Geçen ay bebeğini tutunmadan kaybettiknapiyosun cnm gorusmeyeli.varmi insallah bi gelisme.ben kendi halimdeyim su aralar.hic umitsiz ve hatta bol bol ise gidip geliyorumki aklimda olmasin diye.test aletinin bozuklugu yuzunden sevincim kursagimda kaldi
Bende aynı durumu yaşadım canım test yaptım baktım ikinci çizgi sonra 3-4 gün sonra yaptım baktım yokcok uzuldum cok( nedir bu cizgiler anlamadim hatirlasana benimde 2 cizgi cikti ertesi gun 2.cizgi yok.bebise cok uzuldum insallah bu ay yuzun guler insallah (off ya off
Maşallah kuzum çok sevindim. :) Allah bebişini sana bağışlansın inşallah.. Kendine çok dikkat et.. Yorma sakın.. Ay maşallah ya çok sevindim valla.. Güzel bi hamilelik geçirirsin inşallah.. :) hiç kafana takmadan mı oldu yani çok düşünmüyordun değil mi?? Bide doktora gittin mi canım??bilgemmm olduuu hamileyimmmmmmm hamileyimmmmmmm inanamiyorummmmmm allahima binlerce kez sukur pazartesi dr a gidicez inanamiyorum halaaa.dun sabah test yaptim 1 ghafta gecti adetten 2 cizgi, simdi yine yaptim yine 2 cizgi cok mutluyummm rabbim tum evlat iateyenlere hayirlisiyla versin insallah kizlar dualarim hep size olucak
İnşallah canım inşallah.. tedavi gördün mü ?? Face adresin var mı senin didoşş ordan daha rahat konuşuruz?? Bilge vrkn Çakar benim facem.. Ekle eğer kullanıyorsan :) daha sık konuşuruzsimdi geldim dr dan patsi gidicektik hic dayanamadim:))) dr kan testi de yapti muhtemelb12 kasim dogum falan dedi ama icim kipir kipir inan bana bitek gecen 2 hafta hic takmadim Rtik nolursa olsun dryip kusmustum resmen.amin canim hadi senden de hayirli hBerler gelsin insallah
Ne kadar çok istiyorum buraya yazayım hamileyim diyecanimm nasilsinnn senden haber bekliyorum aslinda aklim sende, guzel haberlerin varmi bana insallah
İnşallah canımmm inşallah.. Umudumu kaybetmiyorum çok şükür :) sabreden derviş muradına erermiş.. :)hic umudunu yitirmek yok ona gore.ayrica bikiyosun ben son ay hic kaale almamiatim unutmuatum aman nolursa olsun umudumuda kaybetmemistim biliyosun...
sakin moralini bozma yegenimin haberini duycam senden insallah.
Sabah aç karınla yaptım bitanemm.. Ama kırmızı çizginin dibinde çıktı ya ona uyuz oldum :) göğüslerinin ucu iki haftadır ağrıyo.. Döllenmeden sonra göğüsüm ağrımaya başladı.. Tamam dedim döllenme oldu kesin.. Sonra kendimi fazla kaptırmıyım diye bi süre oyalandım gezdim tozdum.. Hala göğüs uçlarım ço ağrıyo.. Arada kasıklarıma da ince sızılar da giriyor.. Hayırlısı bakalım.. Dua et canım.. ( Amin)tekrarla bence.hatirlasana benimkiniii 2.cizgiyi mikroskopla gormustum ben:) ertesi gun sabah ac karinla azcik daha belirgindi.ama ilk zamanlarda ayni boyleydi.sakin agir biseyler kaldirma dikkat et sabah ac karinla yap.ay umutlandim ben birden hadi insallahhhh hadiiii
Sağol kuzum inşallah inşallah.. :) Rabbim güzel haber almayı nasip etsin..hadi guzel haberler ver insallah heyecanla bekliyorum :))) butun dualarim seninle hadii insallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?