kızlar bir bakın hele

ay kız isminde sabırsız,nasıl bu kadar sabredebiliyorsun..bi kan testi yaptırsan ya.....a.s.a.s.

canım benim evet inşallah gerek kalmaz ben başladım keçiboynuzuna o günü hatırlamak bile istemiyorum ama psikolojimi baya bozmuş ki, rüyamda bile görüyorum kadının teki gebelik testi alıyor sakın dbest alma diyorum düşün yani napalım hakkımızda hayırlısını dilemekten ve umudumuzu yitirmek başta çaremiz yok hadi bakalım inşallah senin mutlu haberini alırız ki bizim umut kapıları da kapanmasın..

canım evet inşallah gerek kalmaz da mutlu haberini alırız ve bizim umut kapılarımız daha da açılır bu olay öyle psikolojimi bozmuş ki rüyana bilew giriyo biliyosun ben dbest marka testin mağduru oldum rüyamda kadının teki gebelik testi alıcakmış bende o na sakın dbest alma diyorum yani düşün napalım allahtan hayırlısını dilemekten ve umudumuzu yitirmemekten başka çaremiz yok bende başladım keçiboynuzuna eşimin sperm sayısı düşük çıktı inşallah işe yarar bende pcos çıktı rabbim bizi sınıyor sanırım ama asla isyan etmem çünkü rabbim verceği zamanı biliyor bizede beklemek düşüyorr senin bekleyişin de inşallah bu ay son bulmuştur ama tatlım sakın üzülme biliyorum elde değil ama canım bizimde bekleyişlerimiz bir gün son bulucak..

sabırsız bu arada canım sen yarın doktora gideceksin ama ultrasonda 1 aylıkken bile hiç gözükmüyomuş ki sanırım yine kan tahlili gerekecek.bir de hayıtı sen de sorsana doktoruna ben de gidince soracağım.opt

:a015: kızlar malesef bu ayda hüsranla bitti bebekim bu atda gelmemiş annesine.
içim parçalandı dr yyok deyince .. başka bahara artık ..
nekadarda ümitlenmiştik buseferki çok koydu kızlar :çok üzgünüm: desteğiniz için teşekkrler iyiki varsınız sizde olmasanız....... benneyaptımki
içim kan ağlıyo ama ümidimi yitirmedim hoşçakalın.. senağlama

:a015: kızlar malesef bu ayda hüsranla bitti bebekim bu atda gelmemiş annesine.
içim parçalandı dr yyok deyince .. başka bahara artık ..
nekadarda ümitlenmiştik buseferki çok koydu kızlar :çok üzgünüm: desteğiniz için teşekkrler iyiki varsınız sizde olmasanız....... benneyaptımki
içim kan ağlıyo ama ümidimi yitirmedim hoşçakalın.. senağlama
canım benim ya seni çok iyi anlıyorum boşver rahat ol takma başka şeylerle uğraş bir gün muhakkak olacak dileklerimiz inşallah ama biz çok acele edince kendimizi üzüyoz işte.hiçbir şey bitmedi ki daha herşey yeni başlıyor tam gaaaaaaaaaaaaaaaaz..................opt

canım peki neden gecikmiş?
bende seninle aynı durumdayım 12 gün geçti dr um tatilde başka dr a da gitmek istemedim
yumurtanmı çatlamamış?

canım peki neden gecikmiş?
bende seninle aynı durumdayım 12 gün geçti dr um tatilde başka dr a da gitmek istemedim
yumurtanmı çatlamamış?[/QUO
olur öyle dedi rahim duvarı temizlenmemiş oyüzden 1 aylık tedavi verdi 1ay sonra gel çalışmaya başlayalım dedi aman bende tam anlamadım anlamakta istemiyorum herşeyden yoruldum artık benneyaptımki
buarada belkid sen hamilesindir kanda baktırsana cnm sen a.s

kanda baktırmadım bana kalsa idrardada yaptırmayacaktım ama zorladılar
çünkü negatif sonuçları almak beni mahvediyor...
26 aydır uğraşıyoruz sorunda yok gebelikde
üstelik 38 yaşımdayım
isyan etmek istemiyorum ama
1 gün geçse test yapıyordum
hele o tek çizgiler
ığğğğğğğğ

bu siteden okudum karbonatla gebelik testi dün akşam eve gider gitmez yaptım o da fos
hiç bir gebelik belirtisi yok
12 gündür her dakka git bak
git bak
kafayı yedim sanırım
içimde ümitde yoktu
halen tık yok
kaç gündür seni okuyordum heyecanla bekledim
duphaston kullandığın için hamile olabileceğini düşünüyordum doğrusu

dr un verdiği tedavi ne???(tabi anlatmak istersen)

3 kez yumurtlama takibi yapıldı bana 1 ay arayla ama hiçbiri olumlu sonuçlanmadı malesef .. :1no2::1no2:
bilgin var mı bilmiyorum bu takiplerde bir sürü hormon ilaçları yükllüyo dr mesela bana 1. ay gonal-f 2 ve 3.ay menopur vermişti çatlatma içinde ovitrelle ve pregnly. bu ilaçlara rahim duvarı dayanamamış ve kalınlaşmış o yüzdende adet gecikmiş anlayacağın ilaçlar ağır gelmiş şimdilik 1 aylık ara verdik rahim duvarını temizleyip tekrar hormon yükleyecezz bakalım iflas etmez inşallah... benneyaptımki
sanırım bu kez aşılama deniycek hayırlısı olsun diyorum sabır diyorumm aynı dertten muzdariplerden yardım istiyorum elimden bişi gelmio dua etmekten başka... :çok üzgünüm:
daha yaşın küçük diyolar onada ayrıyetten sinir oluyorum :kızgın:
anlayacağın zordayım sende zordasın rabbim acısın imtihandayız birbirimize dua edices başka çare yok :1hug:

canımmm benimm inşallah bebeklere en kısa zamanda kavuşuruz.....bende yaklaşık 2 yıldır bekliyorumm..allah şükür hiçbir problem yok ama omuyor işte...bende allah biliyor ya tedavi işlerine falan girmeyi hiçç istemiyorumm...vücuduma gereksiz hormon yüklemek istemiyorum normal yolla olsun istiyorumm gerçi allah bilir allah büyük olacak inşallah buda bizim sınavımız...ama mecbur sene sonuna kadar olmazsa eğer mecbur bende bu işlere girmek zorundayımm hakkımızda hayırlısı..inşalah allah gönlüne göre verir..inşallah bebeğine en kısa zamanda sağlıklı bi şekilde kavuşursun canımm

canım benim ya çok üzüldüm bende sabırsızlıkla bekledim sonucu sanki benmişim gibi :a015:kafana takmamaya çalış hep onun üzerinde durma inş önümüzdeki ay kendiliğinden tedavi olmaksızın kalırısn canım:Saruboceq::Saruboceq:

kızlar adetim tam 8 gün gecikti yani 35.günümdeyim 31.gün yaptığım idrar testi negatifti ama hala adet olmadım anlamadım napacağımı şaşırdım geç döllenme hakkında bilgisi oan var mı netten biraz araştırdım ama iyice kafam karıştı .......
başınaböle bişi gelen var mı nolur aydınlatınnnn :1rolleyes: :sm_confused:

dELÜm benim canımsınn:asigim:

X