• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar bu adam beni seviyor mu sizce ? Nasıl adım atmalıyım ???

Umudun bu kadar cabuk kırılmamalı bence sabret inş güzelikler bulcak seni :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

muhakkak yaz bak o kadar takip ediyoruz seninle heyecanlanıyoruz....

Canımm müjdeee yazmış cevappp hemde Cuma günüüü ben yeni okuyabiliyorum üstelik 2 tane yazmış bak aynen yazayım. :1:

==>Tamam çok teşekkür ederim kusura bakmayın önemsiz bir şey için vaktinizi alıyorum .zaten yoğunsunuz biliyorum :) (BEN YAZMIŞTIM BUNU)

> ONUN CEVABI
ne demek seve seve yardımcı oluyorum rahatsız olmayın, sadece biraz geç cevap yaza biliyorum siz kusuruma bakmayın :)

Umudun bu kadar cabuk kırılmamalı bence sabret inş güzelikler bulcak seni :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sonrada ikinci maili şu olmuş Bursada gideceğim yerin tarifini yapmış sizin için araştırdım en uygun alternatifler arasından ..... .. otobüse bin orda in ama öncee eski usül soföre sor demiş gülücük koymuş :)

Bende dedim ki ==>
Burak Bey Günaydınnn
Naptınız gittiniz mi Bursa'ya ?
Ya bu otobüs işi süper oldu benim için dediğin gibi en azından şoföre sorarım. Gıcık yolcular inene kadar geldik mi geldik mi diye sorarlar ya onlar gibi şoförü pes ettirim artık :)
Çok teşekkür ederim o kadar işin arasında Bursa rehberliği yaptın bana :)

Uyuzlukk yapıyo resmen :))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi...

Merhaba yeni bir konuda daha merhaba kızlar :54::16:
Derdime en iyi çare olabilecek yardımcı olabilecek sizlersiniz sanırım çünkü bilen arkadaşlarımdan taraflı cevap verenler var hiç yorum yapmayanlar var ya da fesatlık düşünenler..
Yani Öyle ki en tarafsız yorumlar sizde gelecek olmalı..
Hemen anlatayım
Ben özel iyi bir şirkette çalışıyorum şirketimize uzun zamandır aylardır gelen (danışmanlık hizmeti yapıyor) bir genç adam var..Ben ondan çok hoşlanıyorum açıkçası..Onun ise bana bakışlarını yakalıyorum benden hoşlandığını da farkediyorum zaten bilirsiniz bir kadın hisseder . Ben onun kişiliğini,karakterini tanıdıkça daha da aşık oluyorum sanki sürekli onu düşünüyorum ama bu adam ayda sadece 3-4 kez geliyor şirketimize(eksik ya da fazla gelemez insiyatifinde değil kanun çerçevesinde uzmanlarla birlikte geliyor yani istese daha çok gelir diye düşünmemeniz için yazıyorum bunu ) geldiğinde de benimle hiç bir alakası olmuyor benim departmanımla yani hiiçç alakası yok .Sadece öğle tatilinde yarım saat -1saat görüşme sansımız oluyor o da denk gelirse , ortam yaratılırsa falan ancak öyle..Bu hafta geldi yine bakışlarını yakaladım bende baktım çünkü cidden bir adım atmasını bekliyorum o benle ben onla konuşmaya çalışıyorum konu açmaya çalışıyoruz ama bir yerde tıkanıyor ve etraftakiler çok kıskanç onlar yanlış anlayacak diye ya o ya ben susmak zorunda kalıyoruz .Benim şirketime geldiği içinde benden bir adım mı bekliyor anlamadım 28 yaşında bu bahsettiğim adam..Bende 25..
Dayanamadım faceden buldum ekledim ama en son facee 2012 yılında eklemeler yapmış yani face girmiyor sanırım kabul etmedi beni..
Geçen gün geldiğinde bursada çok güzel bir çiftlik var gittin mi çok hoş dye durup dururken muhabbet açtı hayır dedim ama önümüzdeki ay bursaya gitcem dedim obende bu haftasonu gitcektim seni götürebilirim diyecektim dedi.
Yani bariz hoşlanıyor benden
Benim yapmam gereken nedr kızlar çok düzgün oturaklı utangaç bir adam ne yapmam gerek çok istiyorum bu insanı :(:50::50:
bence biraz kur yap onun söylediği espirilere gül sonra ona şirinlik yap ara bi asabi ol ama aşırıya kaçma kızgınığını belli et ona imalı bak bakışlarını yakaladığında gözlerini kaçırma daha dik bak onun içine işleyecek şekilde bak önce arkadaş ol sonra zaten o sana yavaş yavaş rahat davranacak sonra olur inşallah:1:

ya ne oldu son durum ses seda yok hiç:53:

