inşallah yerleşme kanamasıdır seninki canım :) zaten 3.günü.benimde göğüslerimde agrı var karnımda batmalar bugün adet günüm olmadım.erken gebelik testi yaptım ama negatif çıktı yok galiba benim
hayırlısı olsun tatlım bende adet oldum gıbı. az kahverengı geldı bugün.artık hamılemıyım yoksa sökülemıyorummu bılmıyorum. Benım de karnımda ve kasıgımda batma oluyor arada cok sıddetlı degılma hıssedıyorum bazen aynı anda oluyor. Yattıgmda karnımın şiş gıbı görüyorum baktıgımda sanki karnımda kalp varmıs gıbı atıyordu dün? İnşaAllah dedıgın gıbı olur hayırlısıyla.. Bakıyormussun aynı ay hamıle kalmısız :)) bu arada göğüsmde bırsey hıssetmıyorum öyle herkezde olmuyor dıye olumlu düşünmeye calısıyorum. Caktırmadan kaptırmadan düşünüyorum :)) bende bugün belkı test yapıcam yada yarın merak edıyorm. Canım belkı gec görünür umudumuzu yıtırmeyelım
inşallah:) aslında ya hamileysen böyle ara ara kahverengi lekeleri vardı görümcemin adet olmadı doktora gtti hamile dedi doktor progestan verdi kanaması için..
yoksa sökülememekmı bılmıyorum.. Suan mesele bırsey hıssetmıyorum yok hıcbıse. Bırazdan test yapıcam kızlar bana dua edın Rabbim ol derse olur..
inşallah hayırlı sağlıklı bir evlada sahip olursun bu ay canım.testten sonra haber ver ama
kızlar okadar hıssetmeme akıntıya ragmen maalesef negatif cıktı.. Hayırlısı dıyelım silik gölgelı bıle cıksa sevınırdım.. Hayırlısı.. Cok az kahverengı akıntım gelıyor sökülemıyorum demekkı sökülmek ıcın önerılerınz varmı?
Bir dahakı aya..
kan testi neden yaptırmıyosn canım.(ki idrar testi çogunlukla bir haftadan önce negatif çıkar araştır bak)
canım ya hıc hamıleymısım gıbı gelmıyor suan.. Reglımn 4.günü bugün bellı olurdu bılmıyorum gec yumurtlamada olablır ben suan sadece adetımn sökülmesını ıstıyorum. Ve sonra calısmalara devam etmek. Napalım hayırlısı buymus Rabbimin belırledıgı bır zaman var..
tabiki hayırlısı... kanaman ne durumda
günde 1-2 kez kahve gelıyor oda az canımya.. Oda bana stres yapıyor bıde
kan testi yaptırmalısın ya.4.gün böyle olması anormal yani.ne sebeple böylesn bilmiyosunki.teste güvenme derim
ben testte görüp belırtı tam yasamadan anlamıcam galıba.. Karnım şişince anlarım artık :) hayal kırıklıgı ama zamanı degılmıs hayırlı zamanı beklıyorum. Doktora gitmem lazım hep ertelıyorum böyle devam edrse gıtmek zorunda kalıcam sanırım.. Yumurta takıbı yaptırmak ıstıyorum güzel bıdoktor bulamadım bırtürlü
sen hamile degilim psikolojisine grmişsin çoktan:) ama yanlış yapıyosun.ben bi önceki düşüğümde adetten bir hafta önce agrı çektim kıvrandım adet geçti hamile olfugumu ögrendim randevu aldım ama 3 hafta sonraya ve iki hafta öldüm bittim ağrı çektm en sonundada düştü.doktor bana düşmeyen bebeği kendin düşürdün o zaman dedi.bazı şeyler ihmale gelmez ya varsa riskliyse ilaç kullanman gerekiyosa ? ama bekletiyosun bnm gibi düşünce anlarsın artık aa varmışta ben gitmemişim dersin :) ısrar ediyorum çnkü her hastalıgımda hamilelikte bile doktora gtmeyi hep ertelerim ve düşmezdi diyip duruyorum kendime.git için rahat etsin ne var onda aklına gelmicekmi hiç gitsemiydim diye
