Kızlar bi fikir verin lütfen.. Kafam çok karışık =(

kızlar dun hastaneye gıttım hamıle oldugumu ogrendım fakat doktor kan degerın dusuk falan dedı yarın gel tekrar kan ver dedı sabah gıttım kan verdım oglen sonucumu alıcam saglıklı bı gebelıkmıymıs ona bakacak dua edın kızlar benım ıcın

Folic asıt zate 6 aydır duzenlı kullanıyorum bırde onu ıcerım ne olcak kı :)
sen daha beklıcekmısın test ıcın :)

Dualarımız senınle canım benım :) sorun cıkmaz İNŞALLAH

sadece vucut ısım dengesızdı hava cok sıcakken usuyordum aksamlarıda yattıgımda yanıyordum

bak o bende de var ...Izmırde yasıyorum ben hava ınanılmaz sıcak ama ben zaman zaman ürperıyorum üşüyorum gecelerıde ıcımde bır hararet oluyor ....

Bekliycem galiba canım, en azından pazartesine kadar. Tam 1 hafta gecikmiş olacak adetim o zaman. O güne kadar da adet olursam artık ne yapayım, Allah büyüktür, mevsim değişikliğinden herhalde gecikme oldu diye çok umursamam. Her halukarda ben de şu 3. gün testlerini tekrarlatıcam bu ay
Yine en doğrusunu doktorun bilir canım, eğer güvendiğin bir doktorsa, kendimizi onların ellerine bırakmaktan başka çaremiz yok
Çok teşekkürler Yasmenn iyi dileklerin için. İnşallah sen de sağlıkla kucağına alırsın bebişini Umarım her şey yolundadır, değerlerin istenilen şekilde çıkar. Artık seninki 9 aylık macera, sen de gebeliğinin tadını çıkartır, heyecanını doya doya yaşarsın

bak o bende de var ...Izmırde yasıyorum ben hava ınanılmaz sıcak ama ben zaman zaman ürperıyorum üşüyorum gecelerıde ıcımde bır hararet oluyor ....
BENDE COK USUYORDUM .hava sogukkende yanıyodum . mıdem falan oyle bulanmadı. esım yemek yaparken mutfaktan bı koku geldı yanına gıttım mıdem bulandı belkıde o mutfagı oyle gorunce bulandı bılemıyorum :)))))

cok tesekkur ederım canım benım hılal lutfen ama ya lutfennn bak hepımızı uzuyosun allah herseyın hayırlısını verır. bende hastaneye gıdıcem bırazdan gelınce haberlerı verırım sıze

cok tesekkur ederım canım benım hılal lutfen ama ya lutfennn bak hepımızı uzuyosun allah herseyın hayırlısını verır. bende hastaneye gıdıcem bırazdan gelınce haberlerı verırım sıze

hayırlı haberlerını beklıyorum canım .... hadı bakalım

Kızlar şimdi tuvalette kahve rengi gibi bir lekelenme gördüm günlük pedimde. Zannedersem bugün yarın gelecek benim kırmızılar. Ama gelmezse de biye böyle lekelenmeler oluyor anlamadım, bebek var da bir düşük durumumu var acaba :18: ya da kimyasal gebelik gibi bir şey olabilir mi? Offf düşünmiycem dedikçe de böyle illa bir şey oluyor, kafam yine kayıyor

güvendığım bır Doktorum ,evet. cok anlayıslı acıklayıcı ve benı rahatlatıyor. bakalım bende beklıcem sonra testlerımı tekrarlatıcam . senın dedıgın o testıde yaptırcam eger yapıyorlarsa .sonrası dedıgım gıbı bır kac ay daha denıyecegım. olmazsa duruma gore hareket ederız artık.....
bana sey demıstı doktorum rahımde bebegın tutunmasını saglayan sıvım azmış o yuzden mutlaka hamılelık oncesı ve ılk 3 ay progestan kullanmalısın dedı bu ay baslayalım dedım bende nasıl olsa adet olcam gerek yok dedım ,,,,sımdı keske baslasaymısım dıyorum ama ıs sıten gectı onumuzde maclara bakacagım.....

