Kızlar Bu Alyanslar Nasıl Sizce?

Alyans güzel mi?

• Ankete Katılan
    26

-mila-

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2014
245
479
78
Uzun zamandır alyans modellerine bakıyorum tam olarak içime sinen bir şey bulamadım. Artık yavaştan almamız da lazım. Özellikle beyaz altın modeller hoşuma gidiyor. Şu model nasıl sizce?

Kızlar, 35 kere görüntülenmiş olmasına rağmen neden sadece 1 yorum var? Kısaca fikirlerinizi söyleyin lütfen..

alyans sade ama daha çok sevgililerin kendi aralarında taktıkları gümüş yüzükler havasında geldi belki fotoğraftan öyle duruyordur

alyans sade ama daha çok sevgililerin kendi aralarında taktıkları gümüş yüzükler havasında geldi belki fotoğraftan öyle duruyordur
evet bana da biraz öyle geldiği için ısrarla sordum forumda. bu tarz bir modeli okuldan bir kızda görmüştüm ve tek taşı ile birlikte takıyordu sürekli. çok da şık duruyordu. ama sanırım bu tektaşın marifetiydi.. ben sürekli tektaş takma taraftarı olmadığım için sanırım daha gösterişli alyans modellerine bakmalıyım.

beyaz altın ve sade istiyorsunuz sanırım bunlar da size farklı örnekler...
ben alyansta sarı altını seviyorum :) zevkler farklıdır tabi ama beyaz altın olacaksa de gümüş yüzük havasından uzak olmalı bence

Kullanan birini bulduğuma çok sevindim. Peki rahat mı? Genişliğinin kaç mm olduğunu biliyor musunuz? Taşlarıyla ilgili düşme vs. Gibi sorunlar yaşadınız mı?

Oldukca rahat evet, taslarinin dusmesi konusu ile ilgili bir sey diyemeyecegim cunku 8 kasimda nisanlandim daha Ama dusecegini sanmiyorum, dusecek gibi durmuyor. Zaten dusse de goturdugumuz zaman ucretsiz olarak duzelteceklerini soylemislerdi. Mm olarak bilemiyorum ama 7mm olabilir galiba. 6 ya da 7 herhalde.

bana da biraz alyans ağırlığından uzak geldi.şık olmasına şık ama arkadaşların da dediği gibi biraz kendi aranızda taktığınız yüzük görünümünde. arkadaşların önerdiği yzük modelleri daha uygun gibi. inşallah gönlünüze göre bulursunuz ve çıkarmamak üzere severek takarsınız :)

teşekkür ederim :)

Ben beğenmedim. Yine de iyi günlerde kullanın, mutluluğunuz daim olsun

Çok kalın bence bu alyans. Daha ince modellere bakmalısınız ama kalın seviyorsanız sade ve iyi bir model. Ama sanki kadınsı gelmedi bana arkadaşim.

elbereth61'in gösterdiği alyanslar çok daha güzel, ince, zarif ve kadınsılar bence. Çok beğendim onlari :) Bu tarz birşeyler tercih etmelisin diye düşünüyorum.

İnşallah içine sinen bir alyans bulursun. Hayırlı olsun bu arada :)

beyazları cok begendımmm

cok asıl duruyorrr abartısızz ama cokta sıkkk tabı bana göreee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…