Kızlar biz dolandırıldıkmı sizce :(

peşin ödemedik bizi taksitlendirdi.
Şimdii, ilk yedi gün telefonu açmıyorlarmış, sonra aradıgınızda "yedi günlük cayma hakkınız geçti" diyorlarmış.
Sözleşme iptali yapmamak için zorluyorlarmış baya ama şurada yazan bilgiye göre iptal etme hakkınız varmş.

İhbar etseniz de bir sonuca ulaşamayacak gibisiniz, imzalattıkları sözleşmede her türlü madde varmış.
İlk mesajımı düzenledim, oradan bakın.
O telefonu farklı numaralardan aramaya devam edin, muhtemelen açarlar, çocugunuz en azından programı kullanın.
saol canım ...şikayetleri eşimede okudum dondu kaldı.şuan düşünceli

kıyamam ya bu erkekler saf gerçekten babamı da birkaç kez dolandırdılar böyle :/
ikinci paragrfda 14 gun içinde isterse vazgeçebilir falan yaziyor galiba hepsi çikmamis cumlenin
esin 14 gun beklemez ins
evet 14 gün içinde cayma hakkınız var diyor ama adamları bulamıyoruz.ne dedikleri adresteler nede tel açıyorlar.hiçbirşekilde ulaşamıyoruz.

kıyamam ya bu erkekler saf gerçekten babamı da birkaç kez dolandırdılar böyle :/
ikinci paragrfda 14 gun içinde isterse vazgeçebilir falan yaziyor galiba hepsi çikmamis cumlenin
esin 14 gun beklemez ins
evet 14 gün içinde cayma hakkınız var diyor ama adamları bulamıyoruz.ne dedikleri adresteler nede tel açıyorlar.hiçbirşekilde ulaşamıyoruz.

Şimdii, ilk yedi gün telefonu açmıyorlarmış, sonra aradıgınızda "yedi günlük cayma hakkınız geçti" diyorlarmış.
Sözleşme iptali yapmamak için zorluyorlarmış baya ama şurada yazan bilgiye göre iptal etme hakkınız varmş.
sağol hepsine baktım.şikayetler beni zaten korkularıma daha çok emin olmamı sağladı.

Aramalarınızın sonuçsuz kaldığını, adresin yanlış olduğunu ve kasten cayma süresini geçirmeye çalıştıklarını belgeleyin ve doğruca sa şifreyi bile yanlış verdiler açılmıyor.acaba savcılıktan sonuç alabilirmiyiz.inşallah sorun çıkmaz.

Canım notere gıdıp ıhtar cekın caydgnıza daır.. aman aman Allah korusun bızım basımızada geldı benzer bı olay bende aratrdım tekın muhabbet degıldı hemen ertesı gun noterden caydgmıza daır bısey yaptık ve senetlerı gerı aldık bylelıkle 14 gun yasal hakkın var.. notere gıdıp soylersen anlatrlar ımzaladgn seyler gecerlılıgını yıtırıyor..

ya eşime söylüyorum yanaşmıyor.sen kuruntulusun diyor.bir adama sormuş oda çocuğunuda yollamış memmnun kalmışlarda bilmem ne.gitti yerlerini bulamadı hala dolandırıcı olduklarına inanmıyor.adam adresi bile doğru söylemedi.sen gitmezsen ben savcılığa gideceğim dedim bekle deyip duruyor.
Bekleyıp vakıt kaybetmeyın bence cunku yasal bı surec var caymanız ıcın..

Canım notere gıdıp ıhtar cekın caydgnıza daır.. aman aman Allah korusun bızım basımızada geldı benzer bı olay bende aratrdım tekın muhabbet degıldı hemen ertesı gun noterden caydgmıza daır bısey yaptık ve senetlerı gerı aldık bylelıkle 14 gun yasal hakkın var.. notere gıdıp soylersen anlatrlar ımzaladgn seyler gecerlılıgını yıtırıyor..
sağol canım eşime söyledim .canım ilk defa böyle birşey başımıza geliyor o yüzden ne yapacağımızı tam olarak bilmiyoruz.bu verdiğin bilgiyi hemen değerlendireceğiz.noter savcılık koşuşturacağız artık.

sağol canım eşime söyledim .canım ilk defa böyle birşey başımıza geliyor o yüzden ne yapacağımızı tam olarak bilmiyoruz.bu verdiğin bilgiyi hemen değerlendireceğiz.noter savcılık koşuşturacağız artık.
Allah kolaylık versın.. Benımde annemle babamın basına geldı byle bısey devremulk muhabbetydı bızım ama bende hıc byle bısey hakknda bılgım yoktu ne yapılması gerektıgı hakkında sabaha kadar arastrmıstım.. bız 20bınlık senetlerı aldık gerı hıc merak etmeyın alırsınz ama noterden caydgnıza daır belgeyı mutlaka alın ve fakslayn ulastırın bı sekılde onlara..

İyi de bu adamlar tahsilatı nasıl yapacaklar?
Onların elinde ne var? Bu ödeme planı gibi bir şey. Daha önce böyle senet görmemiştim.
Bir de nasıl karşınıza çıkacaklar ki?

Allah kolaylık versın.. Benımde annemle babamın basına geldı byle bısey devremulk muhabbetydı bızım ama bende hıc byle bısey hakknda bılgım yoktu ne yapılması gerektıgı hakkında sabaha kadar arastrmıstım.. bız 20bınlık senetlerı aldık gerı hıc merak etmeyın alırsınz ama noterden caydgnıza daır belgeyı mutlaka alın ve fakslayn ulastırın bı sekılde onlara..
sağol canım ALLAH hepinizden razı olsun.verdiğiniz bilgiler çok faydalı oldu.bilmediğim şeyleri öğrenmiş oldum.yarın eşim ilk notere gidecek inşallah herşey yolunda gider.

İyi de bu adamlar tahsilatı nasıl yapacaklar?
Onların elinde ne var? Bu ödeme planı gibi bir şey. Daha önce böyle senet görmemiştim.
Bir de nasıl karşınıza çıkacaklar ki?
vallahi bende bilmiyorum nasıl oldu nasıl bitti.bu nasıl iştir çözemedim.

X