• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar bu adam beni seviyor mu sizce ? Nasıl adım atmalıyım ???

vaowwwwww:52:
bunları nereden söyledi sana mail mi atmış
sen ne yazdın ne dedin?
o sana ne yapıp edip ulaştırmalı, böylelikle yaklaşmış olur..[/QUO

Yok dün iş yerineydi ya bi anda karşılaştık öyle dedi
Birde ne oldu biliyor musunuz ?
Ben dedim ki 1 mayısta tatiliz pikniğe gitcez falan dedim laf açıldı oda beni de davet ederseniz gelirim dedi:nazar::18:
O bunları söylerken o hoşlanan kıskanan değimiz kız var ya onun odasındaydık tamam dedik buyur gel tabi ikimiz de gel dedik
Sonra gitti aksam o bir daha görüşemedik

son gelişmeleri takip ediyorum ve bence gayet doğru yoldasın... bugün kartı vermeye geldiğinde bence cesaretini topla ve numarasını iste ... olurda bursaya gittiğimde sormam gereken bişey olursa ararım olmaz mı diye bahane et ve o numarayı al sonrasında da akşam arayıp benim numaram da bu hani yabancı diye açmazsınız belki diye şimdiden veriyorum de:))) hadi görelim seni:))))o kızdanda uzak dur belli ki hala hoşlanıyo:((( sakın bişey anlatma

vaowwwwww:52:
bunları nereden söyledi sana mail mi atmış
sen ne yazdın ne dedin?
o sana ne yapıp edip ulaştırmalı, böylelikle yaklaşmış olur..[/QUO

Yok dün iş yerineydi ya bi anda karşılaştık öyle dedi
Birde ne oldu biliyor musunuz ?
Ben dedim ki 1 mayısta tatiliz pikniğe gitcez falan dedim laf açıldı oda beni de davet ederseniz gelirim dedi:nazar::18:
O bunları söylerken o hoşlanan kıskanan değimiz kız var ya onun odasındaydık tamam dedik buyur gel tabi ikimiz de gel dedik
Sonra gitti aksam o bir daha görüşemedik

kıza sinir oldum:(((( her lafa atlayan tipleri zaten hiç sevmem:(( sen o zamana bırakma işini ilk fırsatta kartı vermeyi unutursa bile ilk yanlız kaldığında sen iste sonra telefon numarasını iste:))

son gelişmeleri takip ediyorum ve bence gayet doğru yoldasın... bugün kartı vermeye geldiğinde bence cesaretini topla ve numarasını iste ... olurda bursaya gittiğimde sormam gereken bişey olursa ararım olmaz mı diye bahane et ve o numarayı al sonrasında da akşam arayıp benim numaram da bu hani yabancı diye açmazsınız belki diye şimdiden veriyorum de:))) hadi görelim seni:))))o kızdanda uzak dur belli ki hala hoşlanıyo:((( sakın bişey anlatma

saol canımm :16:
Ama bugün gelmeyecek haftaya da 23 nisan resmi tatil yani 2 hafta boyunca gelemeyecek görüşemicez
Dün aramızda 3ümüzün söyle bir muhabbet geçti araba almak istiyorum dedik ama krediyle almak saçma para biriktirelim peşin alalım diye bir hoş muhabbet geçti..
Ben de dün akşam araba şeklinde porselenden bir kumbara aldım çok hoş bir kumbara vos vos gibi
Acaba şakayla karışık "Bak sana kumbara aldım ,para biriktir arabanı al :)"
Böyle desem o hediyeyi versem saçma olur mu canım ya ??? aklıma takıldı ??:26::26::26::26::23:

kıza sinir oldum:(((( her lafa atlayan tipleri zaten hiç sevmem:(( sen o zamana bırakma işini ilk fırsatta kartı vermeyi unutursa bile ilk yanlız kaldığında sen iste sonra telefon numarasını iste:))[/

Evet üstelik benim hoşlandığımı biliyoOOR
Ben ağzını aramak için sordum acaba herkese davrandığı gibi mi davranıyor bana diye
Oda evet o çocuk cok net herkese aynı davranıyor samimi bence dedi
Ama alakası yok ya bi kadın hissederrr:nazar:

Ama bugün gelmeyecek haftaya da 23 nisan resmi tatil yani 2 hafta boyunca gelemeyecek görüşemicez
Dün aramızda 3ümüzün söyle bir muhabbet geçti araba almak istiyorum dedik ama krediyle almak saçma para biriktirelim peşin alalım diye bir hoş muhabbet geçti..
Ben de dün akşam araba şeklinde porselenden bir kumbara aldım çok hoş bir kumbara vos vos gibi
Böyle desem o hediyeyi versem saçma olur mu canım ya ??? aklıma takıldı ??:26::26::26::26::23:

yok yok boşver verme bence hediye falan
ya hayaletcim senin onu düşündüğü kadar o seni düşünüyor mu acaba
biraz dediğim gibi soyutlamaya çalış kendini
olacağı varsa olur..

hediye olayı bana da çok sıcak gelmedi... onu bence şimdilik ertele durduk yere şimdi havaya sokma... sen becerebilirsen numarasını almaya çalış

Yok yapma öyle birşey.. sakla onu daha samimi olunca verirsin :))

yok yok boşver verme bence hediye falan
ya hayaletcim senin onu düşündüğü kadar o seni düşünüyor mu acaba
biraz dediğim gibi soyutlamaya çalış kendini
olacağı varsa olur..

Temam canım temam bi an kendimi kaptırıp yanlış bir sey yapmadım iyiki bi taraflarnı kaldrmamak gerek çokta ayy haklısınız vallahi :23::42:

hediye olayı bana da çok sıcak gelmedi... onu bence şimdilik ertele durduk yere şimdi havaya sokma... sen becerebilirsen numarasını almaya çalış

kızlarrr mail atmış şimdiiiiiiiiiiii :)
Kusura bakmayın acele çıkmak zorunda kaldım vereceğim şeyi veremedim diye :):1::1:
amannn maşallahh nazar değmessinde :) :1::1:

iyi iyi çok iyi olmuş mail attığı..
ee tek o kadar mı yazmış
hani ansıl verebilirim falan yazmamış mı veya bir öneri??

Bu kız dayak istioo

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi...

Back