kızlar bi fikir verin lütfen

oyuncakbebekkkk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2012
70
0
merhaba kızlar ya şimid benim sorum belki çok önemli gelmiycektir size ama lütfen bi yardım edin bi fikir verin.ben üniversite öğrencisiyim 4.senem erkek arkadaşımla hazırlıkta başladık nasp olursa tanıştırıcam ailemle bu yaz..ben istanbulda oturuyorum o çanakkalede oturuyuo. smasunda okuyoruz.eylulun sonunda okullar açılıyo.otobüsle gidicektik ama bana bilet alma başka bişeyle gideriz belki dedi.sanırım sürpriz yapıcak kendi arabasıyla gelicek beraber gidicez ama sorun şurdaki ailem de izin vermez biliyorum ama erkek arkadaşımı da kırmak istemiyorum çok çok iyi biirisidir.ben nasıl yapıcam da annemlerin haberi olmadan birlikte gidicem onunla.acaba bilet alsam açığa çıkartsam esenlerden binsem otobüse o da beni sonraki yolcu alınan yerde beklese bende arabadan inip onla oyle mi gitsem biraz kurmaca oldu ama :KK43: bi fikir verseniz büyüklerm yaşıtlarım :KK43:

entrikaları çok severim :KK1:

şimdi biliyorum pek çok büyüğümüz size, ailenden habersiz böyle bir şey yapma diyecek ama ben onlardan olamayacağım :KK17:

gençlik işte, heyecan işte, aşk işte... :KK16:

yaaaaa süpersiniz bikaç kişiye sordum ya başına bişey gelirse yolda ya şoyle olursa ya boyle olursa diye hepten moralım bozuldu fikirleri için herkese teşekkür edrim ama şu anda buna ihtiyacım vardı gerçekten :)okuyunca çok mutlu oldum :)napmalıyım nasıl yapmalıyım :)

yani evet, riski yok değil.. sonuçta birde aileniz kendi elleriyle bindirecek siz yolda inip başka arabayla devam edeceksiniz gerçekten büyük risk ve vicdanen huzursuz olacaksınız :44:
ama şimdi bir yandan da işin heyecanlı kısmı var...

sevgilinizle baş başa yolculuk yapacaksınız...yollarda durup resim çektireceksiniz... güle eğlene gideceksiniz... istediğiniz yerde durup gitme imkanınız olacak...
yeni okul dönemine bomba gibi bir giriş yapacaksınız.. tatilin en güzel kısmı olacak...

cazip şeyler doğrusu:KK52:

düşündüğünüz mantıklı olmuş.. öbür durakta, artık nerede yolcu alınırsa inersiniz.. muavine de işiniz çıktığını geri dönmek durumunda olduğunuzu bildirirsiniz ve olur biter...

ya da ailenizi sizi otobüse bindirmemesi konusunda ikna edeceksiniz.. gerek yok artık alıştım ben diyerek.. ya da arkadaşlarla birlikte gideceğiz, hep birlikte bineriz falan...

hani daha önceden muavini ayarlamak rica etmek fikri de var tabi ama, muavini hesaba katmak biraz sıkıntılı olabilir... adamın niyetini bilemeyiz.. yardım etmez belki.. boştan yere planlarınız bozulur..

yapılacak en doğru şeyi düşünmüşsünüz.. :KK1:

yani evet, riski yok değil.. sonuçta birde aileniz kendi elleriyle bindirecek siz yolda inip başka arabayla devam edeceksiniz gerçekten büyük risk ve vicdanen huzursuz olacaksınız :44:
ama şimdi bir yandan da işin heyecanlı kısmı var...

sevgilinizle baş başa yolculuk yapacaksınız...yollarda durup resim çektireceksiniz... güle eğlene gideceksiniz... istediğiniz yerde durup gitme imkanınız olacak...
yeni okul dönemine bomba gibi bir giriş yapacaksınız.. tatilin en güzel kısmı olacak...

cazip şeyler doğrusu:KK52:

düşündüğünüz mantıklı olmuş.. öbür durakta, artık nerede yolcu alınırsa inersiniz.. muavine de işiniz çıktığını geri dönmek durumunda olduğunuzu bildirirsiniz ve olur biter...

ya da ailenizi sizi otobüse bindirmemesi konusunda ikna edeceksiniz.. gerek yok artık alıştım ben diyerek.. ya da arkadaşlarla birlikte gideceğiz, hep birlikte bineriz falan...

hani daha önceden muavini ayarlamak rica etmek fikri de var tabi ama, muavini hesaba katmak biraz sıkıntılı olabilir... adamın niyetini bilemeyiz.. yardım etmez belki.. boştan yere planlarınız bozulur..

yapılacak en doğru şeyi düşünmüşsünüz.. :KK1:
ya az önce birine anlattım pişman oldum anlattığıma direk yazılan şey "aynısını sana kızın yapsın görürsün kötü olup olmadığını " tövbe tövbe ya neyse çok teşekkür ederim yorumun için:KK16: evet dediğin gibi içim içimi yiycek ama onuda kırmak istemiyorum ve ben de çok istiyorum sanırım en mantıklısı bu başka bi yol da gelmiyo aklıma şimidlik :)çook teşekkür ederimmmm:KK9:

X