Cnm yaaaa bende dün test yapmıştım net kırmızı çıkmıştı, akşamı kanamam başladı. Galiba düşürdüm, bende oluruna bıraktım. Hayırlısı diyorum. Sadece üzücü olan kırmızıyı görmekti, keşke test yapmasaymışım, pozitifi görmez normal adet oldum bu ayda olmamış demekki derdim. 2 günlük bir sevinç ve o kanı görmek görmeden adet olmaktan kötü! Eşine gelince bnm eşimde ikinciyi istemiyordu, ama ben öyle böyle kandırdım o yine olmaz sandı çünkü aylarca denememize rağmen olmuyordu, o tuttu çok şükür. Sende bulursun ikna yollarını cnm
![KK48 :KK48: :KK48:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk48.gif)
![Oops! :oops: :oops:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk18.gif)
kadınların isteyipte yapamayacağı şey yoktur. Hayırlısı olsun hakkımızda
![Dua :dua: :dua:](/images/smiley/dua.gif)
ben dış gebelik felan değil die sevindim aslında, ve ümit kırmak yok. Galiba bu ay yumurtlama günlerimiz denk gelecek. Belkşde birlikte gebe kalırız, hayırlısıysa
![Halay :halay: :halay:](/images/smiley/halay.gif)
birbirimizi müjdeleriz. Ama hayırlısı hayırlısı hayırlısı diyorum. Haaa birde bundan sonra son adetimi 1 hafta geçmeden asla test yapmıcam. Hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum sende öyle yap cnm. Çok öptm