Canım öncelikle Rabbim gönlüne göre versin inşallahKızlar bu sabah test yaptım ama idrar biraz fazla kaçtı yarıda kaldı test ilerlemedi kırmızılık şimdi çöpü boşaltırken gözüme ilişti bu şekilde sanki 2.çizgi silik değilimdir dimi yabozuk olabilir mi test?
Ay inşallah değilimdir.Şuanda 2.çocuğa hiç hazır değilimCanım öncelikle Rabbim gönlüne göre versin inşallahama bu AL Bİ gebelik testini Allah kahretsin ya bende böyle çıkmıştı idrar dağılmıştı hatta ikinci çizgi bile silik çıkmıştı ama hamile değilim yani diyeceğim bu teste bence sakın ama sakın güvenme
Haaaa öyle mi ben de inşallah hamilesindir falan diyorumAy inşallah değilimdir.Şuanda 2.çocuğa hiç hazır değilim
Ay Rabbim isteyene hayırlı zamanda hayırlı nir şekilde versin de şuan hiç hazır değilim gerçektenHaaaa öyle mi ben de inşallah hamilesindir falan diyorum
Ayy baya da umut verici ya , benim oğluma hamileliğimde böyle çıkmıştı hatta adetime 5 gün falan vardı sanırım hatta buraya ilk öyle üye olmuştum sormuştum falan :) Olsun üzülme Allah gönlüne göre versinBak böyle çıkmıştı benim testim boşuna umutlanmıştım ☹ Ama inşallah sen hamilesindir canım
Aaaay amin amin inşallah canımAy Rabbim isteyene hayırlı zamanda hayırlı nir şekilde versin de şuan hiç hazır değilim gerçekteninşallah senin gönlüne göre verir hemen
Amiiin canımAaaay amin amin inşallah canımRabbim seni hakkında da hayırlısını versin
Evet ya baya baya heyecanlandık zaten istiyoruz çalışmalarımız var bide test böyle çıktı kesin hamileyim dedim sonra test hakkında yazılanları okudum dayanamayıp testi tekrarladım sonuç negatif çıkmıştıAyy baya da umut verici ya , benim oğluma hamileliğimde böyle çıkmıştı hatta adetime 5 gün falan vardı sanırım hatta buraya ilk öyle üye olmuştum sormuştum falan :) Olsun üzülme Allah gönlüne göre versin
Yaaa bunu nasıl başarıyorsunuz ben stresten uzak durmaya çalışıyorum ama çevre baskısı da olunca uzak duramıyorum haliyleAmiiin canımşuanda evliliğinin tadını çıkart cidden stres olmayınca daha kolay oluyor kendimden biliyorum ☺
Evet Evet kesinlikle inanıyorum buna vakti zamanı vardır.Aman bırak öyle insanları ya çocuğun olsa bu sefer 2.yi sorarlar hiç düşünme sana yükYaaa bunu nasıl başarıyorsunuz ben stresten uzak durmaya çalışıyorum ama çevre baskısı da olunca uzak duramıyorum haliyle ☹ Hatta çatlatma iğnesi olduğum ay tatile gittik uzaklaştık yakın çevremizden yine olmadı yine olmadı demek ki zamanı varHayırlısını versin Rabbim
Artık soranlara düşünmüyoruz biz henüz diyorum isteyen herkese Rabbim hayırlı zamanda hayırlısıyla versinEvet Evet kesinlikle inanıyorum buna vakti zamanı vardır.Aman bırak öyle insanları ya çocuğun olsa bu sefer 2.yi sorarlar hiç düşünme sana yük
Amin inşallah canım sağlıklı olsun sağlıcakla gelsinde en önemli şey inanki bu :)Artık soranlara düşünmüyoruz biz henüz diyorum isteyen herkese Rabbim hayırlı zamanda hayırlısıyla versin
Artık soranlara düşünüyoruz biz henüz diyorumEvet Evet kesinlikle inanıyorum buna vakti zamanı vardır.Aman bırak öyle insanları ya çocuğun olsa bu sefer 2.yi sorarlar hiç düşünme sana yük
Amin canım inşallahAmin inşallah canım sağlıklı olsun sağlıcakla gelsinde en önemli şey inanki bu :)
Başka bir test aldım negatif çıktı.Umarım en kısa zamanda da adetim gelir de rahat bir nefes alırımArtık soranlara düşünüyoruz biz henüz diyorum
Amin canım inşallahSenin durumun hakkında da bilgi ver bize kesinleştiğinde merak ederim
İyi hadi çok şükür Rabbim gönlüne göre verdiBaşka bir test aldım negatif çıktı.Umarım en kısa zamanda da adetim gelir de rahat bir nefes alırım
Ahahah sağol canım yaİyi hadi çok şükür Rabbim gönlüne göre verdistres yapma artık da adetin gelsin
Amin canım inşallahAhahah sağol canım yaRabbim senin de gönlüne göre versin en kısa zamanda inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?