Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen ikiziz cnm :) bende 18 nisanda adet olmam gerekiyodu 19 nisanda test yaptık 31,8 cıktı lekelenmeler olunca hastaneye gittimm 23 nisanda 18 cıktı sonrada 8 cıktı kimyasal olduğu belliydi normal 5 gün adet gördüm cnm gecen ayda 25 nisanda adet gördüm bakalım buay nolcak hayırlısı
canım ne durumdasın merak ettim? ben adet oldum
Cnmmm bende bugün oldum hayırlısı temmuz ayına artık
Canim bi sorum olucak kimyasal gebelik ne oluyor :) merak ettim
Adet tarihin geçiyor bütün gebelik belirtileri oluyor sen kendini hamile sanıyosun kan testi yapıyosun kan testi gebe cıkıyo ama o değer 1 hafta içinde kendiliğinden düşüyo seninde lekelenmelerin başlıyo ve değer sıfırlanıp adet oluyorsun yani sağlıksız bi gebelik başlayıp bitiyo kendiliğinden
Tsk ederim Canim beni ayritlandin icin ilk DEFA duydum Böyle :)))
Tsk ederim gercekten
Cnmmm bende bugün oldum hayırlısı temmuz ayına artık
vay anasını ikimiz de yalan olduk yine bu ay :/ neyse dediğin gibi kısmet hayırlısı Temmuz ayına inşallah
Aynen cnm kimyasaldan sonra hemen kalırız diye tahmin etmiştim ama Allahın takdiri bilemeyiz ben ilk bebeğe ramazan ayında hamile kalmıştım tbi ozamanlar folik asit kullanmıyodum oruç tutmuştum bebeğim sağlıklı değildi inş. bu ay sorun olmaz artık folik asiti iftarda içicem sen kullanıyosun demi
ilk bebek derken kimyasaldan bahsetmiyorsun heralde? bana sürekli gittiğim doktorum folik asit fln yazmadı doktorum izindeyken başka bi doktora gitmiştim mecburiyetten o zaman o doktor kullan demişti ben de bebeğin ne zaman tutacağı belli değil sonuçta ve ben sürekli bu hapı mı içicem dedim üç beş gün içtim bi daha da içmedim
hyr cnm ben gecen temmuz ayında hamilelğimi öğrenmiştim 17 haftalık kızmı kaybettim anensefaliden onu kasteddiim
anladım canım ya ne denir bilemedim Rabbim hayırlısını versin inşallah yaşatmasın böyle acılar düşmanıma bile..
bebeği kaybettin üstüne bir de kimyasal yaşadın yani dimi doğru anladım?
Amin evet cnm kasımda bebeğimi kaybettim nisanda da kimyasal yaşadım çalışmalara ilk başladığımız ay yaşadım
İnşallah Rabbim bebişle dolduracak göbişimizi dua edelim sabır dileyelim yeter
birbirimize en kısa zamanda güzel haberi vermemiz dileğiyle..