Gelişmeleri okudun mu canım mail atmış seve seve yardım ederim kusura bakma biraz geç cevap veriyorum :) yazmış aynen böyle..
Sonrada nasıl gideceğimi tarif etmiş gülücük koymuş falan
Bende teşekkür ettim gülücük koydum :1::1:
Bana Bursa rehberliği yaptınız falan dedim ayrıca bu hafta bursa'ya gittiniz mi diye sordum ama henüz cevap gelmedi halaa

canım çok sevindim tatlım. hadi gözünaydın beklenen cevap gelmiş çokta olumlu gelmiş çok sevindim:)))) :52:

canım çok sevindim tatlım. hadi gözünaydın beklenen cevap gelmiş çokta olumlu gelmiş çok sevindim:)))) :52:

Canım sağolasınn şimdi bir tane daha mail geldi onu da yazayım hemencecik :)

Merhaba HAYALET Hanım,

Yok Bursaya gidemedim pazar günü öğlene kadar uyumak daha cazip geldi doğru düzgün evden bile çıkmadım :) Şöför neden gıcık olsun size zaten 5 veya 6 durak sonra ineceksiniz o kadar da uzun bir süre değil yani :) 18 yıldan daha uzun süre Bursa da yaşamış birisi olarak aslına bakarsanız çok bir yardımım oldu bile sayılmaz, Kızanç garajına hayatımda hiç gitmedim ilk defa siz söyleyince İnternet ten araştırıp buldum inş.
doğru yeri bulmuşumdur yoksa rezil olurum size de :)

hemen gelse de gelişmelere baksak:) bakışından duruşundan daha net anlaşılır artık hem bakarsın seni yemeğe falan davet eder inşallah eder :1:

:nazar:Sanmam iş yerindekiler demiştim ya çok kıskançlar onlardan çekiniyor işimden olurum gibicesine sanki öyle hissettim :S
Ama belki çaktırmadan yalnız kaldığımız bir andan belki bir ihtimal söyleyebilir ama artık bişey yapsın demi ama artıkkk :):16::1::1::nazar:

Sen maillerinden ne hissettin canım ilgisi var gibi mi sence ???

merahba canım. öncelikle bu adam senden hoşlanmasa seni bursa'ya götürmez. yani sana karşı boş değil. yemeklerinizi birlikte filan yiyin. böyle böyle ilerlersiniz.
Merhaba yeni bir konuda daha merhaba kızlar :54::16:
Derdime en iyi çare olabilecek yardımcı olabilecek sizlersiniz sanırım çünkü bilen arkadaşlarımdan taraflı cevap verenler var hiç yorum yapmayanlar var ya da fesatlık düşünenler..
Yani Öyle ki en tarafsız yorumlar sizde gelecek olmalı..
Hemen anlatayım
Ben özel iyi bir şirkette çalışıyorum şirketimize uzun zamandır aylardır gelen (danışmanlık hizmeti yapıyor) bir genç adam var..Ben ondan çok hoşlanıyorum açıkçası..Onun ise bana bakışlarını yakalıyorum benden hoşlandığını da farkediyorum zaten bilirsiniz bir kadın hisseder . Ben onun kişiliğini,karakterini tanıdıkça daha da aşık oluyorum sanki sürekli onu düşünüyorum ama bu adam ayda sadece 3-4 kez geliyor şirketimize(eksik ya da fazla gelemez insiyatifinde değil kanun çerçevesinde uzmanlarla birlikte geliyor yani istese daha çok gelir diye düşünmemeniz için yazıyorum bunu ) geldiğinde de benimle hiç bir alakası olmuyor benim departmanımla yani hiiçç alakası yok .Sadece öğle tatilinde yarım saat -1saat görüşme sansımız oluyor o da denk gelirse , ortam yaratılırsa falan ancak öyle..Bu hafta geldi yine bakışlarını yakaladım bende baktım çünkü cidden bir adım atmasını bekliyorum o benle ben onla konuşmaya çalışıyorum konu açmaya çalışıyoruz ama bir yerde tıkanıyor ve etraftakiler çok kıskanç onlar yanlış anlayacak diye ya o ya ben susmak zorunda kalıyoruz .Benim şirketime geldiği içinde benden bir adım mı bekliyor anlamadım 28 yaşında bu bahsettiğim adam..Bende 25..
Dayanamadım faceden buldum ekledim ama en son facee 2012 yılında eklemeler yapmış yani face girmiyor sanırım kabul etmedi beni..
Geçen gün geldiğinde bursada çok güzel bir çiftlik var gittin mi çok hoş dye durup dururken muhabbet açtı hayır dedim ama önümüzdeki ay bursaya gitcem dedim obende bu haftasonu gitcektim seni götürebilirim diyecektim dedi.
Yani bariz hoşlanıyor benden
Benim yapmam gereken nedr kızlar çok düzgün oturaklı utangaç bir adam ne yapmam gerek çok istiyorum bu insanı :(:50::50:

Back