kızlar bir bakın hele

Saboli

Miniğim..
Kayıtlı Üye
13 Mart 2008
4.079
97
kızlar adetim tam 8 gün gecikti yani 35.günümdeyim 31.gün yaptığım idrar testi negatifti ama hala adet olmadım anlamadım napacağımı şaşırdım geç döllenme hakkında bilgisi oan var mı netten biraz araştırdım ama iyice kafam karıştı .......
başınaböle bişi gelen var mı nolur aydınlatınnnn :1rolleyes: :sm_confused:

cnm umudunu kırmak istemem ama benim gecen ay 11 gün gecikti kesin war dedim kan tahlili yaptırdım sonuç negatif ertesi günde adetim geldi zaten hayırlısı inşallah 2 gün sonra tekrar yap idrar testini

31, gunden 35 e kadar hiç arada test yapmadın sanırım
bugun tekrar test yap geç dolenme bile var ise sayet çıkar bence

Canım idrar testiyle uğraşma hiç gidip bi kan tahlili yaptır geç döllenmede olsa kesin çıkar sanıyorum.Umarım hamilesindir burdan müjde verirsin .Değilsende üzülme vakti saati gelince olur herşey Allahtan napalım Sevgiler.......

kızlar bende pcos var oyüzden drum duphaston kullandırıyor adetinin 16.günü başlayıp 10 gün kullanıyosun bitince 2 gün içinde adetin geliyor bu zamana kadar hep vaktinde geldi ama bu ay dediğim gibi gecikti ondan açtım bu konuyu...
buarada test yapmadım bekliyorum hala ..
perşembe günü drumdan randevu aldım bakalım..
dualarınızı esirgemeyinn :tomato: :tomato: :tomato:

canım umarım hamilesindir forumda duphaston kullanırken hamile kalanları okumuştum umarım sende hamilesindir ama duphastonu adet söktürücü olarak biliyorum bence idrar testini tekrarla çıkar belki şimdi çıkmazsada zaten perşembeye randevu almışsın canım idrarda çıkmıyosada varsa o zaman öğrenirsin

bir iki gün bekleyip kan testi yaptır derim kesin sonuç veriyo belkide sitresten gecikmişsindir

kızlar adetim tam 8 gün gecikti yani 35.günümdeyim 31.gün yaptığım idrar testi negatifti ama hala adet olmadım anlamadım napacağımı şaşırdım geç döllenme hakkında bilgisi oan var mı netten biraz araştırdım ama iyice kafam karıştı .......

seni üzmek istemem ama bende ne zaman hamile kalabilirmiyim diye düşünsem 15güne kadar gecikiyor akışına bırak bence umutlanırsan çok üzülüyorsun...inşallah hamile kalmışsındır canım ben yanlış düşünüyorumdur..

arkadaşım biraz sabret bu ay benimde 8 gün geçti çok sevindim çünkü benim hiç geçikme olmadığı için heralde tuttu dedim ama sabah tam bir hayal kırıklığı inşallah seninki böyle olmaz

canım umarım hamilesindir forumda duphaston kullanırken hamile kalanları okumuştum umarım sende hamilesindir ama duphastonu adet söktürücü olarak biliyorum bence idrar testini tekrarla çıkar belki şimdi çıkmazsada zaten perşembeye randevu almışsın canım idrarda çıkmıyosada varsa o zaman öğrenirsin
CEYLAN 83 NASILSIN CANIM SENİ BURDA GÖRMÜŞKEN YAZMADAN EDEMEDİM.BEN UZUN ZAMANDIR YOKTUM STRES YAPIYOR DİYE BIRAKMIŞTIM AMA YANILMIŞIM BURADA İNSAN PAYLAŞIMLARIYLA RAHATLIYOR:enbuyukkk:.BİZİM SAYFAYA DA GEL OLUR MU?

SANA DA MERHABA CANIM.KAN TESTİ YAPTIR CANIM OLUMLU YADA OLUMSUZ NEYSE ÖĞREN.İNŞALLAH MÜJDE VERİRSİN BİZE.EĞER HAMİŞ DEĞİLSEN DE NEDEN BU KADAR GECİKTİ ADETİN ?BUNU DA BİLMEK LAZIM.İNŞALLAH HAMİLESİNDİR:sm_cool:

SANA DA MERHABA CANIM.KAN TESTİ YAPTIR CANIM OLUMLU YADA OLUMSUZ NEYSE ÖĞREN.İNŞALLAH MÜJDE VERİRSİN BİZE.EĞER HAMİŞ DEĞİLSEN DE NEDEN BU KADAR GECİKTİ ADETİN ?BUNU DA BİLMEK LAZIM.İNŞALLAH HAMİLESİNDİR:sm_cool:[/QUOTE] bugün 9.gün oldu kızlar bu gerçekten stres yapmadım bende şaşkınım perşembe günü randevum var her şey belli olcak burdan yazarım şimdiden hepinize teşekkürler desteğiniz için.........gamyoncuiremsu

SANA DA MERHABA CANIM.KAN TESTİ YAPTIR CANIM OLUMLU YADA OLUMSUZ NEYSE ÖĞREN.İNŞALLAH MÜJDE VERİRSİN BİZE.EĞER HAMİŞ DEĞİLSEN DE NEDEN BU KADAR GECİKTİ ADETİN ?BUNU DA BİLMEK LAZIM.İNŞALLAH HAMİLESİNDİR:sm_cool:[/QUOTE] bugün 9.gün oldu kızlar bu ay gerçekten stres yapmadım bende şaşkınım perşembe günü randevum var her şey belli olcak burdan yazarım şimdiden hepinize teşekkürler desteğiniz için.........gamyoncuiremsu

canim simdi gordum basligini insallah bebis vardir. benim ablamin idrarda 10 gun sonra cikmisti haberin olsun .

X