kızlar bi bakarmısınız

:KK61::KK61::KK22:
Canım bugün bi arkadaşımla konuştum o da 7 ay önce ameliyat olmuş halen burun kanatlarında şişlikler varmış bu arada senin o dediğin tümsek yada çıkıntı tam olarak nerde vardı
Tam olarak eskiden burun kemeri olan yerde bildiğin kemik bu:KK17:kaşların arasındaki yerin hemen altı boşluk,ordan sonra başlıyo,böyle deve hörgücü gibi bi kemik.burnun bütün görüntüsünü bozuyo.yaa hani diğer estetik olanlarda ilk haftalar olmuş hafif bi şiş burun sırtında ama,ilk aydan sonra kalmamış bişey.aklımda bi acaba var..acaba doktor orayı,burun kemerini tam olarak törpülemedi mi?alçı onu bastırıp baskıladığı için mumtazamdı da alçı çıktıktan sonra bantlarda biraz kontrol altında tuttu,bantlarda çıkınca büyüdüde büyüdü..korkarım bana 2. ameliyat yolu gözükecek.ya da bu kemiğe ameliyatsız müdahale edilebiliyorsa artık..off:KK61:

Valla ben villienin burnuna bayıldım en azından burna benziyor benim sanki emanet bigün gelip alacaklarmış gibi yemin ediyorum of ne eziyetmiş yaf :) ayrıca sol gözümün kenarında bi kemik var oraya o kemiği ne maksatla koymuşlar anlamadım
Oraya kemik koymamışlardır,ordaki kemikleri kırdıkları için kemik uçları ilk zamanlar öyle eline gelebiliyomuş.Daha kemikler kaynamadı ya,ondan heralde.Her akşam paça çorbası içelim baride kaynıyosa kaynasın o kemikler.
7 ay önce ameliyat olan arkadaşının burun sırtı şişlikleri,kemiklerinin oturması falan ne zaman oldu acaba?
Bu arada durumun normal carpe diem,bazen bende diyorum sanki bu burun benim değilde emanet gibi hissediyorum şu an diye;çünkü şiş ve arada bi tepesindeki kemiği sızlayan şey,benimmiş gibi gelmiyo.benimde tanıdığım bi arkadaş var senin gibi 2 ay olmuş ameliyat olalı,onunda burnu çok şiş,şişlikten burun delikleri bile orantısız gözüküyo,biri yukarda biri aşağıda.birbirimizi görünce burunlarımız hakkında dertleşip duruyoruz:KK48:

Bencede çok güzel:nazar:
Ama villien yüzüne oturmadığını düşünüyor:eek:
Kavisi,hafif kalkık oluşu o kadar hoşki..
Valla eski haline göre çok güzel,doktor doğal görünen bi burun yapmış.Eski hali yüzüne göre çok öne çıkık gözüküyo.Belkide villiene göre 18 günlük daha kavissiz daha düz ve biraz daha büyük haliyle kalsa,burnunu daha az yadırgayacaktı.
Güzel bi kızda belliki : )
güzel düşüncelerin için teşekkür ederim ama dediğin gibi olmalıydı daha düz biraz daha düşük.. küçük iyidir diye kapıldım amatörce yaklaştım bu ameliyat işine, burundan çok ifademden şikayetçiyim herkese her burun yakışmıyor bence

Oraya kemik koymamışlardır,ordaki kemikleri kırdıkları için kemik uçları ilk zamanlar öyle eline gelebiliyomuş.Daha kemikler kaynamadı ya,ondan heralde.Her akşam paça çorbası içelim baride kaynıyosa kaynasın o kemikler.
7 ay önce ameliyat olan arkadaşının burun sırtı şişlikleri,kemiklerinin oturması falan ne zaman oldu acaba?
Bu arada durumun normal carpe diem,bazen bende diyorum sanki bu burun benim değilde emanet gibi hissediyorum şu an diye;çünkü şiş ve arada bi tepesindeki kemiği sızlayan şey,benimmiş gibi gelmiyo.benimde tanıdığım bi arkadaş var senin gibi 2 ay olmuş ameliyat olalı,onunda burnu çok şiş,şişlikten burun delikleri bile orantısız gözüküyo,biri yukarda biri aşağıda.birbirimizi görünce burunlarımız hakkında dertleşip duruyoruz:KK48:
Canım onunda daha tam şekillenmemiş halen bariz şişlikleri varmış ayrıca burnu gittikçe küçülmüş ve en çok beni mutlu eden bu oldu :) çünkü bana göre bu burun halen büyük o senin kemer dediğin şeyde kaynamayan kemik olabilir bende bugün dikkat ettimde sanki benim de o kısımda bi boşluk var gibi aman allahım daha neler çıkacak :KK43: inş ikinci bi ameliyata gerek kalmaz çünkü cidden çok yıprandık rabbim yardımcımız olsun paça çorbası iyiymiş :))

güzel düşüncelerin için teşekkür ederim ama dediğin gibi olmalıydı daha düz biraz daha düşük.. küçük iyidir diye kapıldım amatörce yaklaştım bu ameliyat işine, burundan çok ifademden şikayetçiyim herkese her burun yakışmıyor bence
Burnunu yapınca inan bana kimse ifadenle ilgilenmiyor burnun güzel mi güzel tamam diyorlar :) sıkma canını bence gayet güzel bende olsaydı keşke ne havalar atardım bee :)

