- Konu Sahibi prenses_0610
-
Hilalcim, bu ay bir de omega 3-6-9 ve E vitamini de denemeyi düşünür müsün? Bir süredir araştırıyorum biliyorsun; özellikle bir çeşit omega 6 olan "Gamma Linolenic Acid" ve E Vitamini ile ilgili çok olumlu şeyler okudum yabancı sitelerde. Yine doktor "her şey" yolunda derse, testler normal gelirse, denemekten bir şey çıkmaz diye düşünüyorum, hem çok pahalı şeyler de değil. 16 gündür kullanıyorum, önümüzdeki ay da devam etmeyi düşünüyorum. Biliyorsun bizim de Ocak'ta tüp bebekten önce 3-4 ay bir süremiz var. İlaçsız iğnesiz o tarihe kadar ne yapabiliyorsam deniyorum işte
Dualarımız senınle canım benım :) sorun cıkmaz İNŞALLAHkızlar dun hastaneye gıttım hamıle oldugumu ogrendım fakat doktor kan degerın dusuk falan dedı yarın gel tekrar kan ver dedı sabah gıttım kan verdım oglen sonucumu alıcam saglıklı bı gebelıkmıymıs ona bakacak dua edın kızlar benım ıcın
sadece vucut ısım dengesızdı hava cok sıcakken usuyordum aksamlarıda yattıgımda yanıyordum
Bekliycem galiba canım, en azından pazartesine kadar. Tam 1 hafta gecikmiş olacak adetim o zaman. O güne kadar da adet olursam artık ne yapayım, Allah büyüktür, mevsim değişikliğinden herhalde gecikme oldu diye çok umursamam. Her halukarda ben de şu 3. gün testlerini tekrarlatıcam bu ayaynen aynen bendımde hıc cıkmıyoru atesım en fazla 36.6 ve adet oldugum zamanlar ıkı gun oncesı 35.9 ' a düşüyor o gun yada ertesı gun mutlaka adet olurum.
işte ufacıcık ıncecık bır dal tutunmak ıstıyorum belkı dıyorum ama sanırım ya stres yada kıst var dıye dusunuyorum pazaretsıye kadar beklıcem o zamanda kadar olmazsa Doktora gıdecegım cunkı bır an once rahatlamak ıstıyorum . sıkıldım yaaa....
bakalım....Doktorum demişti bu ay bekleyelım olmazsa bu sefer yıne klomen + progestan dedı ıkısını bır kullanıcam hem rahımı dahada destekleyelım hemde klomen le garantıye alalım . bakalım 3 ayda oyle denıyelım dedı sonrası ALLAH kerim
sen ne yapmaya karar verdın??? beklıcenmı daha ?
kızlar lutfen uzulmeyın. allah hepınıze nasıp etsın. ınanın her zaman ıcımden soyluyorum allah tum ısteyenlere versın. ama kendınızı yıpratmayın evde tek basınıza test yapmayın. umudunuzu kaybetmeyın bılıyorum hepınız mukemmel bırer anne adayısınız ama hayatı kendınıze zından etmeyın lutfen
Çok teşekkürler Yasmenn iyi dileklerin için. İnşallah sen de sağlıkla kucağına alırsın bebişiniınsallah canımdun doktorda sıra beklerken bı bayanla konustuk aklınıza ne kadar getırırsenız olmuyor dedı ınan herkez aynı seyı soyluyor dun ben ogrendım ama doktor kan degerın dusuk falan dedı moralım alt ust oldu bu sabahta kan verdım saglıklı bı gebelıkmıymıs ona bakacakmıs 1 saat sonra gıdıp sonucumu alıcam benım ıcın dua edın cok ıstıyorum kızlar
BENDE COK USUYORDUM .hava sogukkende yanıyodum . mıdem falan oyle bulanmadı. esım yemek yaparken mutfaktan bı koku geldı yanına gıttım mıdem bulandı belkıde o mutfagı oyle gorunce bulandı bılemıyorum :)))))bak o bende de var ...Izmırde yasıyorum ben hava ınanılmaz sıcak ama ben zaman zaman ürperıyorum üşüyorum gecelerıde ıcımde bır hararet oluyor ....
cok tesekkur ederım canım benım hılal lutfen ama ya lutfennn bak hepımızı uzuyosun allah herseyın hayırlısını verır. bende hastaneye gıdıcem bırazdan gelınce haberlerı verırım sızehaydaaaa hilal kendine gel.şuanda kapattın bilgisayarı gittin ağlıyorsun ha bravo yani.kendine geeeeeel.
