• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar bu adam beni seviyor mu sizce ? Nasıl adım atmalıyım ???

O kız kasınıyo ya bu cocuk kacta cıkıo ordan ne bilim sende izin al falan çık onla yada kolla onu odadan cıkmasını konuşmaya falan calış bide cocugun tavrı halini nasıl tabi oda önemli ya oda seni görmenin pesşindeyse oda fırsat kollar bence

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi...

Biz o kızla markete gittik hemen o markete yanında ki uzmanı da almış geldi yani bariz belli ediyor hoşlandığını ama benim departmanımla alakası olmadığı için dur ben hayalet hanımın odasına çıkayım 2.kata diyemez ki dese bile hayırdır niye derler yani adama :26::26::26:

O zmn tek çözüm bugün izin al ve adamı bekle kolla napcan başka yada ordayken ole yap :))

O kız kesinlikle kıskanıyo valla senin üstünse takıllabilirsin söylediklerine ama senin üstün deilse hiç takılma o konuşş boş boşş tam kasınıyo o kız ama

evet başlrda bende o çocuktan hoşlanıyordum diye acık acık söyledi ama çocuk yüz vermemiş buna öyle söyledi
üstüm değil eşit pozisyondayız ama bunun dışında iyi bir inşadır..

Valla ii insanlıgı beni cok baglamıyo ama bu haraketi yapan insanda iyiysen iyi insandır bana göre yaptıgı cok yanlış senin üstün deilsede bence cvp ver ki yerini bilsin herkes haddini bilmeli bence sen ona cok yüz vermişsin o yüzden bole davranabiliyo

:nazar:AMA ÇOCUK O KIZIN ODASINDA OLUNCA BENDE İSTER İSTEMEZ O KIZIN ODASINA BAHANE İLE GİDİYORUM YA KIZ SOMURTUYOR HİÇ KONUŞMUYOR BEN ODAYA GİRİNCE MESAİ BAŞLADI DİYOR ŞAKAYLA KARIŞIK
BENİM ODAMDA 2. KATTA ASLA KARŞILASAMIYORUZ O KIZIN ODASINA GİTMESEM (NOT:O KIZ BURAK BEYDEN HOŞLANDIĞIMI BİLİYOR İLK ONA SÖYLEDİM AŞIK OLDUM BEN BU ADAMA DİYE ):47:

Kusura bakma da o kız nasıl arkadaşmış ya... insan ortam oluşturur o odada kalman için.. burnuma kötü kokular geliyyyy.. kendi de mi hoşlanıyor nedir...

evet başlrda bende o çocuktan hoşlanıyordum diye acık acık söyledi ama çocuk yüz vermemiş buna öyle söyledi

Tamam şimdi anlaşıldı olay... o kıza güvenme, ondan arkadaş olmaz... daha ilerlerse durumun (inşallah:)) bu kıza birşey anlatma..

Tamam şimdi anlaşıldı olay... o kıza güvenme, ondan arkadaş olmaz... daha ilerlerse durumun (inşallah:)) bu kıza birşey anlatma..

heyecanlanman güzel ama sana şunu söleyim sonuçta sizin şirkete geliyormuş ve sizin şirkette mutlaka irtibat numarası vardır... bişey uydurup kendi telefonunuzdan arayıp sorabilirsiniz böleleikle başlar ilişkiniz....

heyecanlanman güzel ama sana şunu söleyim sonuçta sizin şirkete geliyormuş ve sizin şirkette mutlaka irtibat numarası vardır... bişey uydurup kendi telefonunuzdan arayıp sorabilirsiniz böleleikle başlar ilişkiniz....

