Gebeliğe Hazırlık Kızlar bide siz bakın şu gebelik testine

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selamun aleykum canim.. Konularını gördüm yorum yapmak istedim. Öncelikle insallah hamilesindir rabbim gönlüne gore versin.
Ama cok fazla umuda kapilma, benim gecen ay böyle cıktıgı halde adet oldum.. Testi 1gun sonra tekrarla koyulasırsa, o zaman sevinmeye basla :)

Eklentiler

• 20170728_201712-1.jpg
    15,9 KB · Görüntüleme: 66
Rabiacim nasilsin canim nerelerdesin sen :) evt kuzum bende çok umitlanmiyorum birde sabah ilk idrarla yapicam :) insallah hamileyimdir :)

Rabiacim nasilsin canim nerelerdesin sen :) evt kuzum bende çok umitlanmiyorum birde sabah ilk idrarla yapicam :) insallah hamileyimdir :)
İnsallah hamilesindir canimm :)
Ay nerelerde olayim canim ugrasiyorum istee.. Bende Rahim filmine hazirlaniyorum rahim filmi cekilcem diger ay

Burada bir şey yok negatif gibi ama belirtiler varsa en mantıklısı kan testi...

Kız utaniyorum artik bakalim yarinda yine böyle cikarsa carsamba yaptiririm

Utanma neden utanıyorsun? Zamanı vardır elbet olur. Belkide çoktan karnına düştü bile yarın yine olmadı diyelim kan testi mutlaka yaptır garantiye al. Bazen çubuk yanıltıyor.

Utanma neden utanıyorsun? Zamanı vardır elbet olur. Belkide çoktan karnına düştü bile yarın yine olmadı diyelim kan testi mutlaka yaptır garantiye al. Bazen çubuk yanıltıyor.
Ayyy insallah dedigin gibi olur canim :) cok sagol güzel yorumun icin :)

Muhtemelen adetim bugün veya 18 Ağustos (28 veya 32 günde oluyorum düzensiz biraz)WC ye çok gidiyorum göğüslerim çok acıyor kasıklarda da arada ağrı giriyor.bu sabah test yaptım negatif çıktı.adet olmazsam bugünlerde ne zaman yapmalıyım ki testi iyice karıştım ben.3 aydır korunmuyoruz en son 17 temmuzda adet oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…