kızlar bilmiyorum bir yorumlayın lütfen

nenene9

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2024
67
54
3
35
herkese merhaba ,
kendimi anlayabilmem için tarafsız yorumlara ihtiyacım var
eşim ile boşanma aşamasındayız
bir çok şeyi aramızda bitirdik.

cinsellikle ilgili aklımı uzun süredir kurcalayan bir şey var.
bunu danışacak cesareti yeni buldum.
nasıl söylenir bilmiyorum.

eşim ile birliktelik esnasında , ilişkiyi yönetme gibi bir kabiliyeti yoktu zaten.
Ben ne zaman güzel kıyafetler giyinsem , istemezdi hiç birini üstümde
bence kıyafet bile ilişkinin eşlere verdiği hazzı arttıran bir faktör.
Bunu nasıl sorayım bilmiyorum açıkça yazıyorum :)
Her neyse bunu da geçtim kızlar insanın eşinin tükürüğünden iğrenmesi normal bir şey mi ? ben ondan bu anlamda iğreniyordum
(ilişki öncesi söylememe rağmen duş almaz , çoğu zaman söylememe rağmen dişlerini bile fırçalamazdı )

bir diğer sorum cinsellik biter bitmez koşarak adamın duşa gitmesi normal mi ?
ben biraz adamın gögsünde uzanayım o az saçımı okşasın istemem normal değil mi ?

cinsellikte bu ve bu gibi durumlar normal mi ?

Yani asıl sorum bizim evlilikte birçok şey gibi cinsellikte bitmiş , yada hiç yokmuş ama ben var mı sanmışım
bunu anlamak istiyorum.

soruları çekinmekten soramamış olabilirim ama sizden güzel cevaplara ihtyacım var :)

Son düzenleme:
Dus almayan dis fircalamayan adamdan igrenilir tabiki. Haklisiniz her konuda. Cinselliginiz tatmin edici degilmis sonrasinda da hemen dusa kosturmak olmaz biraz dinlenilir. Iliskiyi yonetemiyorsa bakir miydi sizle evlenirken acaba?

Bazı erkeklerin libidosu düşük. Görev gibi yapıp bitiriyorlar, sizin eşinizde öyle sanırım.
Bu arada talep ve istekleriniz çok normal ve olması gereken şeyler. Dişini fırçalamayan, duş alamayan adamla öpüşmek istememek, iğrenmek doğal bence.
Düzeltmek için hiçbir çabası yok muydu? Bu beklentilerinizi anlattığınızda ne diyordu mesela?

Dus almayan dis fircalamayan adamdan igrenilir tabiki. Haklisiniz her konuda. Cinselliginiz tatmin edici degilmis sonrasinda da hemen dusa kosturmak olmaz biraz dinlenilir. Iliskiyi yonetemiyorsa bakir miydi sizle evlenirken acaba?
evet ikimizde daha önce cinsel hayatımız olmamıştı
ilk kez evlendikten sonra cinsellik yaşadık

Bazı erkeklerin libidosu düşük. Görev gibi yapıp bitiriyorlar, sizin eşinizde öyle sanırım.
Bu arada talep ve istekleriniz çok normal ve olması gereken şeyler. Dişini fırçalamayan, duş alamayan adamla öpüşmek istememek, iğrenmek doğal bence.
Düzeltmek için hiçbir çabası yok muydu? Bu beklentilerinizi anlattığınızda ne diyordu mesela?
yani söylediğimde ciddi bir şekilde bir kaç kez dikkat edip eskiye dönüyordu , aynı özensizlik devam ediyor hep

naneli şeker
yada ne bileyim ufak boynuna bir parfüm bunlar güzel şeyler deği midir ?

Ben mutlaka ufak bi parfüm boynuma fıslatırdım mesela

yani söylediğimde ciddi bir şekilde bir kaç kez dikkat edip eskiye dönüyordu , aynı özensizlik devam ediyor hep

naneli şeker
yada ne bileyim ufak boynuna bir parfüm bunlar güzel şeyler deği midir ?

