• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar bu adam beni seviyor mu sizce ? Nasıl adım atmalıyım ???

bencede senden hoşlanmış ama senin duygularından da emin olmak istiyo olabilir o yüzden hoşlandığınızı belirticek yada onu bu konuda cesaretlendirecek bir kaç adım atmanız doğru olur. Ha bu arada hazır size bursada şöyle bir yer varmış demişken sizde yaa sen söyleyince çok merak ettim bana gittiğinde resimlerini atar mısın? beğenirsem arkadaşlarla oraya da gidicem bursada diyebilirsiniz. Böylelikle numaranı isteyebilmek için fırsat doğabilir...

bencede benim duygularımdan emin olmaya çalışıyor gibi geldi bana da:nazar::nazar:

ee cnm sen deseydn ya iletişimi nasıl saglıcaz bende telefonun yokki fılan deseydın. azcık sen ataga gec devamı gelecektır. yoksa hep karsıdan beklersen böle seyleri fırsatları kacırırsn.

Korkuyorummmm yanlış anlar ne meraklı kız diye düşünür falan vala korkuyorum çook

Madem ikinizde sözlerinizle ve gözlerinizle belli ettiyseniz, su anda beklemekten baska birsey yok.
Erkegin adim atmasini beklemek her zaman daha iyidir.
Bir daha geldiginde biraz uzak durun bakalim ne tepki verecek, kendinizi geri cekin yani biraz, eger gercekten sizden hoslaniyorsa sasiracaktir ve belki adim atmak icin ataga gececektir.

Umarım bir şekilde bir şey söyler somut bir şekilde belli eder artık ya :14::14::14::14:

bencede benim duygularımdan emin olmaya çalışıyor gibi geldi bana da:nazar::nazar:

işte o yüzden biraz daha belli etmelisin bence . tabiki git açık açık senden hoşlanıyorum de demiyorum ama:) belli edecek şeyler yapabilirsin bence birde sanki iş dışında biraraya gelerek yol katedebilirsiniz gibi geldi bana Şirkette zor çünkü... Yakın zamanda ne biliyim şirketten birinin doğumgünü vs. yok yani onuda davet edebileceğiniz şirket dışı bir etkinlik yok mu?

1 yıldır uzaktan izliyorum hali tavrı bambaşka tam istediğim gibi tabi nasıl olur sonu bilemem ama ..umarım ikimiz içinde güzel olur her şey umarım ..:14:
Son 1 aydır da birbirimizi keşfettik sanki
Bak canım uzaktan izlemek başka birşey,dışarda halinin tavrının normal olması başka birşey,bir insanı tanımak,olaylara verdiği tepkileri bilmek,düşünce yapısını,fikirlerini,yapısını,duygusal yönünü,aile yapısını bilmek farklı birşey.Hee her iyi insan da iyi bir ilşki adamıdır denilemez.Birşeyler paylaşıp,anlaşabilmeniz önemli.Öyle 1 ayda ne keşfedebilirsiniz birbirinizi,ne uzaktan tanıyabilirsiniz.Hayale kapılmadan önce sabırla bekle ve tanımaya çalış derim.

işte o yüzden biraz daha belli etmelisin bence . tabiki git açık açık senden hoşlanıyorum de demiyorum ama:) belli edecek şeyler yapabilirsin bence birde sanki iş dışında biraraya gelerek yol katedebilirsiniz gibi geldi bana Şirkette zor çünkü... Yakın zamanda ne biliyim şirketten birinin doğumgünü vs. yok yani onuda davet edebileceğiniz şirket dışı bir etkinlik yok mu?

Onun beni davet etmesi daha hoş olmaz mı ?
Ben davet edebilirim aslında ama yanlış anlar buluşma teklifi ediyorum gibi olmaz mı sizce de ?
Çok güzel bir açık büfe kahvaltı yapacağımız bir yer var aslında oraya gitcez biz sizde gelebilir sniz desem ?
Onun evine yakın yerde benim kuzenim oturuyor aslında ben rum parkı semtindeyim haftasonu (onun evinn orası) sende gel kahve içiçez mi diyeyim ne diyeyim ki bilemedimmmmmmmmm :(:14:

Onun beni davet etmesi daha hoş olmaz mı ?
Ben davet edebilirim aslında ama yanlış anlar buluşma teklifi ediyorum gibi olmaz mı sizce de ?
Çok güzel bir açık büfe kahvaltı yapacağımız bir yer var aslında oraya gitcez biz sizde gelebilir sniz desem ?
Onun evine yakın yerde benim kuzenim oturuyor aslında ben rum parkı semtindeyim haftasonu (onun evinn orası) sende gel kahve içiçez mi diyeyim ne diyeyim ki bilemedimmmmmmmmm :(:14:

bence edebilirsin ben açıkçası ederdim.bunu söylerken tavrını aklıma geldi sana da söylüyorum şeklinde olursa teklif gibi değerlendirmez. Ayrıca kısmende olsa iş arkadaşınız sayılır kendisi bunda bir anormallik yok bence.

bence edebilirsin ben açıkçası ederdim.bunu söylerken tavrını aklıma geldi sana da söylüyorum şeklinde olursa teklif gibi değerlendirmez. Ayrıca kısmende olsa iş arkadaşınız sayılır kendisi bunda bir anormallik yok bence.

