Kızlar bir bakın hele :)

paris3535

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2017
440
192
103
33
Kızlar bi konuda fikrinize ihtiyacım var. Yeni aldığım Evimi kiraya verdim. Yaz sonunda kendim çıkacağım. Çıkmadan önce tadilat yaptırmam lazım. Mutfağını tamamen yaptırmam lazım. Mutfak zemini büyük granit olacak. Yerlerde laminant parke döşenecek ve doğalgaz tesisatı laminant ın altına alınacak. Boya badana da var. En acil olanlar bunlar. Banyoyu falan içine girince yaptırıcam.çünkü maddi gücün yok o kadar. Sizce ortalama ne kadara mal olur. Yakın dönemde yaptıranlar yada düşünenler. Benim bu konularda pek fikrim yok. Sohbete gelin bende bilgileneyim accık.

Ortalama bir fiyat söyleyebilmek için bu işlerde kullanılacak malzemenin kalitesi ve döşenecek yerin m2 si önemli.
İnşaAllah gönlünüzce olsun ve sağlıkla oturun.

Ortalama bir fiyat söyleyebilmek için bu işlerde kullanılacak malzemenin kalitesi ve döşenecek yerin m2 si önemli.
İnşaAllah gönlünüzce olsun ve sağlıkla oturun.
Cevabın için teşekkür ederim :) çok yüksek kaliteli olmasa da orta kalitede malzeme seçeriz diye düşünüyoruz. Metrekare de brüt olarak 90 metrekare.

İlden ile de fiyatlar çok değişir. Parkeler çok tutmaz ama granit biraz ücreti yükseltir. Mutfak dolabı da mdf ya da sunta arasında baya fiyat farkı olur. Birkaç yerden fiyat alın. Daha sonra da malzemeyi kendiniz alıyormuş gibi sadece işçilik için fiyat alın. Ona göre bir karşılaştırma yapın. Bir de ustalarla günlük yevmiye olarak değil de iş bitimi olarak konuşun parayı ve iş tamamlanınca verin. Günlük anlaşırsanız uzatır da uzatır bazısı. Ya da parasını hemen verirseniz yarim bırakıp gidebilir. Uyanık olun kısacası.

Bir de isteklerinizi ayrıntılı ve net bir şekilde belirtin. Ucu açık bırakmayın. Yoksa kafasına estiği gibi kendine göre iş de yapabiliyorlar. Sonra düzeltmek isterseniz de bozup yenisini yapmak da istemiyorlar.

Bir de isteklerinizi ayrıntılı ve net bir şekilde belirtin. Ucu açık bırakmayın. Yoksa kafasına estiği gibi kendine göre iş de yapabiliyorlar. Sonra düzeltmek isterseniz de bozup yenisini yapmak da istemiyorlar.
Çok teşekkür ederim ilgin çin. İlk defa girişicem böyle işlere. MutfağıM çok önemli benim için. Orası eksiksiz ve kullanışlı olsun istiyorum. İzmir de yaşıyorum. Kullanım alanı geniş olsun istiyorum. Ufak bi mutfağım var zaten.Mutfağın döküntüsü çok oluyor malum. 10 bin lirayı geçer mi sizce.

Ankastre ürünleri de alacaksanız geçer sadece mutfak.

Bir mutfak tezgahı 3 mt den fazla olursa yani uzun olursa tüm taş tezgahlarda ek yeri olur..Bunu satın alırken satıcılar,mimarlar,iç mimarlar kesinlikle söylemeliler.Yoksa kullanıcı hiç beklemediği bir durumla karşılaşır.Yerdeki derz gibi ek yerleri görülür.Bu hiç cazip değildir.Görsel yönden eksi olduğu gibi,hijyen yönünden de eksiktir.

Bunun yerine Corian tezgahlar avantajlıdır.Tek parça monoblok yapılabilir.Bu sayede %100 hijyen olur,görsel yönden de avantajlıdır.

Biz tüm ev tezgahlarımızı İstanbul'da Krea Granit diye bir firmaya yaptırdık.Tüm bilgileri verdiler.Bir daha yaptıracak olsak yine aynı firmaya yaptırırız.Yaklaşık 7 mt tezgahımız bir de ada bölümümüz olduğu için Corian yaptırdık.Corian Glacier White düz beyaz renk gayet kullanışlı..

Herkese de tavsiye ederim:))

Tavsiyeniz için teşekkür ederim ☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…