Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam kızlar bebek düşündüğüm için sigarayı bırakmak istiyorum daha önce bırakma denemelerim oldu ama hepsi sonuçsuz bu konuda fikirlerinizi almak istiyorum bırakanlardan da destek olmalarını rica ediyorum varmı bir yolu?:26:
öncelikle sigara ıcen kım olursa olsun uzaklasacaksın bır muddet gorusme evınde yasakla esınde olsa dısarda ıcsın gelsın mısafırlere ızın verme yoksa mumkun degıl bırakamıyosun bn bıraktım bak 2 sene yı gectı ama hala sıgara ıcen bırı gelsın evıme delı gıbı aklıma dusuyo sıgarayı bırakırkende bolca kılo alıyosun ona dıkkat et onlemın ı al amn dıyosun su ılletten kurtuluyumda onemı yok ama bu sefer bakıyosun atı alan uskudarı gecmıs farkında degılsın o sıtresten falan fılan bırde bı sıkıntın yoksa olmama gıbı falan zaten bebısı ogrenınce ona bunu yapamazsın kendılıgınden bırakırsın ınsallah bastan o strese gırme yanı sadece bı tavsıye Allah yardımcın olsun ınsallah
Ayy canim benim Allah yardimcin olsun.ayni durumdayiz.bebek istiyoruz.esim icmiyor.daha once defalarca denememe ragmen birakamamistim.surekli aglama krizine girdim.imkansiz gibiydi benim icin.ama oldu basardim :) su an benden mutlusu yok.tam 1 aydir icmiyorum.ben careyi nikotin bandi ve antidepresanda buldum.en buyuk boyundan bant aldim.valla ilk gunler zorluyo ama icmedikce kendime olan guvenim yerine geldi.eskiden bu bolume girip hayran hayran okurdum birakanlari.olsem aklima gelmezdi bigun benimde yazacagim.cok sukur su an sadece bebegim eksik gerisi tamam :) darisi basina insallah
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
öncelikle sigara ıcen kım olursa olsun uzaklasacaksın bır muddet gorusme evınde yasakla esınde olsa dısarda ıcsın gelsın mısafırlere ızın verme yoksa mumkun degıl bırakamıyosun bn bıraktım bak 2 sene yı gectı ama hala sıgara ıcen bırı gelsın evıme delı gıbı aklıma dusuyo sıgarayı bırakırkende bolca kılo alıyosun ona dıkkat et onlemın ı al amn dıyosun su ılletten kurtuluyumda onemı yok ama bu sefer bakıyosun atı alan uskudarı gecmıs farkında degılsın o sıtresten falan fılan bırde bı sıkıntın yoksa olmama gıbı falan zaten bebısı ogrenınce ona bunu yapamazsın kendılıgınden bırakırsın ınsallah bastan o strese gırme yanı sadece bı tavsıye Allah yardımcın olsun ınsallah