Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
KIZLAR sonuç süperrrrrrrrrrrr okadar memnun kaldımmki anlatamam ben bu sonucu beklemiyordum çok olumsuz yorum okumuştum ve fırsat sitesinden kupon almıştım izmirde yaptırdım harika saçlarıma aşık oldum desem yeridir.. yaptırmayı düşünenler hiç beklemesinnnn
ben kanserojen olduguna inanmıyorum ki öyle düşünürsek bile şu günlerde nede yokki şu kanserojen...ben yaptırdım çok memnun kaldım birazdan foto da koycam bakarsınız ordan. biçok kişi çok kötü kokuyor işte saçlarım koptu brazilya fönünden sonra falan demiş kötü kokmuyor bence çok güzel kokuyor benim yapılırken sadece hafif gözlerimde yanma oldu hepsi o. saçları çok yıpranmışsa daha etkili sonuç alır benim saçlarımın eski hali iğrençti yanık gibiydi fönlü dışarı çıkamıyodum yanıklar sırıtıyordu..hep ıslak jole kullanıyordum.ama artık kabusum bitti saçlarım daha canlı parlak ve yumuşacık.eşim hayran kaldı bugün:)
fotograf beklıyorum o zaman
:)
istanbul anadolu yakasında acaba kalıtelı yerler varmıdr
bay bayan...sanırım sız ızmırde yaptrdınız hayrlı olsunn
teşekkürler evet ben izmirde yaptırdım.siz eşiniz için yaptıracaktınız bildiğim kadarıyla erkeklere de yapıyorlar istanbulda daha rahat bulursunuz.fırsat kuponlarından da alabilirsiniz
ortalama fıyatlar nasıl kaca yaptırdınız
arkadaşlar fotoyu koyuyorum ama silcem sonra bakın sizler:)