Kızlar Bir türlü çözemedim lütfen bana yardımcı olun

mavinintonu

Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2024
194
82
Merhaba iğneyle birlikte 13. Günüm ve sabah kaset test yaptım ( test markası laboquick) ve çok az silik çıktı, öğleden sonra tekrar yaptım ve biraz daha koyu çıktı daha sonra akşama doğru tekrar yaptım negatif çıktı hiçbir çizgi yok, şimdi tekrar yaptım bu defa belli belirsiz bir çizgi çıktı sizce hamilemiyim değilmiyim.
Ayrıca bu ay çok kasık ağrısı yaşadım ve son zamanlarda bel ağrısı da eklendi kopacak gibi belim. Son testim ahşap üzerinde çekilen

Eklentiler

• IMG_20241217_235403.jpg
    IMG_20241217_235403.jpg
    50,7 KB · Görüntüleme: 42
  • IMG_20241217_152613.jpg
    IMG_20241217_152613.jpg
    21,7 KB · Görüntüleme: 37
Kaset testler yanıltır. Kan testi verin.
Bazen ilk idrarda çıkıyo, akşam çıkmıyor. Bazen tam tersi oluyor. Bazen yanlış sonuç veriyor.
Kafayı yemeye gerek yok, en temizi kan tahlili.

Kaset testte böyle çıktı bende. Kan verdim negatif..
O yüzden söylüyorum 🥹 Hiç belli olmaz, istiyorsanız inşallah pozitiftir.

Eklentiler

• IMG_9013.png
    IMG_9013.png
    259,8 KB · Görüntüleme: 38
Merhaba iğneyle birlikte 13. Günüm ve sabah kaset test yaptım ( test markası laboquick) ve çok az silik çıktı, öğleden sonra tekrar yaptım ve biraz daha koyu çıktı daha sonra akşama doğru tekrar yaptım negatif çıktı hiçbir çizgi yok, şimdi tekrar yaptım bu defa belli belirsiz bir çizgi çıktı sizce hamilemiyim değilmiyim.
Ayrıca bu ay çok kasık ağrısı yaşadım ve son zamanlarda bel ağrısı da eklendi kopacak gibi belim. Son testim ahşap üzerinde çekilen
Kan testi ver canım idrar testleri her zaman doğruyu göstermiyor. Ama benim de testim aynı seninki gibi silik çizgiydi kan verdim hemen değerim de yüksek çıkmıştı. Hakkında hayırlısı olsun inşallah istediğin sonucu alırsın

Kan testi ver canım idrar testleri her zaman doğruyu göstermiyor. Ama benim de testim aynı seninki gibi silik çizgiydi kan verdim hemen değerim de yüksek çıkmıştı. Hakkında hayırlısı olsun inşallah istediğin sonucu alırsın
Amin canım inşallah olur çok bekledik bu an için. Eşim biraz daha bekleyelim diyor negatifi görmekten yorumdugumuz için

Bence bi kan ver için rahatlasın içime var gibi doğdu ya ☺️

Merhaba yaptığınız markanın testleri güvenilir diye biliyorum bende aynı marka ile çok silik olarak öğrendim. Adet gecikmenizde varsa bir kan vermeniz aklınızdaki tüm soru işaretlerini geçirecek. Hakkınızda hayırlısı olsun 🧿🧿

Merhaba yaptığınız markanın testleri güvenilir diye biliyorum bende aynı marka ile çok silik olarak öğrendim. Adet gecikmenizde varsa bir kan vermeniz aklınızdaki tüm soru işaretlerini geçirecek. Hakkınızda hayırlısı olsun 🧿🧿
Merhaba. Gecikmem yok ama bir negatif bir pozitif görünce şaşırdım ne yapacağımı

X