İğneli Epilasyon İğneli Epilasyon Günlüğüm

Oh çok şanslısınız, maşallah :) Amin

bugün kalan kısaları topladık, bayan belki bir kere daha yaparız lekeler geçmeden yapalım ki hepsi yaz gelmeden geçsin dedi. zaten iki bacağım azıcık sürdü, neredeyse hiç çıkmayacak gibi. çok teşekkürler darısı bu işe zaman yürek para sabır ayırıp veren herkese inş:))

merhaba bende ankaradayım dudak üstü için iğneli istiyorum lazere gittiğim yerde kabuk bağlayacağını söylediler nerde yaptırayım?

Ben çok araştırdım ama yüz bölgesi için lazerin çoğalttığı, yüze iğneli epilasyon yapılmasının daha iyi olduğunu öğrendim. Yani lazer konusunda bir bilgim yok, iğnelidende şuan memnunum ve benimle aynı yere gelenlerde memnun, lekeleri yok. Tabi bu cilt yapısına bağlı örneğin benim cildim lekeye çok meyilli. Daha yeni başladığım icin net birşey söyleyemiyorum, umarım leke kalmaz.. Ama daha önce gittiğim yerden çok memnunum :)
cevabı yeni gördüm:) teşekkürler lütfen bilgilendir buradan sevda meşeciye mi gidiyosun

S sbhtdgn dudak ustu icin bende gidiyorum su an 8. seansi yaptircam 3. ay bitti ve nisanda da yaptiirp daha fazla yaptirmayi dusunmuyorum. Bende bisey farketmedi acaba kullanilan makina falanla mi alakali

S sbhtdgn dudak ustu icin bende gidiyorum su an 8. seansi yaptircam 3. ay bitti ve nisanda da yaptiirp daha fazla yaptirmayi dusunmuyorum. Bende bisey farketmedi acaba kullanilan makina falanla mi alakali
Hiçbir fikrim yok, benimde geçen seansımda ilk kez yapıldı ve orta kısma dokunmadı şimdilik. Pazartesi gideceğim yine, ama gidenler çok memnun bittiğini söylüyorlar :)

Merhaba,

Acaba nerede gidiyorsunuz? Malul zaman alan bir süreç olduğu için maliyet konusunda 1 kuruşun bile önemi var. Benim gittim yerde yüz ve bikini 1,5 TL, diğer bölgeler 1,25 TL.
Istanbul silivride iskender kuaför var oraya gidiyorum

İğneli yaptırdıktan sonra diyelim ki tek tük çıktı sonradan, onlar ne oluyor? Yine iğneliye mi gitmek gerekir yoksa kendimi koparsak da olur mu :KK64:

İğneli yaptırdıktan sonra diyelim ki tek tük çıktı sonradan, onlar ne oluyor? Yine iğneliye mi gitmek gerekir yoksa kendimi koparsak da olur mu :KK64:
Çıktıkça gidip tekrar aldırmanız gerekiyor, makasla kısaltabilirsiniz ama kökten müdahale etmeyin diyorlar :)

Teşekkür ederim, peki uygulama yapılan yerde tekrar tüy çıkıyor mu? Kafam çok karışık da :KK17:

Teşekkür ederim, peki uygulama yapılan yerde tekrar tüy çıkıyor mu? Kafam çok karışık da :KK17:
Çıkıyor tabi bugün 5. seansıma gittim çenem aĺınmadı bu sefer çünkü çıkmamıştı. 2 haftada bir gidiyorum bu hafta ilk defa çenem hiç alınmadı :) Zamanla azalacak ve bitecek ama süre biraz uzun tabi ki..

Çıkıyor tabi bugün 5. seansıma gittim çenem aĺınmadı bu sefer çünkü çıkmamıştı. 2 haftada bir gidiyorum bu hafta ilk defa çenem hiç alınmadı :) Zamanla azalacak ve bitecek ama süre biraz uzun tabi ki..

Ne kadar sürer peki? Benim aldırmak istediğim bölgede toplam 100 tüy vardır, ama fazla bir vaktim de yok öyle bir sene gibi.. Yarım kalır diye de korkuyorum ama biter mi bunlar birkaç ayda :KK14:

merhabalar ben dün 2. boyun seansıma gittim. kaç seanstan sonra azalmaları fark ettiniz acaba? birde çıkma süresi her seans daha da uzuyomuş sanırım. sizde de öyle mi oldu?

Ne kadar sürer peki? Benim aldırmak istediğim bölgede toplam 100 tüy vardır, ama fazla bir vaktim de yok öyle bir sene gibi.. Yarım kalır diye de korkuyorum ama biter mi bunlar birkaç ayda :KK14:
Benim 1 buçuk ay oldu ve bariz bir şekilde azalmalar var, ilk gittiğimde 1 senelik bir teyzeyle karşılaştım daha yeni çenesinde 1 tane çıkmış ve onu aldırmaya gelmişti. Yani aslında bitme durumu kılada bağlı eğer oynanmış bir kılsa, kalınlaşmış, sertleşmiş o zaman daha uzun sürüyor bitmesi. Fazla oynamadan gitmekte yarar var :)

merhabalar ben dün 2. boyun seansıma gittim. kaç seanstan sonra azalmaları fark ettiniz acaba? birde çıkma süresi her seans daha da uzuyomuş sanırım. sizde de öyle mi oldu?
Merhaba :) şöyle söyleyeyim gözlemlediğim kadarıyla her kılın çıkış süreside farklı örneğin çenemde bir kılı ilk seansta aldı bu 5. seansımdı ve o kıl daha yeni çıkmıştı. Ama ben 3. seansla birlikte azalmaları fark ettim, daha geç çıkıyorlar. Normalde 2 haftada bir çıkanlar mutlaka oluyordu çenemde ama bu hafta tertemizdim. Önce çıkış süreleri uzuyor, bir süre sonrada çıkmayacaklar inşallah :)

merhaba arkadaşlar bende iğneli epilasyon yaptırıyorum iğneli epilasyon uzun sürüyor fakat kesin çözüm ben 2011 de başladım 1 -1,5 yıl sürdü yüz bölgesi ama şimdi hiç çıkmıyor kılların cıkması hormonlara da bağlı sürekli kıl kökleri beslendiği için köklerin yanması uzun sürüyor.İze gelince bende hiç iz kalmadı 6 aya kadar izler tamamen yok oluyor. buarda altın iğne cok önemli ben internetten sparis vermiştim vucut kıl kökünün yapısına göre epilasyona kendi iğnelerimle gidiyorum

Bende yüz bölgemi yaktırıyorum. Görsen bildiğin sakallarım vardı :KK43:. çarşamba günü 3. seansım olacak gayet memnunum uzamıyorlar en azından. 3 yıl kadar sürermiş tedavim bakalım ne olacak

Peki nereye gidiyorsun yazma sansin var mi, ben mesaj atamiyorum ve cok ihtiyacim var memnun olunan bi yere

X