kızlar bir bakın hele

demek geçen hafta konuştuğumuzdan beri olmadın kaydirigubbakcemile2belkide hamilesin ama neden kan testi yptırmıyorsun anlamadım ben yaptırdım negatif çıktı sende yaptır bence doruk tıp merkezinde 10 ytl ye yapıyorlar ne diye bekliyorsun anlamış değili:1shok:m

ben olsam parşembeye kadar asla bekleyemezdim.iyi sabırlıymışsın vallahi.
ben adetim geçeli 2gün olmuştu kan testi yaptırdığımda .
hakkında hayırlısı olsun cnaım.görüşz.

demek geçen hafta konuştuğumuzdan beri olmadın kaydirigubbakcemile2belkide hamilesin ama neden kan testi yptırmıyorsun anlamadım ben yaptırdım negatif çıktı sende yaptır bence doruk tıp merkezinde 10 ytl ye yapıyorlar ne diye bekliyorsun anlamış değili:1shok:m
tatlım haklısın hemde çok haklısın şimdiye kadar kan testi yaptırmam gerekirdi aama dediğim gibi eğer gebelik yoksa bi sorun var demektir o yüzden druma gitmek istedim
duphaston biteli 11 gün oldu gecikmemin 10.günü..
şükürler olsun yarın sabah öğrenicem kaydirigubbakcemile5

sabırsız canım neden evde yapılan testlerden yapmıyosun?artık kein sonuç verir.bende çok merak ettim valla.

sabırsız canım neden evde yapılan testlerden yapmıyosun?artık kein sonuç verir.bende çok merak ettim valla.

ah aykarammmmmmm sorma ben o testlere tövbeliyim silik çizgilere küsüm.. :eek:klava:
en iyi kesin sonuç kan uğraşmak istemedim yarın için dualarınızı bekliyorummm gamyoncuiremsu
kendimi negatif moduna alıştırdım pozitif olursa sürpriz olucakkkkk kaydirigubbakcemile

:emir_bebek: kıslar yarın için çk heycanlayım bu gece uyuyamam bennnnnnnnn :lepi:

:nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :eek:

ayyy kıyamam bende uyuyamamıştım testi yapıcam diye sabah 6 da kalkıp testi yapmıştım ama negatifti tabi neyse inşallah canım tüm kalbimle dua ediyorum inşallah bebişin içindedir buda bizlere umut olurrr...:Saruboceq:rabbim sana bana tüm isteyenlere inşallah bebişlerimizi en kısa zamanda gönderir...

ayyy kıyamam bende uyuyamamıştım testi yapıcam diye sabah 6 da kalkıp testi yapmıştım ama negatifti tabi neyse inşallah canım tüm kalbimle dua ediyorum inşallah bebişin içindedir buda bizlere umut olurrr...:Saruboceq:rabbim sana bana tüm isteyenlere inşallah bebişlerimizi en kısa zamanda gönderir...
tatlım senin yazılarını hep takib ediyordum çok ama çok üzüldüm hatta idrar testinide gördüm resmen çift çizgii rabbim sabır versin :1hug:
ama umudunu yitirme yerimseniben
eğer negatif çıkarsa şu keçiboynuzunu deniycem ayrıca saraçoğlunu n sitesindeki incir havuç kürünü.. bu şekilde hamile kalan çok olmuş inşallah bizede nasib olur :teytey:
( ama inşallah gerek kalmaz bebekim yoksa çok ağlarımmmmmm) :çok üzgünüm:

ay vallahi sabırsız ben de çok heyecanlandım.sanki ben sonuç alacak gibiyim ben de duphaston kullanıyorum şu an benim hapımda yarın bitiyor.vallahi yarını heyecanla çekeceğim.ama ne olur negatif olursa çok üzülme ben şu an keçiboynuzuna başlattım adet olunca da haıt tohumuna başlıcam bunlar bile bana huzur veriyor sanki onları içince kesin olacakmış gibi birkaç gün önce ben de umutlanmıştım sitedekiler de merakla bekledi ama negatifti ama şimdi hiç umursamıyorum keçiboynuzumla hayıt otum var ya:)))) ben de adet olursam bitince rahim filmi çektireceğim.senin pozitif çıkarsa inan ben de çok moral bulacağım.ama yine de çok şartlandırma kendini çünkü bu hap bitiminin 10 gün sonrası da olabiliyomuş adet.belki acımasızca bir yorum oldu ama negatif çıkarsa çok üzülme diye söylüyorum.sen negatif çıkacakmış gibi düşün pozitif olursa sürpriz olsun.biliyorum zor ama.şu an karnındaki her kıpırtıyı vücudundaki en ufak ağrıyı dinliyosundur eminim.canım benim ya inşallah aallah gönlüne göre verir.cümlemizin ben de aynı zamanda 4444 kere okunan dua var salatı tefriciye onu okuyorum bini geçti hadi senin sevabına da olsun okuduklarım gülüm....opt