şirkete geliyor ama oda başka bir şirkete bağlı danışmanlık hizmeti alıyoruz..
Aynı şirketten 10 tane uzman geliyor bu 10 uzmandan biri bu iletişim numarası da ..... A.Ş. adında bir numara yani o kişiyi arayıp isteme gibi bir imaknım yok

ayy inşallah ilerler ilişikimizz (hayırlısı ise tabi) ama bu salak çocuğun adım atması gerekir artık ya offffffffffff :27::27::47::47::47::47::47::47:
Mail atıp isteyebilir aslında çok istese utangaçlık yapmanın alemi yok sonuçta hoşlandığımı belli ettim daha napimmm be of sinirlendimmmmmmmmmm :1:

şirkete geliyor ama oda başka bir şirkete bağlı danışmanlık hizmeti alıyoruz..
Aynı şirketten 10 tane uzman geliyor bu 10 uzmandan biri bu iletişim numarası da ..... A.Ş. adında bir numara yani o kişiyi arayıp isteme gibi bir imaknım yok

valla canım ne deyim...peki gene o danışmanlık numarasını arasan ben şu kişiyle görüşmek istiyorum cep numarasını alabilirmiyim desen vermezlermi ver danışmanlık numarasnıda bn sana alıyım çocuğun numarasını:)

valla canım ne deyim...peki gene o danışmanlık numarasını arasan ben şu kişiyle görüşmek istiyorum cep numarasını alabilirmiyim desen vermezlermi ver danışmanlık numarasnıda bn sana alıyım çocuğun numarasını:)

Haha çok tatlısın canım :1::1::52:
Nerden arıyorsunuz derlerse ne diyeceğim peki

ne heyecanlı bir konu :52:
hayırlısıyla inşallah olur be canım
eee hala orda mı burak? nasıl görüneceksiniz ki birbirinize
kaç gibi çıkıyor? onu bilmiyor musun o sırada girişe insen sende bişey için

bu arada ne yavaş çekingen adam
yengeç burcu mu ne?:1:

ne heyecanlı bir konu :52:
Hayırlısıyla inşallah olur be canım
eee hala orda mı burak? Nasıl görüneceksiniz ki birbirinize
kaç gibi çıkıyor? Onu bilmiyor musun o sırada girişe insen sende bişey için

bu arada ne yavaş çekingen adam
yengeç burcu mu ne?:1:

evettt buradaaa akşam 5 te bende burakta çıkıyorrr ..herkes 5 te paydoss ama o özel arabasyla geliyor onunla dönüyor normalde bende servisle şirketin servisiyle :19::14::14::14::43:

evettt buradaaa akşam 5 te bende burakta çıkıyorrr ..herkes 5 te paydoss ama o özel arabasyla geliyor onunla dönüyor normalde bende servisle şirketin servisiyle :19::14::14::14::43:
sana gülşenin of off
ona da yine gülşenin be adam şarkısını armağan ediyorum
bianda ikisi döndü beynimde:34:

çok takmamaya çalışsan canım
biraz bu duygulardan kendini soyutlarsan
olaylar gelişivericek gibime geliyor benim
yine de umutlandırmak istemiyorum ama

sana gülşenin of off
ona da yine gülşenin be adam şarkısını armağan ediyorum
bianda ikisi döndü beynimde:34:

çok takmamaya çalışsan canım
biraz bu duygulardan kendini soyutlarsan
olaylar gelişivericek gibime geliyor benim
yine de umutlandırmak istemiyorum ama

Dün bana dediki bende otobüs kartı var bursada belediye otobüsüne rahatlkla binebilrsiniz odanıza geleyim de veriyim dedi
Ama erken çıkmak zorund kalmış vermeden çıktı gitti gelmedi odama da yani

Dün bana dediki bende otobüs kartı var bursada belediye otobüsüne rahatlkla binebilrsiniz odanıza geleyim de veriyim dedi
Ama erken çıkmak zorund kalmış vermeden çıktı gitti gelmedi odama da yani

vaowwwwww:52:
bunları nereden söyledi sana mail mi atmış
sen ne yazdın ne dedin?
o sana ne yapıp edip ulaştırmalı, böylelikle yaklaşmış olur..

Back