• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kına Gecesi Kızlar bir Sorum Olacak???

pakizee

14.07.2012
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2012
2.055
1.465
373
sevgili kk üyeleri
hepimiz yoğun bir hazırlık içindeyiz.
Gelinliğim mobilyalarım evim filan hepsi hazır gibi.
Bu aralar kına telaşelerim başladı malum yavaş yavaş gün yaklaşıyor.
Kına için salonum piyanistim hazır.
Geriye Kaldı Bindallı ve Kına için Elbisem.

Bugün konuştum bayan bir terzi ile 550 Tl dedi Fiyat sizce nasıl?
Sizlerin nasıl oldu kaftanı kim alır kınada giyilecek abiyeyi kim alır?

Canım Benim Düğün ne zaman ? vala adetlere göre değişir duruma görede ama bizde erkek tarafı alır kınanın yapılacagı yeri kız tarafı ayarlar kıyafeti damat alır:)

Sıradan bir şey yaptırmak istemiyorsan çok fazla gibi geldi bana:44:
Ben adanadayım burada bindallı(kaftan-şalvar vs) takımları hazır olarak ucuz,kaliteli ve çeşit çeşit.
Sen farklı bir şey yaptırıyorsan tabi durum değişir.

Kızlar kaftan için değil o fiyat abiye yani tuvalet için o fiyatı verdiler

hmm anladım cnm abiye ve kaftanını erkek tarafı alması gerek tatlım. abiye için 550 tl dde abiyeye göre değişir yani nasıl bi model istiyosun burayada resmini koysan e bide terzinin dikişi önemli yani. bazı terziler dikişi çok kötü yapar ucuz olur bazılarıda kaliteli dikiş yapar pahalı olur bide modele bağlı tabi tatlım. genel olarak kabarık felan olucak sa ve işlemesi çoksa fiyat iyi ama sade bi abiye için fiyat biraz abartı geldi sanki

bende adanada aldım nişan kıyafti kira aten kabarık nerde kullanacam bindallıda ucuza geldi rengide mercan:))nası sizce cok hyecanlı ya sanki cok gıcık olacakmısım gbi geliyo:)

Back