- 24 Ağustos 2018
- 3.691
- 9.033
-
- Konu Sahibi akasayalar
Kizlar hayirli geceler ya son bes gundur gozlatlarim birden bire kirismaya basladi ama oyle boyle degil 33 yasindayim evet normaldede vardi ama ince cizgilerdi yasim genelde 27 30 arasi gosteriyordu simdi sorsam 40 derler.cenemde cikan uc sivilce yer etti siyah akneye dondu nerdeyse. Normalde cildim kurudur sivilce cikmaz ama erken kirisir onum onlemini guzel bol nemlendirici ve hafif dogal alnima botoksla hallediyordum uc senedir.alina verdigi fresh havayi seviyorum botoksun. Suan yaptracak zamanim ve maddiyatim yok.kolojen veya ne oneririsiniz cabuk toparlanmasi icin.guzellik kismina acacaktm ama orda cok cevaplar verilmiyor muhtemelen ban yiyecegim ama olsun insallah cok cevaplar gelir bir an oncehepinize saglikli guzel gunler dilerim depremzede kardeslerim varsa hep dualarimdasiniz rabbim bir daha yasatmasin.
Sirf maddiyat dedigin icin onerilerim cok az olacak. Ancak birden kirisiklik, muhtemelen susuzluktandir. Bol su ic ve salatalik maskesi dene. Bunlar en azindan ilk etapta durumu frenlerKizlar hayirli geceler ya son bes gundur gozlatlarim birden bire kirismaya basladi ama oyle boyle degil 33 yasindayim evet normaldede vardi ama ince cizgilerdi yasim genelde 27 30 arasi gosteriyordu simdi sorsam 40 derler.cenemde cikan uc sivilce yer etti siyah akneye dondu nerdeyse. Normalde cildim kurudur sivilce cikmaz ama erken kirisir onum onlemini guzel bol nemlendirici ve hafif dogal alnima botoksla hallediyordum uc senedir.alina verdigi fresh havayi seviyorum botoksun. Suan yaptracak zamanim ve maddiyatim yok.kolojen veya ne oneririsiniz cabuk toparlanmasi icin.guzellik kismina acacaktm ama orda cok cevaplar verilmiyor muhtemelen ban yiyecegim ama olsun insallah cok cevaplar gelir bir an oncehepinize saglikli guzel gunler dilerim depremzede kardeslerim varsa hep dualarimdasiniz rabbim bir daha yasatmasin.
Zeolit araştırır mısınız?Kizlar hayirli geceler ya son bes gundur gozlatlarim birden bire kirismaya basladi ama oyle boyle degil 33 yasindayim evet normaldede vardi ama ince cizgilerdi yasim genelde 27 30 arasi gosteriyordu simdi sorsam 40 derler.cenemde cikan uc sivilce yer etti siyah akneye dondu nerdeyse. Normalde cildim kurudur sivilce cikmaz ama erken kirisir onum onlemini guzel bol nemlendirici ve hafif dogal alnima botoksla hallediyordum uc senedir.alina verdigi fresh havayi seviyorum botoksun. Suan yaptracak zamanim ve maddiyatim yok.kolojen veya ne oneririsiniz cabuk toparlanmasi icin.guzellik kismina acacaktm ama orda cok cevaplar verilmiyor muhtemelen ban yiyecegim ama olsun insallah cok cevaplar gelir bir an oncehepinize saglikli guzel gunler dilerim depremzede kardeslerim varsa hep dualarimdasiniz rabbim bir daha yasatmasin.
Kil maskesi çok işe yarıyor mu bir gece temizlemedim cildimi hemen pörtlemiş çenemde bi tane sinir oldumKil maskesi yapıp sivilcelerden kurtul, hafif bir jel temizleyici ardından, pirinç/inci maskesi gibi aydınlatıcı ürünler kullanabilirsin.
Rossmann'da satılan tekli ürünler var, beyaz kil, birde jeli var pembe jeli, bunlar güzel. Misshanın da pirinç ya da inci maskesini alabilirsin. Cildini aydınlatır bunlar, sivilceleri de geçirir.
Abla link atım mı? Her derdin devası bizde var.Kil maskesi çok işe yarıyor mu bir gece temizlemedim cildimi hemen pörtlemiş çenemde bi tane sinir oldum
Ben o kadar yaşlandım mı yauuuuuAbla link atım mı? Her derdin devası bizde var.
