Kızlar bu ay yumurtlama olmadı adet ne zaman olurum

minikbaykus

Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2024
636
117
18
32
Kızlar çok üzülüyorum tüm düzenim iki aydır bozuldu. Bu ay yumurtlamada olmadı. Adetin 13.gunu rahim duvarı kalınlığı 5mm ben ne zaman adet olurum çok üzgünüm

Kızlar çok üzülüyorum tüm düzenim iki aydır bozuldu. Bu ay yumurtlamada olmadı. Adetin 13.gunu rahim duvarı kalınlığı 5mm ben ne zaman adet olurum çok üzgünüm
Düzen neden bozuldu tam olarak, ilaç kullanımı var mı?

Düzen neden bozuldu tam olarak, ilaç kullanımı var mı?
Evt canım adetim düzenliydi günü gününe olurdum. Ama süreci biraz hızlandırmak istedim geçenlerde de kimyasal gebelik yaşadım. Doktora danışarak ilaç takviye var mı dedim. O da inofolic combi HP önerdi. Kist vs yapar mı çünkü problemim yok dedim. Yapmaz bu sadece takviye edici gıda bununla kolay hamile kalırsın dedi. Kaliteli yumurta olur dedi. Adettin ilk günü başladım 5 günde biten adet. 12. 13.gune kadar kahve leke oldu. 42.gun oldu adet olmadım duphostonla adet oldum. 3 gün sürdü 6.gun doktora gittim 17mm kist var dedi. 13.gun gittim kist yok gitmiş ama rahim kalınlığı 5 mm adet olur muyum dedim. Kalinlasirsa olursun dedi. Çok üzülüyorum

Kızlar bir yıl önce verdim hormon testini FSH 6 filandi. Bir yılda yükselip menopoza girmiş olamam demi. Hormon yükselmiş olamaz demi

Üzülme, vücudun dengesi biraz bozulduğunda böyle şeyler oluyor. Haliyle kullandığın ilaçlar da sebep olmuştur. Benim de hormon ilaçları kullandığım dönemde adet düzenim bozulmuştu. Gerekirse adet söktürücü verir doktorun, kendini strese sokma.

İnşallah düzelir gerçekten. Çok üzüldüm menopoz filan değildir demi. En son geçen yıl verdim hormon testi 6.44 mi neydi fsh

İnşallah düzelir gerçekten. Çok üzüldüm menopoz filan değildir demi. En son geçen yıl verdim hormon testi 6.44 mi neydi fsh
Onu bilemiyorum başka bir doktora gidip fikir alabilirsiniz. Menapoz için detaylı kan testi yapıp başka hormonlara da bakıyorlar diye biliyorum.

Peki sizinde normalde düzenli mi adetiniz ilaç kullanınca bozulunca yeniden nasıl düzelir ilaç mi veriyorlar
Evet benim çok düzenlidir, 28 günde bir adet oldum kendimi bildim bileli. Ama ben de tüp bebek sürecindeydim, o süreçte kullandığım ilaçlar yüzünden bütün düzenim alt üst olmuştu. Tarlusal diye bir adet söktürücü kullanmıştım doktor onayı ile. Ama yine de herhangi başka bir sorun yoksa kendiliğinden adet olmayı bekliyorlar. Vücut başka türlü düzene giremiyor. Şimdi sizin menapoz durumu varsa benimki gibi olmayabilir. O yüzden en iyisi doktora gitmek, gerekirse ikinci hatta üçüncü görüş almak.

Menopoz durumu yok çok şükür. Ben sadece kendim korktum öyle bişey mi diye. İlaçtan dolayı kist vsden.boyle olduğuna eminim

Menopoz durumu yok çok şükür. Ben sadece kendim korktum öyle bişey mi diye. İlaçtan dolayı kist vsden.boyle olduğuna eminim
Eminseniz sıkıntı yok o zaman biraz daha bekleyin. Olmadı doktora sorarsınız adet söktürücü kullanmayı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…