- 25 Ekim 2014
- 610
- 599
- 103
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu cografyanin erkegine acilmayin.
İki şey söyleyebilirim. Birincisi eğer size diğerlerinden farklı davranıyorsa bir ışık var diyebilirim. Mesela benim eşim normalde çok konuşmaz ama bana flört aşamasındayken takılırdı sürekli. Konuşmaya, iletişim kurmaya çalışırdı. Bir de vücut dili denen bir şey var. Mesela; toplu bir ortamdasınız. Bir sürü oturacak yer var eğer gelip sizin yanınıza oturuyorsa bu önemli bir nokta. Başka biri ile konuşurken dahi vücutu eğer size dönükse bu da önemli bir detay. Bir de yazmak hoş değil ama yine de yazacağım. Eğer sizin karşınızda bacaklarını açarak oturuyorsa bu da önemli bir detay. Bunların haricinde sizden hoşlanan erkek muhakkak sizinle iletişim kurar bir şekilde. Arkadaşça olsa bile sizden bazı bilgiler öğrenmeye çalışır. Şimdilik aklıma gelenler bunlar.başlıkta da belirttiğim gibi bir erkeğin benimle ilgilendiğini veya benden hoşlandığını nasıl anlarım, çünkü ben ziyadesiyle hoşlanıyorum da
ve sevgilisi olmasından şüpheleniyorum, onu nasıl anlarım acaba
son olarak kızlar, sizce açılmalı mıyım, ya da nasıl açılabilirim![]()
Benim bahsettiğim daha net şeyler ama. O günkü kıyafetin dikkatini çekmiştir. Sana bakar sen de farkedersin. Benim dediğim daha farklı şeyler.kafamı kaldırdığım zaman çoğu zaman göz göze geliyoruz![]()
Bu da seni dinlediğini gösterir.topluluk içinde biriyle konuşuyorum diyelim, konuştuğum şeyi nasıl duyuyorsa hemen müdahil oluyor cevap veriyor
yani işte bunlar neyi gösterirBu da seni dinlediğini gösterir.
Şu an için sadece seni dinlediğini gösterir. O yüzden sabırlı ol ve iyi gözlemle derim.yani işte bunlar neyi gösterir![]()
tamam sağolun :)Şu an için sadece seni dinlediğini gösterir. O yüzden sabırlı ol ve iyi gözlemle derim.