• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KIZLAR BİR BAKIN

Yâni mantıklıdır tabii ki. Benim de 5 gün oldu gelmedi beklediğim misafir sen yarın hayırlı haberle döndüğünde sen denemeye cesaret ederim bende ürktüm şimdi
Hayatım bak diyelim gebesin ve doğumun yaklaştı gittin hastaneye, elle çatı muayenesi yapacaklar düşün hemde 4 parmak. Yani ben normal doğum yapmadım ama bir çok kişiden ablamdan bunu çoook dinledim. Ama bu bnm dediğim öyle abartılı değil, hem bilimsel yanii. Bir kac görsel attım google da araştırırken, bakarsın. Hem yumurtlama dönemini hem de gebeliği öğrenmenin yoluymuş bu. Hem el senin başkası da değil. Kendinden çekinmene gerek yok bence, sonuçta küçücük minicik mercimek taneciğimizi öğrenmek için yaptığımız bişey sadece:KK39::KK200:

Evet canim 10haftalik Allahin izni ile.
Aminn amin inşallah canım, cümlemize hayırlı bebiş haberleri nasip etsin inşallah Rabbim.

Bu arada fitili atarken dikkat ettim bi yerden sonra bir sertlik var parmagim gitmedi ileri.o_O
Amin
Sağlıkla doğsun canım bebeğin

Hayatım bak diyelim gebesin ve doğumun yaklaştı gittin hastaneye, elle çatı muayenesi yapacaklar düşün hemde 4 parmak. Yani ben normal doğum yapmadım ama bir çok kişiden ablamdan bunu çoook dinledim. Ama bu bnm dediğim öyle abartılı değil, hem bilimsel yanii. Bir kac görsel attım google da araştırırken, bakarsın. Hem yumurtlama dönemini hem de gebeliği öğrenmenin yoluymuş bu. Hem el senin başkası da değil. Kendinden çekinmene gerek yok bence, sonuçta küçücük minicik mercimek taneciğimizi öğrenmek için yaptığımız bişey sadece:KK39::KK200:
Ah normal doğum da neler yapıyorlar ben yine de yapamam şuan..

bizim topikte herkes bunu bana soruyor iki gebeligimide oyle ogrendim ilk gebelikte cahildim:) ama 3 4 te oyle anladim kesinlikle dogruluk payi var. tedtin varsa buraya atta gozumuz gonlumuz acilsin:)
:KK70:cnm yaaaa güldürdün. Testim geçmiş vardı atmıştım. Yenisini bakalım kardan çıkabilirsem yarın çıkamazsam bir kaç güne yapacağım inş. Ve söylediklerin gerçekten ümit verici, çokkk tşk ediyorum :KK68:

Yok canım Kasım ayında da böyle oldu. Test yaptım 3.gün negatif çıktı. 6.gün oldum. Kan testi de adetin 2.günü yaptırdım negatifti yine.. Çok umutlanmıştım gecikince şimdi 6.günü bekliyorum olacak gibi ağrım var bi kaç gün daha beklerim umutlanıp kahrolmaktan daha iyi
Tabii sende haklısın, amann gebelik olsunda geç öğren sorun değil. :KK200:

:KK70:cnm yaaaa güldürdün. Testim geçmiş vardı atmıştım. Yenisini bakalım kardan çıkabilirsem yarın çıkamazsam bir kaç güne yapacağım inş. Ve söylediklerin gerçekten ümit verici, çokkk tşk ediyorum :KK68:
vallah. kuzum topikte deneyenlerde hak verdi dedigin dogru diye hem eskiden .test mi vardi elle. bakiliyordu. muhtesem yuzyilda eliyle kontrol ediyordu tebrikler gebesiniz sultaninm diyorlardi:)

Bence gebelik düşünüyorsan adet öncesi de takip et cnm, hani bana mantıklı geliyor. Çünkü eski türk filmlerinden hatırlıyorum işte Fatma Giriğin boş beşik vardı birde kuma filmi orda eliyle kontrol ediyordu ebe. Senaryoda olsa saçma bir yöntem seçeceklerini sanmıyorum. Doğrudur bence. Ve yumurtlama dönemini anlamanın en kesin yoluda bu. Hayırlısı bakalım:KK200:hayırlı geceler cnm
Ben hem ates olcuyorum hemde rahim agzini kontrol ediyorum daha catlamadi yumurta :)

vallah. kuzum topikte deneyenlerde hak verdi dedigin dogru diye hem eskiden .test mi vardi elle. bakiliyordu. muhtesem yuzyilda eliyle kontrol ediyordu tebrikler gebesiniz sultaninm diyorlardi:)
Dimi yaaaa, aynısını düşünüyorum bende. Vallahi gecem sayende daha da huzurlu gececek, dün acabalardan uyuyamadım. Çokkk öpüyorum ümit dolu yüreğinden:KK200::KK68:

Ben hem ates olcuyorum hemde rahim agzini kontrol ediyorum daha catlamadi yumurta :)
Bak birde böyle aşırı bir akıntı oldu bende 2 gün, ondan öncesi az ve yumurta akı kıvamındaydı, ama bu akıntı su gibi renksiz sümüksü yapışkan ve çoktu. Rahim ağzı yumuşaktı. O günlerede dikkat et cnm

Dimi yaaaa, aynısını düşünüyorum bende. Vallahi gecem sayende daha da huzurlu gececek, dün acabalardan uyuyamadım. Çokkk öpüyorum ümit dolu yüreğinden:KK200::KK68:
saggg ol canm sonucu bizede yazzzz. hep birlikte mutlu oluruz insallah. bebis haberiyle:KK200:

Bak birde böyle aşırı bir akıntı oldu bende 2 gün, ondan öncesi az ve yumurta akı kıvamındaydı, ama bu akıntı su gibi renksiz sümüksü yapışkan ve çoktu. Rahim ağzı yumuşaktı. O günlerede dikkat et cnm
Şu kontrol işini detaylı okuyacağım anlamazsan size yazabilirim

kız benim adete yakın hep yumuşak olur ama gebelik olmadı tabii. inşaallah senin vardır canım :KK200:

Back