• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar bir el atın,hamile kalmadan sigarayı bırakanlar,bırakmayı düşünenler

guase13

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2012
473
1
46
Bursa
selam kızlar bebek düşündüğüm için sigarayı bırakmak istiyorum daha önce bırakma denemelerim oldu ama hepsi sonuçsuz bu konuda fikirlerinizi almak istiyorum bırakanlardan da destek olmalarını rica ediyorum varmı bir yolu?:26:

Son düzenleme:
selam kızlar bebek düşündüğüm için sigarayı bırakmak istiyorum daha önce bırakma denemelerim oldu ama hepsi sonuçsuz bu konuda fikirlerinizi almak istiyorum bırakanlardan da destek olmalarını rica ediyorum varmı bir yolu?:26:

öncelikle sigara ıcen kım olursa olsun uzaklasacaksın bır muddet gorusme evınde yasakla esınde olsa dısarda ıcsın gelsın mısafırlere ızın verme yoksa mumkun degıl bırakamıyosun bn bıraktım bak 2 sene yı gectı ama hala sıgara ıcen bırı gelsın evıme delı gıbı aklıma dusuyo sıgarayı bırakırkende bolca kılo alıyosun ona dıkkat et onlemın ı al amn dıyosun su ılletten kurtuluyumda onemı yok ama bu sefer bakıyosun atı alan uskudarı gecmıs farkında degılsın o sıtresten falan fılan bırde bı sıkıntın yoksa olmama gıbı falan zaten bebısı ogrenınce ona bunu yapamazsın kendılıgınden bırakırsın ınsallah bastan o strese gırme yanı sadece bı tavsıye Allah yardımcın olsun ınsallah:ssz::ssz::ssz::ssz:

öncelikle sigara ıcen kım olursa olsun uzaklasacaksın bır muddet gorusme evınde yasakla esınde olsa dısarda ıcsın gelsın mısafırlere ızın verme yoksa mumkun degıl bırakamıyosun bn bıraktım bak 2 sene yı gectı ama hala sıgara ıcen bırı gelsın evıme delı gıbı aklıma dusuyo sıgarayı bırakırkende bolca kılo alıyosun ona dıkkat et onlemın ı al amn dıyosun su ılletten kurtuluyumda onemı yok ama bu sefer bakıyosun atı alan uskudarı gecmıs farkında degılsın o sıtresten falan fılan bırde bı sıkıntın yoksa olmama gıbı falan zaten bebısı ogrenınce ona bunu yapamazsın kendılıgınden bırakırsın ınsallah bastan o strese gırme yanı sadece bı tavsıye Allah yardımcın olsun ınsallah:ssz::ssz::ssz::ssz:

Sagol canim destegin icin esim icmiyor evdede icilmiyor balkonda iciliyor. aslinda eskiden tek sikinti sigara icmemdi ama esim en son pes etti cok iradesizim kac kez birakmayi denedim. ama simdi kismetse bebek dusunuyoruz ve bunu yapamam ama birakamicam gibi korku var ama birakamassamda esimle hamile kalirsam kesin sikinti yasarim valla allah yardimcim olsun:-)

Son düzenleme:
Ayy canim benim Allah yardimcin olsun.ayni durumdayiz.bebek istiyoruz.esim icmiyor.daha once defalarca denememe ragmen birakamamistim.surekli aglama krizine girdim.imkansiz gibiydi benim icin.ama oldu basardim :) su an benden mutlusu yok.tam 1 aydir icmiyorum.ben careyi nikotin bandi ve antidepresanda buldum.en buyuk boyundan bant aldim.valla ilk gunler zorluyo ama icmedikce kendime olan guvenim yerine geldi.eskiden bu bolume girip hayran hayran okurdum birakanlari.olsem aklima gelmezdi bigun benimde yazacagim.cok sukur su an sadece bebegim eksik gerisi tamam :) darisi basina insallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Allen carr yöntemi araştırın. Leventte bir danışmanlık firmasında seminer veriyorlar. Tek yapmanuz gereken seminere gitmek. Çıkışta sigara içmeyen biri olacaksınız.

Amma reklam yaptım. :D

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:
Ayy canim benim Allah yardimcin olsun.ayni durumdayiz.bebek istiyoruz.esim icmiyor.daha once defalarca denememe ragmen birakamamistim.surekli aglama krizine girdim.imkansiz gibiydi benim icin.ama oldu basardim :) su an benden mutlusu yok.tam 1 aydir icmiyorum.ben careyi nikotin bandi ve antidepresanda buldum.en buyuk boyundan bant aldim.valla ilk gunler zorluyo ama icmedikce kendime olan guvenim yerine geldi.eskiden bu bolume girip hayran hayran okurdum birakanlari.olsem aklima gelmezdi bigun benimde yazacagim.cok sukur su an sadece bebegim eksik gerisi tamam :) darisi basina insallah

Canim Senin adina cok sevindim buyuk bir adim atmisin;-) tebrik ederimbende daha once 1ay birakmisligim var ama sonra yeniden basladim hep erteliyorum ama birakmak istiyorum bebekten once en az 6ay diyorlar yakinda muayeneden sonra bebek istiyoruz buyuk konusmak istemiyorum ama hamileyken icmek cok bencilce gibi geliyor umarim bidaha baslamassin ara ara yazarsan sevinirim senden guc bulurum insallah en kisa zamanda hamile kalirsin sevgiyle kal

Ayrica nikotin bandinida yillsr once denemistim en buyuk boyu derken onu bilemedim buarada

benim de eşim kullanmıyordu ama ben kullanıyordum. Moraterapi ile iki seansta bıraktım. Esasında tek seans yeterli oluyor ama ben günde 1 paketten fazla içtiğim için 2. seans hakkımı da kullandım. ama tavsiye ederim. Hiçbir acı sızı ağrı hissetmeden bırakabilirsiniz... :)

Back