• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şampuan ve Saç Kremleri Kızlar brazilya fönümü yaptırdım ve bugün yıkattım sonuç için toplanalım..

kaprisnaz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2012
232
1
0
İzmir
KIZLAR sonuç süperrrrrrrrrrrr okadar memnun kaldımmki anlatamam ben bu sonucu beklemiyordum çok olumsuz yorum okumuştum ve fırsat sitesinden kupon almıştım izmirde yaptırdım harika saçlarıma aşık oldum desem yeridir.. yaptırmayı düşünenler hiç beklemesinnnn

KIZLAR sonuç süperrrrrrrrrrrr okadar memnun kaldımmki anlatamam ben bu sonucu beklemiyordum çok olumsuz yorum okumuştum ve fırsat sitesinden kupon almıştım izmirde yaptırdım harika saçlarıma aşık oldum desem yeridir.. yaptırmayı düşünenler hiç beklemesinnnn

canım çok sevindim adına foto koyarsan bizde yaptıralım aynısından:)

yaptırmayı düşünenler hiçç durmasın bile ama kızlar yaptırdığınız yer çokk önemli her kuaföre güvenmeyin derim birkısmı hep para tuzağı ancakkk

bır sey sorabılırmıyım
ben kendım ıcın degılde esım ıcın dusunuyorum bu fonu
sacları kıvırcık ve uzun baya ama cok yıpranmıs durumda ya kestırecek kı kıyamıyorum yada bı bakımla sekle sokacagız...
ancak kanserojen ıcerıyormus, bırde sacları cok yıpranmıs hatta yanmıs durumda ıse yararmı bu brezılya fönü

ben kanserojen olduguna inanmıyorum ki öyle düşünürsek bile şu günlerde nede yokki şu kanserojen...ben yaptırdım çok memnun kaldım birazdan foto da koycam bakarsınız ordan. biçok kişi çok kötü kokuyor işte saçlarım koptu brazilya fönünden sonra falan demiş kötü kokmuyor bence çok güzel kokuyor benim yapılırken sadece hafif gözlerimde yanma oldu hepsi o. saçları çok yıpranmışsa daha etkili sonuç alır benim saçlarımın eski hali iğrençti yanık gibiydi fönlü dışarı çıkamıyodum yanıklar sırıtıyordu..hep ıslak jole kullanıyordum.ama artık kabusum bitti saçlarım daha canlı parlak ve yumuşacık.eşim hayran kaldı bugün:)

ben kanserojen olduguna inanmıyorum ki öyle düşünürsek bile şu günlerde nede yokki şu kanserojen...ben yaptırdım çok memnun kaldım birazdan foto da koycam bakarsınız ordan. biçok kişi çok kötü kokuyor işte saçlarım koptu brazilya fönünden sonra falan demiş kötü kokmuyor bence çok güzel kokuyor benim yapılırken sadece hafif gözlerimde yanma oldu hepsi o. saçları çok yıpranmışsa daha etkili sonuç alır benim saçlarımın eski hali iğrençti yanık gibiydi fönlü dışarı çıkamıyodum yanıklar sırıtıyordu..hep ıslak jole kullanıyordum.ama artık kabusum bitti saçlarım daha canlı parlak ve yumuşacık.eşim hayran kaldı bugün:)

fotograf beklıyorum o zaman
:)
istanbul anadolu yakasında acaba kalıtelı yerler varmıdr
bay bayan...sanırım sız ızmırde yaptrdınız hayrlı olsunn

fotograf beklıyorum o zaman
:)
istanbul anadolu yakasında acaba kalıtelı yerler varmıdr
bay bayan...sanırım sız ızmırde yaptrdınız hayrlı olsunn

teşekkürler evet ben izmirde yaptırdım.siz eşiniz için yaptıracaktınız bildiğim kadarıyla erkeklere de yapıyorlar istanbulda daha rahat bulursunuz.fırsat kuponlarından da alabilirsiniz

canım yaptırdğın yerin adını verebilir misin ben de takip ederim bu fırsat sitelerini ama güvenip yaptırmamıştım.aynı yere yaptırrım ben de :34: yoksa diğer ay kendim yapıcam artık dayanamıyorum :53: ben de izmirdeyimmmm .

Son düzenleme:
Back