- 13 Mart 2008
- 4.079
- 97
yarın sabah 10da tatlım kaydirigubbakcemiledr randevun kaçta canımcım? bize kaçta haber verebilceksin?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yarın sabah 10da tatlım kaydirigubbakcemiledr randevun kaçta canımcım? bize kaçta haber verebilceksin?
senacım bu hayıtı adetten itibaren (sabah akşam) her gün mü içicez peki?
canım benim ya seni çok iyi anlıyorum boşver rahat ol takma başka şeylerle uğraş bir gün muhakkak olacak dileklerimiz inşallah ama biz çok acele edince kendimizi üzüyoz işte.hiçbir şey bitmedi ki daha herşey yeni başlıyor tam gaaaaaaaaaaaaaaaaz..................opt:a015: kızlar malesef bu ayda hüsranla bitti bebekim bu atda gelmemiş annesine.
içim parçalandı dr yyok deyince .. başka bahara artık ..
nekadarda ümitlenmiştik buseferki çok koydu kızlar :çok üzgünüm: desteğiniz için teşekkrler iyiki varsınız sizde olmasanız....... benneyaptımki
içim kan ağlıyo ama ümidimi yitirmedim hoşçakalın.. senağlama
canım peki neden gecikmiş?
bende seninle aynı durumdayım 12 gün geçti dr um tatilde başka dr a da gitmek istemedim
yumurtanmı çatlamamış?[/QUO
olur öyle dedi rahim duvarı temizlenmemiş oyüzden 1 aylık tedavi verdi 1ay sonra gel çalışmaya başlayalım dedi aman bende tam anlamadım anlamakta istemiyorum herşeyden yoruldum artık benneyaptımki
buarada belkid sen hamilesindir kanda baktırsana cnm sen a.s
dr un verdiği tedavi ne???(tabi anlatmak istersen)
dr un verdiği tedavi ne???(tabi anlatmak istersen)
kızlar adetim tam 8 gün gecikti yani 35.günümdeyim 31.gün yaptığım idrar testi negatifti ama hala adet olmadım anlamadım napacağımı şaşırdım geç döllenme hakkında bilgisi oan var mı netten biraz araştırdım ama iyice kafam karıştı .......
başınaböle bişi gelen var mı nolur aydınlatınnnn :1rolleyes: :sm_confused: