KıZlar bi yardım :(

Gzdangy130

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2019
282
141
53
29
Kızlar ben kendimi bildim bileli jilet kullanıyorum bugün kendime rowentanın epilasyon cihazını aldım. Ama çok korkuyorum acısını azaltmanın bi yolu yok mu? Bide kararmalar geçer mi bi süre sonra

Malesef canim aciyi azaltmanin bir yolu yok ama bir sure sonra uyusuyor :)
Yani uyusturucu kremler falanda oyle fayda etmiyor ne diyoruz acisada öldurmez :)

Cihaz çok acıtıyor ve çok batık yapıyor. .ben de hep jilet ile aldım taki düne kadar dün hemşire eldiveni taktım almaya başladım acısını azaltmak için de remove painless sprey kullandım mentolü olduğu için dudak kısımlarını yakıyor ama hemen geçiyor sen de böyle yapabilirsin

Ben brawun epilasyon aleti aldim ilk kullanmamda minik sivilce kızarık halinde yapti bide baya kıl dönmesi yapti 2 kullanmamda gene aynisi oldu gotürüp geri vermek istiyorum yani taksitten aldim sözleşmeden dönmek istiyorum sizce iadesi yapılırmı tenime zarar veriyor cunku

Epilasyon aleti zaten öyle yani kıldönmesi baya yapar alırlarmı bilmiyorum ama sen de araştır aldıgın yere sor

Philips BRE635/05 Satinelle Advanced Islak ve Kuru Epilatör. Ben bunu kullanıyorum çok güzel de önceden braun epilator kullanıyordum aynı jilet gibi çıkıyordu tüylerim bunu aldıkan sonra baya inceldi ve seyrekleşti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…