• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kızlar bu belirtileri yaşayıp hamile olan var mı ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Khvlkek

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2020
121
-42
18
9 gün kahverengi lekem geldi ama 1 pedi bile doldurması hiç ve kırmızıya dönmedi , bi kaç gündür ağzımda metalik bi tat var bulantım baş dönmem var ama başka bi belirtim yok bu hafta griptim sizce gripten mi yoksa hamilelik var mıdır bu arada pcosluyum

Hiç gebelik yaşamadım ama bu durumu çok araştırdım bahsettiğin şeyler gebe olma ihtimalini söylüyor bide yengem ilk zamanlarda yaşadığı çok yorgundu bu tat durumunda da mesala çok büyük belirti istiyor musun gebelik bilmiyorum ama hadi hayırlısı olsun :)

Büyük ihtimal gebesin kan testi ver canım bir kaç güne inşallah hayırlısı hakkında
Sağlık ocağında kan testi için kit yok dediler normal test yaptım tek çizgiydi ama daha sonra silik biz çizgi vardı anlamadım

Sağlık ocağında kan testi için kit yok dediler normal test yaptım tek çizgiydi ama daha sonra silik biz çizgi vardı anlamadım
10 dakikadan sonra çıkan silik çizgiler pozitif kabul edilmiyor

11+2 haftalık gebeyim hala ara ara kahverengi leke geliyor. Herhangi bi sorunda yaşamadım kontrollerimde ve testlerimde hep olumlu sonuç aldım. Kişiden kişiye değişiyor herhalde. İnsallah olumlu sonuç alırsınız.

Back