Ben mutlaka ufak bi parfüm boynuma fıslatırdım mesela
Adamın içinde olmayınca düzelmiyor malesef. Bir yere kadar kendisini zorluyor ama sonra özüne dönüyor. Kimse değişmez kolay kolay.

O sebeple yonetmede sikinti yasiyor olabilir. Konustunuz mu hic bu konulari

konuştum bana sadece ilişki esnasında duruyorsun diyor ,

yani sen bir şey yönetemiyorsun + ilişkiden sonra duygusal yakınlaşamıyoruz koşarak duşa gidiyorsun

konuşsam pek bir şey değişmiyor
kabul etmiyor

evet sanırım öyle

ben mi abartıyorum durumu sizce ?

Normal mi takılmam
Bence abartmıyorsunuz, takılmanız çok normal. Kokan ve buna basit olan çözümleri bile uygulamaktan aciz insanla kimse ömür boyu katlanıp cinsellik yaşamak istemez. Her kadın güzelce giyinip hazırlandığında arzulanmak ister.
Ayrıca günümüzde cinsellik yüzünden boşanmalar oldukça arttı ve gayet normal bir sebep. Adamın değişmek için çabası olsa neyse de pek umrunda değil gibi.

herkese merhaba ,

eşim ile birliktelik esnasında , ilişkiyi yönetme gibi bir kabiliyeti yoktu zaten.
Her neyse bunu da geçtim kızlar insanın eşinin tükürüğünden iğrenmesi normal bir şey mi ? ben ondan bu anlamda iğreniyordum
(ilişki öncesi söylememe rağmen duş almaz , çoğu zaman söylememe rağmen dişlerini bile fırçalamazdı )

ben biraz adamın gögsünde uzanayım o az saçımı okşasın istemem normal değil mi ?

Yani asıl sorum bizim evlilikte birçok şey gibi cinsellikte bitmiş , yada hiç yokmuş ama ben var mı sanmışım
bunu anlamak istiyorum.

soruları çekinmekten soramamış olabilirim ama sizden güzel cevaplara ihtyacım var :)
Öğ kurtulmuşsunuz bu pasaklıdan, şükredin

herkese merhaba ,

bunu anlamak istiyorum.

Her insan aynı şeylerden hoşlanmaz. Fantezi kıyafetler her erkeği etkileyecek diye bir şey yok. İlla hazzı artırmaz yani.

Kokan, dişini fırçalamayan pis bir insandan herkes iğrenir.

Duş meselesi de yine kişisel tercih. Kimi rahatsız olur hemen duşa girer, kimi uzun uzun sarılır. Ama evlilik içinde sürekli sarılma isteği çok karşılanabilir bir istek değil bana göre.

Bunların hepsi normal ancak hepsi bir tarafa siz cinsel hayatınızda bir sorun olduğunu hissediyorsanız vardır. Benim, onun, bunun ne düşündüğünün, neyin normal ya da anormal olduğunun bir önemi yok.

herkese merhaba ,

bunu anlamak istiyorum.

Boşanma kararı almışsınız sorgulamayı bırak lütfen. Zihnini meşgul etme daha fazla. Kendisi öz bakımına özen göstermeyip senden mi tiksiniyor. Timsah ağızlı.
Ten uyumunuz yokmuş olsa çılgınca sevişirdiniz zaten unutma.. her an da zevk alırdın aklında en ufak soru işareti kalmazdı.

konuştum bana sadece ilişki esnasında duruyorsun diyor ,

yani sen bir şey yönetemiyorsun + ilişkiden sonra duygusal yakınlaşamıyoruz koşarak duşa gidiyorsun

konuşsam pek bir şey değişmiyor
kabul etmiyor
Süresi ne kadardır?

cinsel uyum nedir sizce ? kısaca özetleyin desem ne söylersiniz bana
ilişki durup düşünmeden kendiliğinden akıp gidiyorsa uyum oluyor.sizin ki gibi yok çok yattın, yok çabuk kalktın, suç sendeydi bendeydi olmuyor.

Back
X