Cesaret edebilirsem teklif edeceğim?
İnşallah o ortam olurda edebilirim bu teklifi :34:

Cesaret edebilirsem teklif edeceğim?
İnşallah o ortam olurda edebilirim bu teklifi :34:

ortamı yaratmak çok zor olmasa gerek birazcık takip edin karşısına çıkmaya çalışın ve bunu yaparken tesadüfenmiş gibi davranın ilk sohbet ortamında da aa biz haftasonu şuraya gidecez istersen sende gel hem değişiklik olur deyin. hafif şımarık bir tebessümde ekleyin yüzünüze olsun bitsin. zaten hoşlanıyorsa bu teklife balıklama atlayacaktır.

ortamı yaratmak çok zor olmasa gerek birazcık takip edin karşısına çıkmaya çalışın ve bunu yaparken tesadüfenmiş gibi davranın ilk sohbet ortamında da aa biz haftasonu şuraya gidecez istersen sende gel hem değişiklik olur deyin. hafif şımarık bir tebessümde ekleyin yüzünüze olsun bitsin. zaten hoşlanıyorsa bu teklife balıklama atlayacaktır.

Haftasonu oraya gitmek için kızları da ikna etmem gerek önce :)birde tamam derse bile tek erkek o olcak hep kız ..
Ben hafta sonu rum parkında olcam kahve dünyasnda kahve ısmarlarım falan desem cok mu komik olurr

Haftasonu oraya gitmek için kızları da ikna etmem gerek önce :)birde tamam derse bile tek erkek o olcak hep kız ..
Ben hafta sonu rum parkında olcam kahve dünyasnda kahve ısmarlarım falan desem cok mu komik olurr

hımm ozaman şöyle yap bence .... eğer teyid edebilme ihtimali yoksa birinden ....hafta sonu için sen genede onu kahvaltıya çağır. sonra ertesi günde tüh yaaa kızların kaç kişisiniz bilmiyorum ama atıyorum 2 tanesinin başka planı çıktı gidemicez sanada mahcup oldum istersen bir kahveyle telafi edebilirim bu durumu diyebilirsin... zaten bakarsın biz planımızı değiştirmeyelim birlikte gidelim der. ki hoşlanıyorsa demeli..tabi bu arada yok ben beyazda olsa yalan söyleyemem demezsen bu olur

hımm ozaman şöyle yap bence .... eğer teyid edebilme ihtimali yoksa birinden ....hafta sonu için sen genede onu kahvaltıya çağır. sonra ertesi günde tüh yaaa kızların kaç kişisiniz bilmiyorum ama atıyorum 2 tanesinin başka planı çıktı gidemicez sanada mahcup oldum istersen bir kahveyle telafi edebilirim bu durumu diyebilirsin... zaten bakarsın biz planımızı değiştirmeyelim birlikte gidelim der. ki hoşlanıyorsa demeli..tabi bu arada yok ben beyazda olsa yalan söyleyemem demezsen bu olur[/QUO

Hahhaha süpersin serpilurhan ya :) tuttum seni ;) çok teşekkür ederim yapamazsam bile fikirlerin için ; ilgilendiğin için :) :16::16::
GELŞ GÖR BENİ BENİ AŞK NEYLEDİİİ :)

hımm ozaman şöyle yap bence .... eğer teyid edebilme ihtimali yoksa birinden ....hafta sonu için sen genede onu kahvaltıya çağır. sonra ertesi günde tüh yaaa kızların kaç kişisiniz bilmiyorum ama atıyorum 2 tanesinin başka planı çıktı gidemicez sanada mahcup oldum istersen bir kahveyle telafi edebilirim bu durumu diyebilirsin... zaten bakarsın biz planımızı değiştirmeyelim birlikte gidelim der. ki hoşlanıyorsa demeli..tabi bu arada yok ben beyazda olsa yalan söyleyemem demezsen bu olur[/QUO

Hahhaha süpersin serpilurhan ya :) tuttum seni ;) çok teşekkür ederim yapamazsam bile fikirlerin için ; ilgilendiğin için :) :16::16::
GELŞ GÖR BENİ BENİ AŞK NEYLEDİİİ :)

umarım bir şekilde bir araya gelme şansını yaratırsın. aklında kalacağına enazından denedim dersin... hem ben sana güveniyorum bence sen halledersin bu işi:) tabi umarım hissettiğin gibi biridir ve çok mutlu olursun:) gelişme olursa haberdar et beni de

Telefon et, ne zaman Bursaya gidiciz de :1:

Adam sana aciktan aciga cikma teklif etmis, sen de cevap vermelisin :1: Adam aciktan aciga teklif etmis, biz daha ne akil evrelim kardes hayirli olsun :1:

umarım bir şekilde bir araya gelme şansını yaratırsın. aklında kalacağına enazından denedim dersin... hem ben sana güveniyorum bence sen halledersin bu işi:) tabi umarım hissettiğin gibi biridir ve çok mutlu olursun:) gelişme olursa haberdar et beni de

Umarımmm umarım ya o şansı yakalarııımm..
inşallah canım ya saol güzel dileklerin için bir gelişme olur ise ilk önce koşup sana haber vericeğim :34::32:

Back