Ben de 4 yil oncesine kadar yasimi gostermezdim. 30 yasindaydim ama universite ogrencisi sanarlardi. 20 yasinda misin diyen bile olurdu.Kizlar hayirli geceler ya son bes gundur gozlatlarim birden bire kirismaya basladi ama oyle boyle degil 33 yasindayim evet normaldede vardi ama ince cizgilerdi yasim genelde 27 30 arasi gosteriyordu simdi sorsam 40 derler.cenemde cikan uc sivilce yer etti siyah akneye dondu nerdeyse. Normalde cildim kurudur sivilce cikmaz ama erken kirisir onum onlemini guzel bol nemlendirici ve hafif dogal alnima botoksla hallediyordum uc senedir.alina verdigi fresh havayi seviyorum botoksun. Suan yaptracak zamanim ve maddiyatim yok.kolojen veya ne oneririsiniz cabuk toparlanmasi icin.guzellik kismina acacaktm ama orda cok cevaplar verilmiyor muhtemelen ban yiyecegim ama olsun insallah cok cevaplar gelir bir an oncehepinize saglikli guzel gunler dilerim depremzede kardeslerim varsa hep dualarimdasiniz rabbim bir daha yasatmasin.
Bu aşağıdaki ikisini ben kullanıyorum. Cildi hem temizliyor, hem de parlak, sağlıklı gösteriyor. Ben hergün cilt bakımı yapmıyorum, bu yüzden böyle küçük olmak avantajlı oluyor. 2li paket bunlar. Her paketi en az 2-3 kere kullanıyorum ben. Bizim aktarlarda satılan kil gibi değil bu. Güzel rahat kullanımı var.Kil maskesi çok işe yarıyor mu bir gece temizlemedim cildimi hemen pörtlemiş çenemde bi tane sinir oldum
Ben de 4 yil oncesine kadar yasimi gostermezdim. 30 yasindaydim ama universite ogrencisi sanarlardi. 20 yasinda misin diyen bile olurdu.
Simdi 34 yasindayim. 45 gorunuyorum.
Uygulamayi nasil yapti? Dogal olan hersey iyidirArgan yağı annemin kırışıklıklarını açtı
Ben de 33 yaşındayım bu sene gözlerimin kenarı kırıştıKizlar hayirli geceler ya son bes gundur gozlatlarim birden bire kirismaya basladi ama oyle boyle degil 33 yasindayim evet normaldede vardi ama ince cizgilerdi yasim genelde 27 30 arasi gosteriyordu simdi sorsam 40 derler.cenemde cikan uc sivilce yer etti siyah akneye dondu nerdeyse. Normalde cildim kurudur sivilce cikmaz ama erken kirisir onum onlemini guzel bol nemlendirici ve hafif dogal alnima botoksla hallediyordum uc senedir.alina verdigi fresh havayi seviyorum botoksun. Suan yaptracak zamanim ve maddiyatim yok.kolojen veya ne oneririsiniz cabuk toparlanmasi icin.guzellik kismina acacaktm ama orda cok cevaplar verilmiyor muhtemelen ban yiyecegim ama olsun insallah cok cevaplar gelir bir an oncehepinize saglikli guzel gunler dilerim depremzede kardeslerim varsa hep dualarimdasiniz rabbim bir daha yasatmasin.
Ama duzenli yap ve burada her okudugun maskeyi/oneriyi sakin ayni anda yapma. Ve suyu ihmal etme.Kizlar hepinizin soylediklerjni not aldim bazilaei hatta evde var yarindan basliyorum
Bir arkadaşım kolajen kullanmaya başlamış. Bir süre görüşememistik aradaki farkı gördüm. Bende başlayacağım. Tavsiye ederimKizlar hayirli geceler ya son bes gundur gozlatlarim birden bire kirismaya basladi ama oyle boyle degil 33 yasindayim evet normaldede vardi ama ince cizgilerdi yasim genelde 27 30 arasi gosteriyordu simdi sorsam 40 derler.cenemde cikan uc sivilce yer etti siyah akneye dondu nerdeyse. Normalde cildim kurudur sivilce cikmaz ama erken kirisir onum onlemini guzel bol nemlendirici ve hafif dogal alnima botoksla hallediyordum uc senedir.alina verdigi fresh havayi seviyorum botoksun. Suan yaptracak zamanim ve maddiyatim yok.kolojen veya ne oneririsiniz cabuk toparlanmasi icin.guzellik kismina acacaktm ama orda cok cevaplar verilmiyor muhtemelen ban yiyecegim ama olsun insallah cok cevaplar gelir bir an oncehepinize saglikli guzel gunler dilerim depremzede kardeslerim varsa hep dualarimdasiniz rabbim bir daha yasatmasin.