- Emoji Skoru
- 659
- Puanlar
- 53
- Konu Sahibi En sevdigim mavi
Bi şey okudum, doğruluk payı varmıdır bilmiyorum ama yumurtlama dönemimde bunu uyguluyordum ben zaten ama gebelik belirtisi olduğunu bilmiyordum. Yumurtlama doneminde elinizi temizce yıkayıp afedersiniz bir parmağınızı rahminize doğru fazla değil ittiğinizde bir sertlik geliyorsa daha yumurtlama başlamamış oluyormuş eğer ne kadar iterseniz itin hiçbişey gelmiyorsa yumurtlama başlıyor demekmiş. Bunu google da araştırırken görmüştüm ama yumurtlama haricinde adete yakında bunu deneyip yine sertlik gelmiyorsa gebelik olabiliyormuş. Hatta doğuma kadar öyle dvm edermiş. Bu yöntemi bilen var mi? Yani yarın adet günüm ama ben adetime 10 gün varken yumurtladım. Ovulasyon testi kullanmıştım. Akıntı ve bu dediğim yöntemide kullanıp anladım. Çarşambadan beridir test yapıyorum ilk ikisinde hiçbişey çıkmadı, saatler sonra bile. Üçüncüsün de ertesi gün gördüm çok çok belirsiz bir çizgi vardi. Bugün yaptığımdada yibe sonradan çıktı ama daha belirgin. İçime şüphe düştü. Sevinmek için çok erken olduğunu düşünüyorum. Bu yöntem hakkında bilginiz var mı?
Ve bu yöntemi şimdi deniyorum sertlik felan gelmiyor, yine mi yumurtluyorum die düşündüm bunu görene kadar ama akıntım yok. Ne zaman yapmalıyım testi?
Ve bu yöntemi şimdi deniyorum sertlik felan gelmiyor, yine mi yumurtluyorum die düşündüm bunu görene kadar ama akıntım yok. Ne zaman yapmalıyım testi?