Ben buradaki samimiyetinizi çok sevdim

Ne güzel destek oluyorsunuz birbirinize :)

bebek isteyenler kervanındayız
ilk defa bu ay korunmuyoruz
bakalım ne olacak sonucu :)

benim adetlerim düzensiz,birkaç defa folikül test oluştu gitti falan
prolaktinim yüksek çıkıyor arada,gerçi uzun zamandır baktırmadım
en son kist yok olduğunda doktor pco olabilir dedi,üzdü beni
sonra iyi bilinen bir doktora gittim.
sorun görünmüyor,yumurtalıkların normal dedi.
bakalım Allah büyük.

işte yumurtlama takibi falan yapmıyorum adetim düzensiz old için ne zaman yapmalıyım hiç bir fikrim yok :)

Hoşgeldin aramıza :))) İnşallah tez zamanda kavuşursun bebeğine .bizler uzun zamandır uğrasıyoruz hepımızın tek dileği bir bebeğimizin olması .beklıyoruz ...zamanı gelınce olacak ınşallah.
evet burdakı arkadaslıklar gercekten cok güzel ,samımı,dürüst. özellikle benım Can arkadasım Nusco(hande) destegını benden hıc esırgemedı. ALLAH bır degıl Bın defa razı olsun ondan... ama dıger arkadaslarda en az onun kadar destekcıler emın ol burda guven ıcınde paylasım yapabılırsın.
lac yıllık evlısın? yas? nerden? tetslerın yapıldı mı yoksa henuz yolun basındamısın?

Önümüzdeki maçlara bakıcaz Hilalcim bu ay eşimin benden çekeceği var, hep ben yapardım "amaaan başım ağrıyor"ları, bu ay hiç şansı yok
Canım doktorun ne deerse hangi ilacı verirse harfiyen uy, bak takip burdan başının etini yerim sonra "aldın mı ilaçlarını bugün" diye İnadım çok pistir, gelirim İzmir'e, içiririm ilaçlarını
Hoşgeldin canım sen de
İnşallah sen de iyi haberler verirsin buralardan, bir ay daha çok yolun başı ama dediğin gibi Allah büyüktür, alnımızda yazılıysa 1 ayda da olur bir seferde de
Bu yumurtlama takibi için ovulasyon testlerini öneririm tatlım. Gerçi ben bazı aylar yakalıyamıyorum ama ateş ölçmeyle beraber en azından yumurtam ne zaman çatladı takip edip çalışmaları ona göre programlamak mümkün oluyor. Eminim okumuşsundur, bilgin vardır ama yine de aklına takılan soru falan olursa, bilgim dahilinde cevaplamaya çalışırım

Handeciiim panık yok,panık yapma. düşük falan sakın düşünme. belkı hamılesındır yada adet oluyorsundur bekle bakalım gun ıcınde degısıklık olacak mı. benım mesela adet olacagım gun ılk gelişi kahve rengı oluyor sonra rengı normale dönüyor. belkıı üşütmüşsündür. sakın hemen olumsuz dusunme sen benden daha soğuk kanlısın kendını hemen bırakma lutfen..hemen uzulmek yok

ne güzel :)
çünkü insan yeri geliyor yakınındakilerle her şeyi paylaşamıyor.

2 yıllık evliyim canım,27 yaşındayım,edirnede yaşıyorum :)
gebeliğe hazırlık bazında test yaptırmadım açıkçası.
aslında doktor elime bir sürü şeyin yazıldığı bir kağıt vermişti ama üşendim
bu ay bir deneyelim dedik,aynen yolun başındayız daha
duruma göre bakıcaz artık

11 hazıran 2013 te evlendım canım 25 yasındayım ankaradayım kendım evde test yapmıstım adetım bıgun gecıkınce negatıf pozıtıf arası bısey cıktı sılık sılıktı ertesı gun doktora gıttım kan verdım gebe oldugumu ogrendım ama 236 cıktı sanırım dusukmus yarın tekrar gel kan ver dedı sabah kanımı verdım ogleden sonrada sonucumu alacagım daha kac haftalık falan hıcbırını ogrenemedım kısmetse bugun ogrencem :)

peki anneeciiim ıcerım sen hııc merak etme :) asla bu gbı durumlarda sallamam yanı .sadece dokotr baslayalım dedıgınde deım gectı artık nasıl olsa 1 hafta sonra adet olurum dedım . bıleydım ıcerdım hemen. neyse saglık olsun bakalım .
ama ızmıre gelırde benı aramazsan cok uzulurum mutlaka senınle gorusmek ısterım

ben uzerıme alındım sanırım :)))

hayırlısı olsun bakalım bol şans.... gunlerınızı boşa harcamayın her fırsatı değerlendırın ...bende 29 yasındayım,3 yıllık evlıyım 3 yıldır ıstıyoruz ama henuz nasıp olmadı. ızmırlıyım
testlerını eger gerekıyorsa mutlaka yaptır bunlar cok onemlı en azından yolun basındayken caresını bulursun İNŞALLAH hiiç sorun cıkmaz ve hemencıcık mujdelı haberlerını alırız burdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…