Canım onunda daha tam şekillenmemiş halen bariz şişlikleri varmış ayrıca burnu gittikçe küçülmüş ve en çok beni mutlu eden bu oldu :) çünkü bana göre bu burun halen büyük o senin kemer dediğin şeyde kaynamayan kemik olabilir bende bugün dikkat ettimde sanki benim de o kısımda bi boşluk var gibi aman allahım daha neler çıkacak :KK43: inş ikinci bi ameliyata gerek kalmaz çünkü cidden çok yıprandık rabbim yardımcımız olsun paça çorbası iyiymiş :))
Canım doktorun kimdii

Aslında çaresi var bu durumun,kıkırdak koyup burun sırtını yükseltecek doktor,burun ucunuda biraz daha aşağıya çekecek,oldu bittiiii: ) dün bi tane video seyrettim,burun sırtı çöken,burnu küçücük kalan insanların burunlarını düzeltmiş doktorlar.üzülme canım,sorunun çözümü var yani:oops: diyeceksinki bunları bende biliyorum;benide en çok maddi yönü ve yeniden aynı şeyleri yaşamak korkutuyo.

Yaa evet carpe diem,herkesin söylediği aynı şey,küçülecek daha diyolar,hatta 1 senede çok güzel oturuyo diyolar.inşallah kaynamayan ya da yerine oturmayan bir kemiktir sadece.çünkü eskidende böyle kalın,böyle çıkık bi kemiğim vardı.
Ayy yok daha bişey çıkmasın lütfen,takmıyomuş gibi duruyorum ama içten içe taktığımın farkındayım ne yazıkki..ikinci ameliyat bi alternatif olsa bile doktor tekrar para isterse bunun için,ancak canımı alabilir:KK48: üniversiteden formasyon almak istiyorum,yaşım 30a yaklaştı,çokta fazla bi şansım kalmadı.eşime söylesem beni terlikle kovalasa yeridir:oops:hangi birine para yetiştireyim,açlıktan ölmem lazım.
Paça gerçekten kemikleri kaynatıyo bu arada:KK48::KK48:

Yaa evet carpe diem,herkesin söylediği aynı şey,küçülecek daha diyolar,hatta 1 senede çok güzel oturuyo diyolar.inşallah kaynamayan ya da yerine oturmayan bir kemiktir sadece.çünkü eskidende böyle kalın,böyle çıkık bi kemiğim vardı.
Ayy yok daha bişey çıkmasın lütfen,takmıyomuş gibi duruyorum ama içten içe taktığımın farkındayım ne yazıkki..ikinci ameliyat bi alternatif olsa bile doktor tekrar para isterse bunun için,ancak canımı alabilir:KK48: üniversiteden formasyon almak istiyorum,yaşım 30a yaklaştı,çokta fazla bi şansım kalmadı.eşime söylesem beni terlikle kovalasa yeridir:oops:hangi birine para yetiştireyim,açlıktan ölmem lazım.
Paça gerçekten kemikleri kaynatıyo bu arada:KK48::KK48:
Daha gençsin beybisi :) bende senden üç küçüğüm ve keşke daha erken ameliyat olsaydım diyip duruyorum ne güzel şimdiye burnumun sefasını sürmüş olurdum ben de paradan ziyade o süreci tekrar yaşamak istemiyorum çünkü çok yıprandım nerdeyse aklımı yitirecektim o derece allah bi daha ikinci bi ameliyata muhtaç etmesin eşin anlayışlıymış yine de ya valla çoğu yaptırmaz :) mutlaka haberleşelim inş güzel günler bizi bekliyordur şuan da burnum iğrenç kokuyo :))

Daha gençsin beybisi :) bende senden üç küçüğüm ve keşke daha erken ameliyat olsaydım diyip duruyorum ne güzel şimdiye burnumun sefasını sürmüş olurdum ben de paradan ziyade o süreci tekrar yaşamak istemiyorum çünkü çok yıprandım nerdeyse aklımı yitirecektim o derece allah bi daha ikinci bi ameliyata muhtaç etmesin eşin anlayışlıymış yine de ya valla çoğu yaptırmaz :) mutlaka haberleşelim inş güzel günler bizi bekliyordur şuan da burnum iğrenç kokuyo :))
Hahaaaaa:KK48::KK48: yok kız,operasyonu ben finanse ettim: ) 4,5 ay kadar uçmuşluğum varda,araba istiyodum,birazcık param vardı.dedim çileyi ben çektim,o zaman parayı yine kendime harcarım:KK48: harcadımda nitekim;al işte,başıma gelene bak.ohoooo eşime kalsa derdiki 'ne varmış senin burnunda,ben seni böyle sevdim',oldu bitti.şimdi ekseri hergün burnumun sağdan soldan resmini yolluyorum,anlatıyorum;mahsus yok bişey diyo;yerler mi?annem bana dediki,eşim ona niye ameliyat oldu anlamadım,hala eskisi gibi burnu demiş:KK67: sinir oldum vallahi..
Hayat ona güzel tabi,burun delikleri bile o kadar minikki kulak çöpünü dahi sokamazsın.benimkide roro,yük gemisi: )
İnşallah oturur canım,yani Allah'ın sevgili kuluysak otursun! şimdi kim gidecek ona yalvaracak 2. ameliyat için...üfff:KK34:

X