- Emoji Skoru
- 659
- Puanlar
- 53
- Konu Sahibi En sevdigim mavi
-
Buhün de test yaparsanız kısa sürede silik de olsa çıkması lazım hamilelik olması için. Ya da kesin çözüm kan vermek, hayırlısı olsunKimsecikler bişey yazmamış. Ama eğer gebe isem bu konuda size yardımcı olacağım. Birde dünki dediğim test sonucumuda attım. Saatler sonra çıktığı için pek önemsemiyorum ama dursun burda. Gebe isem adet öncesi belirtilerimide yazacağım
Adetlerim düzensiz ama en son 24 ocak ta regl olmuştum. Bugün pazar olduğu için eczaneler kapalı, yarın inş. Beni şüphelendiren bu adet öncesi rahim ağzındaki yumuşama oldu, başka belirtilerde var da bakalımBuhün de test yaparsanız kısa sürede silik de olsa çıkması lazım hamilelik olması için. Ya da kesin çözüm kan vermek, hayırlısı olsun
İnan benimde yoktu. Yumurtlama doneminde bu uygulamayı deniyordum ben. Bilgisini atacağım. Görsel aldım. Ama adet öncesi rahim girişinin kuru ve sert olduğunu hatırlıyorum. Ama şimdi sanki yumurtlama dönemindeki gibi rahim ağzı yukarda ve yumuşak. Hatta dün biraz araştırınca eskiden bu tıbbın olmadığı zamanlarda ebeler bu yöntemle anlıyorlarmış kadının gebe olup olmadığını! Adet öncesinde de bu görsel de attığım yumuşaklık oluyorsa gebelik olabiliyormuş. Bu bir bilgi cnm, belki işimize yarar. Seninde az kalmış cnm bnm, inşallah gönlümüzdeki olur. Müjdeli haberler alırız.Bacım hiç bilgim yok o konuda o yüzden bişey diyemicem benimde son adetim 25 ocaktı bende bekliyorum bakalım bu ay varmı yokmu şuan için bi belirti yok ama adet olabilirimde....
İlk hamileliğimde hergün ateşimi ölçerdim bir tık yüksek çıkmıştı şuan öyle bi durum yok ama Allah bilir
Yinede adet olana kadar umut kesilmez:) inşaAllah gönlümüze göre hakkımızda hayırlısı olur
Yöntem hakkında bilgim yok testle ilgili ise herkeste erkenden çift çizgi belirgin olmayabiliyor yani kimisinde adet günü silik çıkıyor ben bata 5 gün kala yapmıştım ama sıvı tuketimimi azalttim idrar seyrelmesin diye testlerimi eklicem fikir olsun inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla Rabbim nasip etsinBi şey okudum, doğruluk payı varmıdır bilmiyorum ama yumurtlama dönemimde bunu uyguluyordum ben zaten ama gebelik belirtisi olduğunu bilmiyordum. Yumurtlama doneminde elinizi temizce yıkayıp afedersiniz bir parmağınızı rahminize doğru fazla değil ittiğinizde bir sertlik geliyorsa daha yumurtlama başlamamış oluyormuş eğer ne kadar iterseniz itin hiçbişey gelmiyorsa yumurtlama başlıyor demekmiş. Bunu google da araştırırken görmüştüm ama yumurtlama haricinde adete yakında bunu deneyip yine sertlik gelmiyorsa gebelik olabiliyormuş. Hatta doğuma kadar öyle dvm edermiş. Bu yöntemi bilen var mi? Yani yarın adet günüm ama ben adetime 10 gün varken yumurtladım. Ovulasyon testi kullanmıştım. Akıntı ve bu dediğim yöntemide kullanıp anladım. Çarşambadan beridir test yapıyorum ilk ikisinde hiçbişey çıkmadı, saatler sonra bile. Üçüncüsün de ertesi gün gördüm çok çok belirsiz bir çizgi vardi. Bugün yaptığımdada yibe sonradan çıktı ama daha belirgin. İçime şüphe düştü. Sevinmek için çok erken olduğunu düşünüyorum. Bu yöntem hakkında bilginiz var mı?
Ve bu yöntemi şimdi deniyorum sertlik felan gelmiyor, yine mi yumurtluyorum die düşündüm bunu görene kadar ama akıntım yok. Ne zaman yapmalıyım testi?
İnan benimde yoktu. Yumurtlama doneminde bu uygulamayı deniyordum ben. Bilgisini atacağım. Görsel aldım. Ama adet öncesi rahim girişinin kuru ve sert olduğunu hatırlıyorum. Ama şimdi sanki yumurtlama dönemindeki gibi rahim ağzı yukarda ve yumuşak. Hatta dün biraz araştırınca eskiden bu tıbbın olmadığı zamanlarda ebeler bu yöntemle anlıyorlarmış kadının gebe olup olmadığını! Adet öncesinde de bu görsel de attığım yumuşaklık oluyorsa gebelik olabiliyormuş. Bu bir bilgi cnm, belki işimize yarar. Seninde az kalmış cnm bnm, inşallah gönlümüzdeki olur. Müjdeli haberler alırız.
Bende teste göre pek diyemiyorum ama bu adet öncesi yumuşaklık ve bazı belirtiler şüphe uyandırdı bende cnm. Bakalım nasip artık hayırlısıysa. Zaten eğer gebelik varsa çoğumuz için ümit verici ve masrafsız bir öğrenme yöntemiHergun fitil kullanıyorum ama hic dikkat etmedim bu akşam bakayım bir
Ama testlerde forumlarda okuduğum ve başıma geldiği icin hamilesin diyemicem çünkü bir keresinde benimde 2saat sonra cift cizgi çıkmıştı adet olmuştum sonra.
