- 28 Temmuz 2008
- 1.716
- 71
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tatlım haklısın hemde çok haklısın şimdiye kadar kan testi yaptırmam gerekirdi aama dediğim gibi eğer gebelik yoksa bi sorun var demektir o yüzden druma gitmek istedimdemek geçen hafta konuştuğumuzdan beri olmadın kaydirigubbakcemile2belkide hamilesin ama neden kan testi yptırmıyorsun anlamadım ben yaptırdım negatif çıktı sende yaptır bence doruk tıp merkezinde 10 ytl ye yapıyorlar ne diye bekliyorsun anlamış değili:1shok:m
kızlar 1 kişi bile yok mu sağolun yaaaa... senağlama
valla bilmiorumki cnm varmı yokmu varsa bile psikolojiktir diyorum oyüzden yorum yapmakta istemiyorum ayrıca herkeste farklı oluyomuşya bu belirtiler...hamilelik belirtisi var mı?
sabırsız canım neden evde yapılan testlerden yapmıyosun?artık kein sonuç verir.bende çok merak ettim valla.
kıslar yarın için çk heycanlayım bu gece uyuyamam bennnnnnnnn :lepi:
tatlım senin yazılarını hep takib ediyordum çok ama çok üzüldüm hatta idrar testinide gördüm resmen çift çizgii rabbim sabır versin :1hug:ayyy kıyamam bende uyuyamamıştım testi yapıcam diye sabah 6 da kalkıp testi yapmıştım ama negatifti tabi neyse inşallah canım tüm kalbimle dua ediyorum inşallah bebişin içindedir buda bizlere umut olurrr...:Saruboceq:rabbim sana bana tüm isteyenlere inşallah bebişlerimizi en kısa zamanda gönderir...
desteğin için sağol tatlım aynı dertten muzdarip olanlar birbirini anlıyor :a015:ay vallahi sabırsız ben de çok heyecanlandım.sanki ben sonuç alacak gibiyim ben de duphaston kullanıyorum şu an benim hapımda yarın bitiyor.vallahi yarını heyecanla çekeceğim.ama ne olur negatif olursa çok üzülme ben şu an keçiboynuzuna başlattım adet olunca da haıt tohumuna başlıcam bunlar bile bana huzur veriyor sanki onları içince kesin olacakmış gibi birkaç gün önce ben de umutlanmıştım sitedekiler de merakla bekledi ama negatifti ama şimdi hiç umursamıyorum keçiboynuzumla hayıt otum var ya:)))) ben de adet olursam bitince rahim filmi çektireceğim.senin pozitif çıkarsa inan ben de çok moral bulacağım.ama yine de çok şartlandırma kendini çünkü bu hap bitiminin 10 gün sonrası da olabiliyomuş adet.belki acımasızca bir yorum oldu ama negatif çıkarsa çok üzülme diye söylüyorum.sen negatif çıkacakmış gibi düşün pozitif olursa sürpriz olsun.biliyorum zor ama.şu an karnındaki her kıpırtıyı vücudundaki en ufak ağrıyı dinliyosundur eminim.canım benim ya inşallah aallah gönlüne göre verir.cümlemizin ben de aynı zamanda 4444 kere okunan dua var salatı tefriciye onu okuyorum bini geçti hadi senin sevabına da olsun okuduklarım gülüm....opt