- 11 Mart 2021
- 66
- 31
- 3
- 31
- Konu Sahibi Pasalarin annesi
-
Yani değer yükselmiş canım bence kullanma belki geç döllenmedir .. 1 iken 2 olmuşmerhabalar kizlar. Benim bugun adetim 2gun gecikti pazar aksami kan testi vermiştim 1.2 cikti negatif bugun de verdim cok mide bulantısı var bende bugünde 2.0 cikti gebelik henüz yok idrar yollarında hafif enfeksiyon var mide bulantısı yapar antibiyotik başlayalım dediler sizce antibiyotik kullanmalimiyim yoksa değerim yukselerbilirmi
Bende ordan suphelendim canim aslinda soyle ki bir kere de saglik ocağında tahlil verdim orda da 1.2 cikti daha sonra acilde verdim orda da 1.2 cikti ama adetime daha vardi bir yükselme olmayınca cok umutlanmadim en son 3gun once vermiştim tahlili adetime 1gun kala bugünde böyle 2cikinca acaba olabilir mi diye bir umut yeşerdi icimdeYani değer yükselmiş canım bence kullanma belki geç döllenmedir .. 1 iken 2 olmuş
Pardon 4gun once vermiştim canimYani değer yükselmiş canım bence kullanma belki geç döllenmedir .. 1 iken 2 olmuş
Adetim 2gun geçti canim 2gun gecikmede sonuc 2cikti acaba ilerleyen günlerde yükselir mi diye merak ettim bende tesekkurler canimBence adetin geçsin regl olmazsan bi kan ver sonra antibiyotik kullan
Bence Bi doktora danışın kadın doğumcuya ona göre karar verin değerle ilgili pek fikrim yok ama böyle yapsanız daha iyi gibi sankiAdetim 2gun geçti canim 2gun gecikmede sonuc 2cikti acaba ilerleyen günlerde yükselir mi diye merak ettim bende tesekkurler canim
Adetim 2gun geçti canim 2gun gecikmede sonuc 2cikti acaba ilerleyen günlerde yükselir mi diye merak ettim bende tesekkurlerBence adetin geçsin regl olmazsan bi kan ver sonra antibiyotik kullan
Haklisiniz cok tesekkur ederimBence Bi doktora danışın kadın doğumcuya ona göre karar verin değerle ilgili pek fikrim yok ama böyle yapsanız daha iyi gibi sanki
Rica ederim canımAdetim 2gun geçti canim 2gun gecikmede sonuc 2cikti acaba ilerleyen günlerde yükselir mi diye merak ettim bende tesekkurler
Haklisiniz cok tesekkur ederim
Amin hepimizin insallahRica ederim canıminşallah istediğin sonuç olur aminnn
Aynen canim haklisin cok tesekkur ederim umut dünyası insan umut etmeden olmuyorİşte acaba geç döllenme felan da olabilir belki
Sonradan vicdan yapmaktansa garantilemek daha iyi olur
Amin cümlemize inşallahRabbim hayırlısını versin inşallah
Merhaba sonuç ne oldumerhabalar kizlar. Benim bugun adetim 2gun gecikti pazar aksami kan testi vermiştim 1.2 cikti negatif bugun de verdim cok mide bulantısı var bende bugünde 2.0 cikti gebelik henüz yok idrar yollarında hafif enfeksiyon var mide bulantısı yapar antibiyotik başlayalım dediler sizce antibiyotik kullanmalimiyim yoksa değerim yukselerbilirmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?