Kızlar ''Biz şimdi neyiz kanka mı, sevgili mi? şarkısına döndü olay YARDIIIIM EDİN :(

meylina

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2014
14
2
88
Adana
Galiba büyük bir sıkıntım var kızlar acil görüşlerinizi bekliyorum. Biraz uzun ve detaylı yazıcam sıkılmazsınız umarım.Geçen ay üniversite mezuniyetim vardı. E malum bir kavalye lazımdı. En yakın arkadaşımın kuzeni de bizim okulda ama çocukla sadece selamlaşıyorduk ondan öte bir sohbetimiz olmamıştı. Neyse mezuniyetten 3 hafta önce Twitter'dan mesaj attı beraber gitmeyi teklif etti. Durur muyum hiç tabii ki uça uça kabul ettim. Sonra telefon numaralarımızı aldık ben mezuniyet elbisemi falan ona attım seçerken, onun kıyafetini beraber almaya gittik bu arada arkadaş olduk ama gerçekten iki iyi arkadaş moduna girdik. Mesajlaşmayı falan seven bir tip değil whatsapp'a falan günde 2 defa giriyor o yüzden her gün konuşmuyorduk ama mezuniyete kadar böyle arkadaş gibi gitti işte. Geldi büyük gün ! Her kız gibi bende o gün çok özendim, güzeldim kendimce. Sheraton'da yaptık mezuniyeti çok güzel geçti. Sürekli dans ettik, hopladık zıpladık kavalyeciğimle. Ama içkilerde aktı. Rakı falan içildi. Biz hafiften gittik. Bu arada herkes yanımıza gelip ''Çok yakışıyorsunuz, ne zamandır birliktesiniz.'' falan diye soruyorlardı bizde gülerek arkadaşız biz diyorduk. Derken başka bir yere geçelim topluca dedik işte hikaye ordan sonra başlıyor kızlar

Yaklaşık 100 kişi toplandık bara gittik. Orda da biraz içildi. Derken biz kavalyeciğimle el ele tutuşmaya başladık masada. Sarılarak dans ettik. Sarılıp fotoğraflar çekildik. Benim ayakkabım çok vurduğu için arabaya kadar kucağında taşıdı ve beklenilen son öpüştük Alkolün etkisiyle oldu ama bildiğiniz arabada öpüştük bayaa bizim de bir şarkımız var çok sevdiğimiz bu arada sürekli onu açtık ''Bu artık bizim şarkımız.'' falan dedik sonra eve bıraktı beni. ''Eve geldim, çok güzel bir gün geçirdim her şey çok güzeldi.'' falan diye mesaj atmış sonra. Sabah uyandığımda çok utandım yerin dibine girdim resmen. Gerçekten bir an da oldu. 2 gün hiç konuşmadık. Ben zaten mesaj falan atamazdım. 2. günün gecesi mesaj attı. İşte çok üzgün olduğunu, kendinde olmadığını, çok utandığını, bunun arkadaşlığımızı bitirmesini istemediğini söyledi. Aynı şeyleri bende söyledim. Bana göre burdan sonra eskisi gibi olamazdık. Ama tam tersi oldu

İkimizde aynı dersten yaz okuluna kaldık, aynı sınıftaydık. Hiç selam vermedik ilk ders birbirimize, sonra ders bitti ben kampüste oturuyordum bir an da yanıma geldi. Sanki 1 hafta önce öpüşen, koklaşan ikili biz değilmişiz gibi konuşmaya başladık. Eve bırakim seni dedi okuldan çıktık tam eve gelmiştik önce bir şeyler yiyelim dedi gittik yemek falan yedik. Bu sırada o gece bizim şarkımız olsun dediğimiz şarkıyı açtı. Bir gün sonrada aynı şekilde dersten sonra eve bıraktı. Neyse ben diğer gün yazlığa gidecektim sabah beni aradı. Napıyorsun falan derken o da yazlıktaymış ben gelip seni alim dedi. Mersin'inin taaa çıkışından Adana'ya gelip beni alacak tekrar beraber Mersin'e dönücez yani. Saçmalama o kadar yolu gelme olur mu öyle şey falan dedim ama yok ben geliyorum seni almaya hazırlan dedi. Yazlıktan geldi, aldı, geri yazlığa döndük beraber. Yani bu devirde kimse kimse için bunu yapmaz kızlar haksız mıyım? Bu olaydan sonra bende bir şeyler oldu. Akşamda beraber dışarıya çıktık. Biz birlikte çok eğlenen bir ikiliyiz. Yani arabada son ses şarkılar söyleriz, yolun ortasında durup halay falan çekeriz

Telefonuma mesaj geliyor mesela ''Kim mesaj attı?'' diyor. Sürekli sevgilinle mi konuşuyorsun diyor ama sevgilim olmadığını biliyor. Mezuniyetten önce hoşlandığı bir kız vardı o gün kızı sordum ne yaptınız diye hemen ''Yok ya o benim arkadaşım hem çirkinmiş'' falan dedi. Hesap falan soruyor arada. Nerdeydin, kiminle konuşuyorsun falan diyor. 2 gün önce ben İnstagram'a kolaj yapıp mezuniyet fotoğraflarımızı attım video şeklinde, 3 fotoğraftan 2'si onunla resmen. Sadece beğendi bende gece mesaj attım, ''Kırıldım sana herkes yorum yaptı bir sen bir şey yazmadın.'' diye fotoğrafların içinde bir fotoğrafımız var ben ona bakıyorum o da gülüyor, onun ekran görüntüsünü almış video'yu attığım an, onu attı bana ''Aslında yorum yapacaktım, bana öyle bakma anlayacaklar yazacaktım bu fotoğraf için.'' dedi. Yani kızlar o videoyu attığım an durdurmuş o fotoğrafın ekran görüntüsünü almış Sonra bütün fotoğraflarımızı atsana bende de olsun dedi. Bugün de evden geldi aldı beraber okula gittik. Dönüşte yine beraber döndük.

Ya kızlar noluyor? Hoşlanıyor mu, seviyor mu? Niye bana böyle davranıyor, o gece olanları hiç konuşmuyoruz, ne bu sorgu, sual, ilgi, alaka, beraber plan yapmalar falan ayyy bana akıl verin. Bu çocuğun sizce bana karşı hisleri mi var? Nasıl görünüyor ordan bakınca?

Son düzenleme:
tanıma evresinde sanırım seni. biraz zaman gecince acılır herhalde..
aşık gibi bişey işte

Hergün konuşan, mesajlaşan bir ikili değiliz ama bende açılacağı gunu beklemiyor degilim. Boyle olunca daha cok konusmak istiyorum inşallah bir an once bir duygusu varsa soyler

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bence de seni tanımaya çalışıyo. Normal takıl bakalım bi süre. İlerleyen aşamada olacak şey başta olmuş sizde

ahh bu erkekler ne yapmaya çalışıyolar bi anlasak ama bu çocuk gayette hoşlanıyor gibi duruyo yaniii açık bi şekilde

Kızlar inanın hic anlamıyorum. Ben blog yazıyorum, dünde bu durumla ilgili bir blog yazdım ama tabii ki benim yaşadığımı söylemedim cunku cocuk takip ediyor blogumu, neyse tepki yok. Gece snap attım hani herkese atmışim gibi yine tepki yok. Yani ne bilim hoşlansa bi tepki verir diyorum... :/

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…