde gördüm boncuklulkardan sanki allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin mutluluklar:nazar:

herşey çok güzel sağlıkla mutlulukla huzurla oturun evinizde inşllh mutluluklar
:nazar:

hepsi gzl güle güle kullanın daha gzli isteyenlerin olsunyerimseniben boornozunu ben de çok beğendim tam benlikmiş nerden ve ne kadar aldığını paylaşırsan sevinirimopuyorumnanaktanmutluluklar...

söyleyin lütfen merak ettim

tamam danteli bende seviyorum hatta bende kendim bi çok dantel yaptım bir genç kızın çeyizinde olması gerekir dantel ama mutfakta dantel hiç hoş durmamış bana göre artık evde dantel bana ne bilim garip geliyo hazır bu kadar modern şey varken tabi bu benim fikrim canım...

ohhh valla ebin mis mis mor havluna bayıldım:))Birde banyoda banyo seti fırçalık vs. nereden aldın onu merak ettim bende öle bişiy arıyorumda Allah ağzınızın tadını bozmasın

ohhh valla ebin mis mis mor havluna bayıldım:))Birde banyoda banyo seti fırçalık vs. nereden aldın onu merak ettim bende öle bişiy arıyorumda Allah ağzınızın tadını bozmasın

canımm m bende tamm bunuu soracaktımm

konuu sonuu sahibii yanıtlarmısınn cxanımmm

tuvallettekii çüp kovan ve fırçalığın nerdenn hepsii çokk şıkkk

yazarmısınn nerden kaçaa aldınnn

Back
X