- 7 Temmuz 2018
- 22
- 7
- 36
- 31
- Konu Sahibi 35_elaadrn
1yaşında kızım var. Görümcemin de benim kızdan 3ay küçük oğlu var. Sürekli kendi kiloları, çocukların kiloları vs karşılaştırıyor. Mesela biri benim kızların dişi çıktı mı diyor o ordan hemen benim oğlanın şu kdr , benim oğlan daha kilolu gibi şeyler söylüyor. Mesela doğum günü oldu kızımın. Ben yeğenime oynayan niloya alıcam kimse almasın dedi tamam dedim. Paketi açtım elbise almış. İnanın hediyesinde değilim yarım elma gönül alma hediye beğenmemezlik yapmam ama biraz art niyet sezmeye başladım. Bir örnek daha vereyim, doğum gününde benim salon daha geniş benim oğlanın halaları yapacak her şeyini, hediyeleri daha çok olur dedi durdu. Şeker hamurlu güzel pasta yaptırdım bunlar güzel değil dedi. Elbisesine çocuk bunda sıkılır dedi. Fotoğraf çekimine niye pasta patlatma yapmadınız ben oğluma yaptırcam dedi. Derdimi anlatabilmem içimi biraz dökmek için bunları yazdım, hepsi küçük şeyler evet ama canımı sıkılıyor üzülüyorum,Cevap da vermiyorum öyle bakakalıyorum o an. Nasıl bir tavır takınacağımı şaşırdım. Eşim sen de aynısını yap onun doğum gününe gittiğinde diyor. Ben o karakterde biri değilim çok şükür ama çok üzülüyorum