- Emoji Skoru
- 985
- Puanlar
- 123
- Konu Sahibi gulayse6378
-
Rabiacim nasilsin canim nerelerdesin sen :) evt kuzum bende çok umitlanmiyorum birde sabah ilk idrarla yapicam :) insallah hamileyimdir :)Selamun aleykum canim.. Konularını gördüm yorum yapmak istedim. Öncelikle insallah hamilesindir rabbim gönlüne gore versin.
Ama cok fazla umuda kapilma, benim gecen ay böyle cıktıgı halde adet oldum.. Testi 1gun sonra tekrarla koyulasırsa, o zaman sevinmeye basla :)
İnsallah hamilesindir canimm :)Rabiacim nasilsin canim nerelerdesin sen :) evt kuzum bende çok umitlanmiyorum birde sabah ilk idrarla yapicam :) insallah hamileyimdir :)
Ahh kuzum insallah bi sıkıntı cikmaz hayirlisiyla artik bizde hamile kalalim tez zamanda :)İnsallah hamilesindir canimm :)
Ay nerelerde olayim canim ugrasiyorum istee.. Bende Rahim filmine hazirlaniyorum rahim filmi cekilcem diger ay
Insallahhhh canimm :)Ahh kuzum insallah bi sıkıntı cikmaz hayirlisiyla artik bizde hamile kalalim tez zamanda :)
Burada bir şey yok negatif gibi ama belirtiler varsa en mantıklısı kan testi...
Eki Görüntüle 2033788 peki bunda nasil canim efektli hali. Yarin ilk idrarla tekrar yapicam
Ayyy Allah seniYarın sabah ilk idrarla tekrar yapman mantıklı inşallah onda çıkar.
Ama bunda yok bence çizgi canım
Ayyy Allah senisabah yapicam tekrar canim insallah cikar yaa :)
Kız utaniyorum artikya ama napim ümitsiz konuşmak ta istemedim...
Yarın daha net olur bence...
Hatta kan testini de yaptır kafan rahat olsun.
Kız utaniyorum artikbakalim yarinda yine böyle cikarsa carsamba yaptiririm
Ayyy insallah dedigin gibi olur canim :) cok sagol güzel yorumun icin :)Utanma neden utanıyorsun? Zamanı vardır elbet olur. Belkide çoktan karnına düştü bile yarın yine olmadı diyelim kan testi mutlaka yaptır garantiye al. Bazen çubuk yanıltıyor.
Sanki silik çizgi gibiAdet gecikmemin 6. Günü artık şaşı oldummEki Görüntüle 2033404
Dime sanki işte :)Sanki silik çizgi gibi
Bozuk gibi geldi bana 2. Çizginin olduğu yer çiftli gibi.Kuzum benim sadece kasik batmam var. Gögüslerimde gayet normal. Insallah gec döllenme felan olmustur. Bak arkadas efekt yapip atmis oyle daha belliEki Görüntüle 2033738
Bende bu şans varken zaten bu test bozukta olur anaaamBozuk gibi geldi bana 2. Çizginin olduğu yer çiftli gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?