- Emoji Skoru
- 5.505
- Puanlar
- 108
- Konu Sahibi En sevdigim mavi
-
Çokkk tşk ediyorum cnm, geç yumurtladığım için çıkacağından pek emin değildim ama sürpriz oldu. İnşallah senin müjdenide bekliyorum tatlım. Birde belirtilerim ve bu rahim kontrolu ile ilgili bir konu açacağım, bekleyen herkese bu ayda yaşadıklarımı saatler sonra bile çizgi çıksa ümit olduğunu ve belirtilerimi paylaşacağım. Umarım yardımım olur
Hadi gözün aydın sağlıkla gelsin minik çok sevindim adınaGittikçe netleşiyor cnm hayırlısı artık. Ben titreterek biraz zor çektim ama gözle bakınca net çizgi gözüküyor. Öpüyorum güzel dileklerinden
İnşaallah şekerim bende nasipte varsa veririm inşaallah bakalımseni takipteyim bundan sonraki sürecini de keyifle okumak istiyorum
İnşallah bu süreci birlikte yaşarız da, her güzel anımızı paylaşırız. Çok çok öptm cnm bnm
İnşallah senin güzel haberini de enn kısa zamanda alırız cnm bnm, birlikte sevinirizHadi gözün aydın sağlıkla gelsin minik çok sevindim adına
Tmm cnm aynen bu dediğin olacak zaten@Prensess anneesii canım az önce dediğini yaptım orta parmağımı denedim çok rahat bi şekilde ilerledikuruluk yok onun etkisi sanırım
Parmağımın nerdeyse tamamı gitti dahada ilerlemedim yapabildimmi bilmiyorum ama bişey anlamadımda gerçi
Tmm cnm aynen bu dediğin olacak zatenbnmde böyleydi. Adet olacağım zaman afedersin yıkarken bile orda sertliği hissediyordum ben. Bunda hissetmeyince denedim aynen senin gibi oldu, akıntı felan yoktu ama kaygan gibiydi ve yumuşak. Hadi inşallah yaaaa valla ümit doldu içim. Keşke yarın bir test yapsan, negatif çıksa bile yine yaparsın. Meraktan çatlarım artık
Beni gaza getirme yapma bunu banabelki adetim gelir çünkü genelde 2-3 gün gecikiyor zaten daha önce adet dönemimde hiç denememiştim bu yöntemi keşke bilseydim o yüzden aradaki farkı bilemiyorum ama sen gözlemlediysen öyledir dediğin gibi kaydı parmağım ve yumuşacıktı içi ... bugün 2-3 defa akıntım oldu bilemiyorum ama içime kurt düşürdün
bende ilk defa denemiştim cnm, valla. Bence var sende de inşallah. Tmm yapma 2 gün sonra yap testi de. Şimdi negatif çıkar erken die durup dururken moralin bozulur. Ama öğrenince mutlaka yaz ok iki gün öncede bu kurt bnm içime düşmüştü, uyuyamamıştım, eski yöntemler felan doğrudur diyordum. Doğruymuş bekle bakalım geç olsun güç olmasın,
İnan benimde yoktu. Yumurtlama doneminde bu uygulamayı deniyordum ben. Bilgisini atacağım. Görsel aldım. Ama adet öncesi rahim girişinin kuru ve sert olduğunu hatırlıyorum. Ama şimdi sanki yumurtlama dönemindeki gibi rahim ağzı yukarda ve yumuşak. Hatta dün biraz araştırınca eskiden bu tıbbın olmadığı zamanlarda ebeler bu yöntemle anlıyorlarmış kadının gebe olup olmadığını! Adet öncesinde de bu görsel de attığım yumuşaklık oluyorsa gebelik olabiliyormuş. Bu bir bilgi cnm, belki işimize yarar. Seninde az kalmış cnm bnm, inşallah gönlümüzdeki olur. Müjdeli haberler alırız.
Ayyyy hamilesin sende7 dk felan sonrası bunlarda. Hadi inş cnm bnm
Cnm yaaaa bende dün test yapmıştım net kırmızı çıkmıştı, akşamı kanamam başladı. Galiba düşürdüm, bende oluruna bıraktım. Hayırlısı diyorum. Sadece üzücü olan kırmızıyı görmekti, keşke test yapmasaymışım, pozitifi görmez normal adet oldum bu ayda olmamış demekki derdim. 2 günlük bir sevinç ve o kanı görmek görmeden adet olmaktan kötü! Eşine gelince bnm eşimde ikinciyi istemiyordu, ama ben öyle böyle kandırdım o yine olmaz sandı çünkü aylarca denememize rağmen olmuyordu, o tuttu çok şükür. Sende bulursun ikna yollarını cnm@Prensess anneesii canım az önce benden pembe leke geldi adet oluyorum nasip değilmiş
Dünkü test bende işe yaramadı demekki yumuşaklığın önemi yok....
O zaman ben 12 yada 13'ünde yumurtladım halbuki 11'inde ilişki olmuştu ama tutmamış... aslında eşimin yüzünden çünkü o gün afedersin kendini korumuştu zaten istemiyor 2.yi böyle yapınca benimde hevesimi kırıyorhaziranda 36 yaşına girecek 34'te baba oldu başka erkek olsa ister.....sıkıntıları çeken benim ama istemeyen o
Bende istemiyorum artık
İnşallah olumludur cnm, bende olumlu çıktı ama galiba düşürdüm yada kimyasal oldu. Hayırlısı. Kanamam 1 haftayı geçerse dr gideceğim ama gayet az neyseki. İnşallah sen sağlıklı gebelik müjdeni alırsın cnm bnmBugün tekrar baktım yumuşak dokular var sadece sert ve kuru bir şeye denk gelmedim baya da ilerlettimAdetime 10 gün var erken mi bakıyorum acaba
Ayyyyy valla çokkk sevindim kuzum senin adına, sağlıkla kucağına al inş. Benimki düştü cnm, ertesi günki testim daha koyuydu ama akşamı kan geldi. Hayırlısı olsun. Rabbim sağ salim kucağına almayıda nasip etsin inşallah cnm bnmAyyyy hamilesin sende
Benimde pozitif çıktı
5 ten yukarısı gebelik die biliyorum, inşallah öylesindir cnm bnmBu arada konu sahibinin bahsettiği gibi bendede nefes alırken zorlanma özellikle geceleri kocaman sivilce alnımın ortasında göğsümün etrafında sivilceler oluştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?