arkadasım gercekten haklısın ama bırde şu var ben vajınısmusum yanı herkezden daha az ıhtımalle yürüyorum bu yolda inş şuanlık. Vajınsmusum bıtmek üzere inş. Canım ben hıc yasamadım kımsayal gebelık dahı 1,5 sene oluyor acele etmedım basta ama sımdı düşünüyorum bebek. Ikı konudada gayret edıp düşünmeye calısıyorum bır vajınısmus bır bebek. Cok cok haklısın ıhmale gelmez her ne olursa olsun bu aralar işler gücler derken ertelenıyor. Önerecegn bır doktor varmı? Gıttıgım doktor ben sormadan bılgı dahı vermıyorlar. Bu ay cok agrı cekmedm ama 1 hafta önceden adete kasıgmda batma karnımdada batma hıssettm bıraz. Yorgunlukta var. Doktor yumurta ıcın alttan muayene sart kosarmı onu bılemıyorum. Enson baktırdıgımda kis flan bırsey yoktu normel demıstı. Oof of
doktorlar belli olmuyo ya.birine iyi birine kötü.ama sen kafanı boşalt git en azından bi sağlık ocagında kan tahlili yaptır.sonrasını sonra düşün.hemde doktora gtmediğin için baktırmamış olursun.sağlık ocagında tahlil yaptır eğer hamileysen kafanda ne olursa olsun doktora koşa koşa gidersin bence.çünkü kanaman var ....değilsende bütün şüphelerin gtmiş olur.şidilik tek düşünen gereken bi tahlil yapmak sonrasını sonra düşün yumurta takibi fln alttan bakma şimdiden bunlara takılıp ihmal etme boş yere.
evet canım.. Ben en ıyısı hepsıne baktırıym. Canım senın ne belırtıerın vardı benım hafıf batma ve yorgunluk baska göğüste flan bıse yok. Bırde benım kahverengı akıntım aynı adet gıbı kokusu kendısı.
yani dördüncü gün devam eden akıntının adet kanı olmadıgı bariz ortada senin.benim düşükte batmalar yorugunluk uyku hali hele çook oldu.şuan adetim geçti batmalar var göğüs agrısıda bastırdıgımda üzerine yattıgımda hissediyorum.bir kaç gün önce kramplar giriyodu kasıklarımın bölgesine şuan ani hareketlerde batmalar oluyo..bende yarın kan tahlili yaptırmayı düşünüyorum( düşükten dolayı doktorum adetin geçerse iki günde bir yaptır demişti) bence sende yarın yaptır için rahatlasın belki yerleşme kanamasıdır seninki.anormal oldugu kesin yani
inş. Sen güzel haberler alırsın canım. Devamlı bır doktorum olsa bende hep gıtsem sabit bır doktora bakıcam artık. Öyle dıyorsun canımda daha öncede adette böyle cok az geldı sonra bırgüna rayla cogaldı. Sımdı 4.gün ve damla damla gelıyor dıyebılırım leke gıbı bazende normel akıntı gıbı kokusu lkıvamı adet akıntısı aynı ordan anladım daha cok.. Bebeğimin düşmesı bıle üzer ınsanı ondan sonra gebelık daha kolay olurmus ama Rabbim kötü günler yasatmasın kımseye.
Bu ay yıne ovulasyon testı yapıcam yumurtlama günümde onagöre daha dıkkat etmem lazım ordaki cıft cızgı bıle nasıl mutlu edıyor ınsanı ya :)
kızlar ya benim sancım devam ediyor adetimin kinci günü bacaklarım ve kasığım acaip ağrır ama sadece ikinci günü ve birkaç saat sürer aynen adet günümdeki gibi bir sancı oldu dün gece sağ tarafıma yatmışım sancıyla kıvrana kıvrana uyandım kanama ya da kahverengi lekelenmem yok adet tarihim de 22 haziran ve bu sabahtan beri acaip mide bulantım var ve az önce afedersiniz istifra ettim test yapmaya korkuyorum kendimi hamile sanıyorum resmen elim ayağım titriyor bi de istifra edince noluyo diye bi şaşırdım cidden noluyor bana ya(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?