ay vallahi sabırsız ben de çok heyecanlandım.sanki ben sonuç alacak gibiyim ben de duphaston kullanıyorum şu an benim hapımda yarın bitiyor.vallahi yarını heyecanla çekeceğim.ama ne olur negatif olursa çok üzülme ben şu an keçiboynuzuna başlattım adet olunca da haıt tohumuna başlıcam bunlar bile bana huzur veriyor sanki onları içince kesin olacakmış gibi birkaç gün önce ben de umutlanmıştım sitedekiler de merakla bekledi ama negatifti ama şimdi hiç umursamıyorum keçiboynuzumla hayıt otum var ya:)))) ben de adet olursam bitince rahim filmi çektireceğim.senin pozitif çıkarsa inan ben de çok moral bulacağım.ama yine de çok şartlandırma kendini çünkü bu hap bitiminin 10 gün sonrası da olabiliyomuş adet.belki acımasızca bir yorum oldu ama negatif çıkarsa çok üzülme diye söylüyorum.sen negatif çıkacakmış gibi düşün pozitif olursa sürpriz olsun.biliyorum zor ama.şu an karnındaki her kıpırtıyı vücudundaki en ufak ağrıyı dinliyosundur eminim.canım benim ya inşallah aallah gönlüne göre verir.cümlemizin ben de aynı zamanda 4444 kere okunan dua var salatı tefriciye onu okuyorum bini geçti hadi senin sevabına da olsun okuduklarım gülüm....opt
desteğin için sağol tatlım aynı dertten muzdarip olanlar birbirini anlıyor :a015:
bu hayıt tohumunu nerden alıcam nasıl kullanıcam suyunumu içicem bilgi verirmisin bana cnm? :1rolleyes:

bak canım ben de bu sitedeki bir arkadaştan öğrendim yanlız adetinin 2. günü başlayacaksın içmeye çünkü gebelikte kullanmak tehlikeliymiş.bir de abartmamak gerekiyomuş çünkü yumurtayı büyüteyim derken kiste dönüştürebilirmişsin.ben herşeyi göze aldım vallahi.bak bana anlatan arkadaşa doktor tüp bebek demiş dediğine göre tarçın bal çörek otu karışımı yemiş günde iki kez ve hayıt içimiş şimdi gebe bu arkadaşın mesajı belki sen de okudun ama

meral_83´isimli üyeden Alıntı
anlatayım canım ben ne aşamalardan geçtim 1 sene boyunca aşılama dahi yapıldı rahim filmi çekildi ama tek tüpüm tıkalı çıktı ama Rabbim ol deyince oldu işte.. sanırım seninde pko var benimde yumurtam olgulaşmıyordu göbekten iğne bile vurundum 10 gün ama büyümedi malesef..ben hayıtla beraber çörekotu tarçın ve bal karışımıda kullandım onunda yumurtayı geliştirdiğini söylediler gerçektende ben hamile kaldığım ay yumurtladığımı hissettim:) hayıtı aktardan aldım bana düzenli kullanmamı söyledi aktarcı gerçektende hiç aksatmadan tembellik yapmadan 2 ay kullandım hamile kalmasaydım 1 sene kullanmayı düşünüyordum hayıt otunu su ısıtıyorum 1 su bardağı kadar sonra cezveye 1 çay kaşığı hayıt tohumu koydum sonra kaynamış suyu döktüm 15 dk dinlendirdim aç karnı içtim yalnız ağzı açık kalmayacak şekilde dinlendirdim günde 2 kez sabah akşam içtim bu kadar birde hiç stres yapmadım nede olsa olmuyor bebeğim dedim bari kendimi tdavi edeyim dedim ama inanamadım hamileydim YÜCE RABBİM tez zamnada sanada yaşatsın bu güel duyguyu sornak istediğin başka bişey varsa cevaplarm caım..seni o kadar iyi anlıyorum ki burdaki her hamile haberinde umutlanıyordum..bende burda bir arkadaştan duymuştum oda 5 ay kullanmış ve hamile kalmıi ama çörekotu bal karışımınıda ihmal etme oda umurtalıkları gliştiriyor gerçektende onuda 3 öğün 1 tatlı şaığı yuttum :)

sabırsız sen verdiğim linkteki kapsülü boşver ama ben tohumunu aldım aktardan kendim demlicem arkadaşın dediği gibi

X