şurda bir iki gün önce okuduğum bütün mesajlarından anladıklarımla her açıdan çelişiyorsun.
biliyorsun bende bugun yarın kırmızıları görcem diye korku içindeyim.kırmızıları görsem gelsem burda ölcem bitcem artık ben pes ediyorum vs desem sen bana ne dersin bir düşün.......biliyorum çok zor.her ay hepimiz yaşıyoruz bunu.ama kendine gel.bence eşini de al bir doktora git.onun kontrolünde ovulasyon takibi ve ilişki planlayın bence.
bir daha da klavyenden ekrana bu lafların döküldüğünü görmeyeyim.
haydı hayırlısıyla sağlıkla al inşallah bebeğini kucağına.darısı hepimizin özellikle şu yukardaki cevabımın gittiği kişiye :) hilalllllll sanaaaa
cok tesekkur ederım canım benım hılal lutfen ama ya lutfennn bak hepımızı uzuyosun allah herseyın hayırlısını verır. bende hastaneye gıdıcem bırazdan gelınce haberlerı verırım sıze
tamam canım haber verıcem hastaneyı aradım sımdı sonucum daha cıkmamıs. Cıkar cıkmaz telden gırıp haber vercemhayırlı haberlerını beklıyorum canım .... Hadı bakalım
Önümüzdeki maçlara bakıcaz Hilalcimgüvendığım bır Doktorum ,evet. cok anlayıslı acıklayıcı ve benı rahatlatıyor. bakalım bende beklıcem sonra testlerımı tekrarlatıcam . senın dedıgın o testıde yaptırcam eger yapıyorlarsa .sonrası dedıgım gıbı bır kac ay daha denıyecegım. olmazsa duruma gore hareket ederız artık.....
bana sey demıstı doktorum rahımde bebegın tutunmasını saglayan sıvım azmış o yuzden mutlaka hamılelık oncesı ve ılk 3 ay progestan kullanmalısın dedı bu ay baslayalım dedım bende nasıl olsa adet olcam gerek yok dedım ,,,,sımdı keske baslasaymısım dıyorum ama ıs sıten gectı onumuzde maclara bakacagım.....
Hoşgeldin canım sen deBen buradaki samimiyetinizi çok sevdim
Ne güzel destek oluyorsunuz birbirinize :)
bebek isteyenler kervanındayız
ilk defa bu ay korunmuyoruz
bakalım ne olacak sonucu :)
benim adetlerim düzensiz,birkaç defa folikül test oluştu gitti falan
prolaktinim yüksek çıkıyor arada,gerçi uzun zamandır baktırmadım
en son kist yok olduğunda doktor pco olabilir dedi,üzdü beni
sonra iyi bilinen bir doktora gittim.
sorun görünmüyor,yumurtalıkların normal dedi.
bakalım Allah büyük.
işte yumurtlama takibi falan yapmıyorum adetim düzensiz old için ne zaman yapmalıyım hiç bir fikrim yok :)
Hoşgeldin aramıza :))) İnşallah tez zamanda kavuşursun bebeğine .bizler uzun zamandır uğrasıyoruz hepımızın tek dileği bir bebeğimizin olması .beklıyoruz ...zamanı gelınce olacak ınşallah.
evet burdakı arkadaslıklar gercekten cok güzel ,samımı,dürüst. özellikle benım Can arkadasım Nusco(hande) destegını benden hıc esırgemedı. ALLAH bır degıl Bın defa razı olsun ondan... ama dıger arkadaslarda en az onun kadar destekcıler emın ol burda guven ıcınde paylasım yapabılırsın.
lac yıllık evlısın? yas? nerden? tetslerın yapıldı mı yoksa henuz yolun basındamısın?
11 hazıran 2013 te evlendım canım 25 yasındayım ankaradayım kendım evde test yapmıstım adetım bıgun gecıkınce negatıf pozıtıf arası bısey cıktı sılık sılıktı ertesı gun doktora gıttım kan verdım gebe oldugumu ogrendım ama 236 cıktı sanırım dusukmus yarın tekrar gel kan ver dedı sabah kanımı verdım ogleden sonrada sonucumu alacagım daha kac haftalık falan hıcbırını ogrenemedımHoşgeldin aramıza :))) İnşallah tez zamanda kavuşursun bebeğine .bizler uzun zamandır uğrasıyoruz hepımızın tek dileği bir bebeğimizin olması .beklıyoruz ...zamanı gelınce olacak ınşallah.
evet burdakı arkadaslıklar gercekten cok güzel ,samımı,dürüst. özellikle benım Can arkadasım Nusco(hande) destegını benden hıc esırgemedı. ALLAH bır degıl Bın defa razı olsun ondan... ama dıger arkadaslarda en az onun kadar destekcıler emın ol burda guven ıcınde paylasım yapabılırsın.
lac yıllık evlısın? yas? nerden? tetslerın yapıldı mı yoksa henuz yolun basındamısın?
11 hazıran 2013 te evlendım canım 25 yasındayım ankaradayım kendım evde test yapmıstım adetım bıgun gecıkınce negatıf pozıtıf arası bısey cıktı sılık sılıktı ertesı gun doktora gıttım kan verdım gebe oldugumu ogrendım ama 236 cıktı sanırım dusukmus yarın tekrar gel kan ver dedı sabah kanımı verdım ogleden sonrada sonucumu alacagım daha kac haftalık falan hıcbırını ogrenemedımkısmetse bugun ogrencem :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?