• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KIZLAR BİR BAKIN

İnşallah olumludur cnm, bende olumlu çıktı ama galiba düşürdüm yada kimyasal oldu. Hayırlısı. Kanamam 1 haftayı geçerse dr gideceğim ama gayet az neyseki. İnşallah sen sağlıklı gebelik müjdeni alırsın cnm bnm:dua::KK200:

Yaa çok üzüldüm şimdi :( En kısa zamanda hayırlısıyla sağlıkla gelsin bebeğiniz inşallah :KK200:

Yaa çok üzüldüm şimdi :KK43: En kısa zamanda hayırlısıyla sağlıkla gelsin bebeğiniz inşallah :KK200:
Ayyyy cnm yaaa güzel kalbin için çokk tşk ediyorum, inşallah hepimiz için hayırlı müjdeler olsun cnm, sağlıklı olsun inşallah :dua: seninde vardır inşallah ve sapasağlıklıdır. Güzel haberler alırsın inşallah Rabbim'in izniyle :dua::KK200::KK15:

Ayyyy cnm yaaa güzel kalbin için çokk tşk ediyorum, inşallah hepimiz için hayırlı müjdeler olsun cnm, sağlıklı olsun inşallah :dua: seninde vardır inşallah ve sapasağlıklıdır. Güzel haberler alırsın inşallah Rabbim'in izniyle :dua::KK200::KK15:

Amin canım hepimiz güzel haberler alırız inşallah:KK200:

Ayyyyy valla çokkk sevindim kuzum senin adına, sağlıkla kucağına al inş. Benimki düştü cnm, ertesi günki testim daha koyuydu ama akşamı kan geldi. Hayırlısı olsun. Rabbim sağ salim kucağına almayıda nasip etsin inşallah cnm bnm:KK200:

Ay allah razı olsun canım inşallah sağlıkla alırım kucağıma :KK200:
İnşlalah sende tekrar hamiş. Olursun sağlıkla :KK16:

Kimsecikler bişey yazmamış. Ama eğer gebe isem bu konuda size yardımcı olacağım. Birde dünki dediğim test sonucumuda attım. Saatler sonra çıktığı için pek önemsemiyorum ama dursun burda. Gebe isem adet öncesi belirtilerimide yazacağım:KK52:
Enson birsey paylasmisiniz o nedir ensonunda cift cizgi anlayamadim pekde bilgim yok bende cocuk istiyorum burdan sizlerdende psikolojk destek alacagma inaniyorm aciklarmisinizz :emir_bebek:

Enson birsey paylasmisiniz o nedir ensonunda cift cizgi anlayamadim pekde bilgim yok bende cocuk istiyorum burdan sizlerdende psikolojk destek alacagma inaniyorm aciklarmisinizz :emir_bebek:
İki gün önce test ile gebe olduğumu öğrendim. Ertesi gün akşam kanamam başladı, düştü yani cnm. Hayırlısı böyleymiş, sen kaç senelik evlisin, yaş kaç ilk çocuk mu? Yardımcı oluruz elbet elimizden geldiğince ama açıklarsan biraz. Adet düzensizliğin varmı? Bende var mesela ama bu engel değil bebek olmasına. Yaşın gençse çok takılma derim. Rahat bırak kendini ki hormonların düzgün çalışsın. İlk çocuksa tabi bambaşka olacak ama sağlığıyla gelsin geç olsun. Böyle düşün cnm bnm

Cnm yaaaa bende dün test yapmıştım net kırmızı çıkmıştı, akşamı kanamam başladı. Galiba düşürdüm, bende oluruna bıraktım. Hayırlısı diyorum. Sadece üzücü olan kırmızıyı görmekti, keşke test yapmasaymışım, pozitifi görmez normal adet oldum bu ayda olmamış demekki derdim. 2 günlük bir sevinç ve o kanı görmek görmeden adet olmaktan kötü! Eşine gelince bnm eşimde ikinciyi istemiyordu, ama ben öyle böyle kandırdım o yine olmaz sandı çünkü aylarca denememize rağmen olmuyordu, o tuttu çok şükür. Sende bulursun ikna yollarını cnm:KK48::oops: kadınların isteyipte yapamayacağı şey yoktur. Hayırlısı olsun hakkımızda:dua: ben dış gebelik felan değil die sevindim aslında, ve ümit kırmak yok. Galiba bu ay yumurtlama günlerimiz denk gelecek. Belkşde birlikte gebe kalırız, hayırlısıysa:halay: birbirimizi müjdeleriz. Ama hayırlısı hayırlısı hayırlısı diyorum. Haaa birde bundan sonra son adetimi 1 hafta geçmeden asla test yapmıcam. Hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum sende öyle yap cnm. Çok öptm:KK200:

Amin amin canım benim çok sağol
Geçmiş olsun ya üzüldüm demekki hayırlısı buymuş senin için:-( çok şükürki 2 evladın var Allah onlara sağlık versin yavrularımızı bize bağışlasın
Doğru söylüyorsun en az 1 hafta beklemek gerek bende hemen test yapmıyorum zaten. İnşaallah bakalım bu ay kısmet....eşimi ikna edebilirsem bakalım:KK48: bende seni merak etmiştim 2 gün girmeyince... Yine yazışırız. Bende öpüyorum hadi Allah'a emanet ool:KK15::KK200:

Amin amin canım benim çok sağol
Geçmiş olsun ya üzüldüm demekki hayırlısı buymuş senin için:-( çok şükürki 2 evladın var Allah onlara sağlık versin yavrularımızı bize bağışlasın
Doğru söylüyorsun en az 1 hafta beklemek gerek bende hemen test yapmıyorum zaten. İnşaallah bakalım bu ay kısmet....eşimi ikna edebilirsem bakalım:KK48: bende seni merak etmiştim 2 gün girmeyince... Yine yazışırız. Bende öpüyorum hadi Allah'a emanet ool:KK15::KK200:
Çok saol cnm bnm, aynen şükrediyorum evlatlarıma :dua:Rabbim hiç olmayanların da yüzünü güldürsün bu duyguyu yaşatsın inşallah. Burda okudukça çok üzülüyorum ben :KK43: kimsenin kucağını boş bırakmasın Rabbim :dua: görüşürüz cnm yine, Allah'a emanet ol :KK15::KK200:

Back