evet bana da biraz öyle geldiği için ısrarla sordum forumda. bu tarz bir modeli okuldan bir kızda görmüştüm ve tek taşı ile birlikte takıyordu sürekli. çok da şık duruyordu. ama sanırım bu tektaşın marifetiydi.. ben sürekli tektaş takma taraftarı olmadığım için sanırım daha gösterişli alyans modellerine bakmalıyım.alyans sade ama daha çok sevgililerin kendi aralarında taktıkları gümüş yüzükler havasında geldi belki fotoğraftan öyle duruyordur
bu alyansı daha önce ben de beğenmiştim:) tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.
bu alyansı daha önce ben de beğenmiştim:) tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.
Kullanan birini bulduğuma çok sevindim. Peki rahat mı? Genişliğinin kaç mm olduğunu biliyor musunuz? Taşlarıyla ilgili düşme vs. Gibi sorunlar yaşadınız mı?Bizim alyanslarimiz da bu model. Cok sik ve zarif gercekten.
Kullanan birini bulduğuma çok sevindim. Peki rahat mı? Genişliğinin kaç mm olduğunu biliyor musunuz? Taşlarıyla ilgili düşme vs. Gibi sorunlar yaşadınız mı?
teşekkür ederim :)bana da biraz alyans ağırlığından uzak geldi.şık olmasına şık ama arkadaşların da dediği gibi biraz kendi aranızda taktığınız yüzük görünümünde. arkadaşların önerdiği yzük modelleri daha uygun gibi. inşallah gönlünüze göre bulursunuz ve çıkarmamak üzere severek takarsınız :)
kesinlikle bu daha şık
beyazları cok begendımmm
beyaz altın ve sade istiyorsunuz sanırım bunlar da size farklı örnekler...
ben alyansta sarı altını seviyorum :) zevkler farklıdır tabi ama beyaz altın olacaksa de gümüş yüzük havasından uzak olmalı bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?