Hakkında hayırlısı olsun inşallah.
Bende teste göre pek diyemiyorum ama bu adet öncesi yumuşaklık ve bazı belirtiler şüphe uyandırdı bende cnm. Bakalım nasip artık hayırlısıysa. Zaten eğer gebelik varsa çoğumuz için ümit verici ve masrafsız bir öğrenme yöntemi
Gözün aydın olsun cnm bnm, senin adına çok sevindimYöntem hakkında bilgim yok testle ilgili ise herkeste erkenden çift çizgi belirgin olmayabiliyor yani kimisinde adet günü silik çıkıyor ben bata 5 gün kala yapmıştım ama sıvı tuketimimi azalttim idrar seyrelmesin diye testlerimi eklicem fikir olsun inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla Rabbim nasip etsin
Aslında yöntemi okudum ama rahim ağzı neticede benim tespit edebileceğim bişey değil diye düşünmüştüm o yüzden hiç denemedim bilgim yok inşallah meleginiz sizinledirGözün aydın olsun cnm bnm, senin adına çok sevindimbu dediğim yöntemi çok çok eskilerde ebeler kullanıyormuş zaten. Benim adet öncesi hep sertlik olurdu, bu yumuşaklık neden die araştırırken birden gebelik olabileceğini okudum. Hatta adet öncesi rahim ağzındaki yumuşama die arama yaparlarsa hem burdaki konulardan hemde diğer sayfalarda dediğim bilgiyi görebilirler testlere verdiğim para aaah ah
Yok cnm bnm çok itmeyeceksinAmin canım sağolasın ya değişik bişeymiş:) ama ben bakabilirmiyim bilmiyorum rahim ağzına kadar derken yani epey ileri itmek lazım parmağı heralde dimiah bi kestirebilsek şu yumurtlama dönemini .... yani bu teze göre hem yumurtlama hemde hamilelikten olabilir o yumuşaklık ikisi için geçerli
Hamilesin cnm benceKimsecikler bişey yazmamış. Ama eğer gebe isem bu konuda size yardımcı olacağım. Birde dünki dediğim test sonucumuda attım. Saatler sonra çıktığı için pek önemsemiyorum ama dursun burda. Gebe isem adet öncesi belirtilerimide yazacağım
Teşekkür ediyorum cnm bnm güzel dileğin içinAslında yöntemi okudum ama rahim ağzı neticede benim tespit edebileceğim bişey değil diye düşünmüştüm o yüzden hiç denemedim bilgim yok inşallah meleginiz sizinledir
Ayyyy cnm bnmm sen gebemisin. Bak görüyordum seni hep ama denk gelmemişim gebe mesajlarına demekkiBen yarın 10 haftalık hamile olacağım inşallah canım bakayım aşağıda durumlar ne
Rabbim tez vakitte sağlıklı hayırlı haber almani nasip etsin inşallah canim.
İnşallah cnm bnm, ağzın bal yesin. Sende düşünüyorsan ve yoksa inşallah Rabbim en kısa zamanda sanada nasip etsinHamilesin cnm bence
İki oğlum var cnm üçüncü sürpriz yaptı yarın doktora gitçem Rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsinİnşallah cnm bnm, ağzın bal yesin. Sende düşünüyorsan ve yoksa inşallah Rabbim en kısa zamanda sanada nasip etsin
Ben yumurtlamayi hesaplamak icin kullaniyorum bu yontemi ama gebeligin anlasilacagini sanmam çünkü adete yakin sertlesecek ve kolay ulasilacaj yere gelecektir rahim agzi cunku uretken donem bitip adet gelecegi icinBi şey okudum, doğruluk payı varmıdır bilmiyorum ama yumurtlama dönemimde bunu uyguluyordum ben zaten ama gebelik belirtisi olduğunu bilmiyordum. Yumurtlama doneminde elinizi temizce yıkayıp afedersiniz bir parmağınızı rahminize doğru fazla değil ittiğinizde bir sertlik geliyorsa daha yumurtlama başlamamış oluyormuş eğer ne kadar iterseniz itin hiçbişey gelmiyorsa yumurtlama başlıyor demekmiş. Bunu google da araştırırken görmüştüm ama yumurtlama haricinde adete yakında bunu deneyip yine sertlik gelmiyorsa gebelik olabiliyormuş. Hatta doğuma kadar öyle dvm edermiş. Bu yöntemi bilen var mi? Yani yarın adet günüm ama ben adetime 10 gün varken yumurtladım. Ovulasyon testi kullanmıştım. Akıntı ve bu dediğim yöntemide kullanıp anladım. Çarşambadan beridir test yapıyorum ilk ikisinde hiçbişey çıkmadı, saatler sonra bile. Üçüncüsün de ertesi gün gördüm çok çok belirsiz bir çizgi vardi. Bugün yaptığımdada yibe sonradan çıktı ama daha belirgin. İçime şüphe düştü. Sevinmek için çok erken olduğunu düşünüyorum. Bu yöntem hakkında bilginiz var mı?
Ve bu yöntemi şimdi deniyorum sertlik felan gelmiyor, yine mi yumurtluyorum die düşündüm bunu görene kadar ama akıntım yok. Ne zaman yapmalıyım testi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?