• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar bi fikir verin lütfen.. Kafam çok karışık =(

kızlar sızınle tecrube mı paylasıyorum ılk hamılelıgım ve evde ıdrar testı yaptım bı tanesı negatıf cıktı bı tanesı pozıtıf cıktı bı tanesıde sılıktı lutfen evde bu testı yapınca kendınızı uzmeyın. ıdrardakı degerlerınız cok dusuk oluyor hemen hemen hepımız merak edıp adetımız 1 hafta gecmeden yapıyoruz yıne yapın ama moralınızı bozmayın bende bu sekılde bozmustum sonra hastanede kan testı yaptırdım hamıle oldugumu ogrendım allah ısteyen herkeze nasıp eder ınsallah

Ne ölmesi Hilalcim canım benim, saçmalama :25: Allah gecinden versin. İdrar testleri her zaman doğru sonuç vermeyebilir, hem negatif de olsa, o bebeği alıcaz biz kucağımıza, anlıyorum seni tatlım, şu anda moralin bozuk, biliyorum ama bir derin nefes al :5: Ben burdayım, yanındayım. Bu ay olmadıysa da önümüzdeki ay inşallah diycez tatlım :50: Cuma gününü bekliyelim Hilalcim beraber öncelikle, bakalım bir kan değerleri de gelsin. En azından bir doktora gidersiniz tatlım eşinle.

benım artık hiç ümidim yok.... yıne hüsran yine hüsran oysa çok umutlanmıştım ben bu sefer kesın olcak demiştim eşimde dünden beri küçük hamiş kadın dıye dıye öldü bitti adama ben sımıd nasıl derım yok dıye. cuma gununu boşuna bekleme canım nasıl olsa bırsey cıkmıcak..
cıktım balkona koydum güneşe bekledım dakıkalarca belkı sılık cızgıyı gorurum dıye ama yook :43::43:
artık çok yoruldum Hande 3 sendır hıc korunmadık hiiç.... ama bır kere bıle olsa o mucızeyı yaşamadım. herkes hamıle kalıyor tanıdıgım evlenen herkes bır tek ben. ne uğursuz bır kadınım ben yaaa .kendıme kahredıyorum lanet olsun bana bır cocuk yapmayı bıle beceremıyorum . Eşimin butun arkadaslarının cocukları var karıları ıkıncıyı bıle doğurdu . ben kaldım aralarında yoruldum artık gercekten...
ALLAHIM yalvarıyorum ne günah işledimde bana bu Annelıgı cok goruyor acaba

canım lutfen bak boyle dusunme ıyı dusun ıyı olsun bende dun hamiş oldugumu ogrendım bugun tekrar gıttım kan verdım kan degerlerım dusukmus evde bende test yapmıstım adetım 1 gun gecıkmıstı sılık cıkmıstı onun sılık cıkmasının sebebı yenı oldugu ıcın kandakı hcg degerın dusuk oldugu ıcın

benim silik falan değil yasemin.... baya baya tek çizgi.
senınde hayırlı ugurlu olsun saglıkla kucagına alırsın inşallah

benım artık hiç ümidim yok.... yıne hüsran yine hüsran oysa çok umutlanmıştım ben bu sefer kesın olcak demiştim eşimde dünden beri küçük hamiş kadın dıye dıye öldü bitti adama ben sımıd nasıl derım yok dıye. cuma gununu boşuna bekleme canım nasıl olsa bırsey cıkmıcak..
cıktım balkona koydum güneşe bekledım dakıkalarca belkı sılık cızgıyı gorurum dıye ama yook :43::43:
artık çok yoruldum Hande 3 sendır hıc korunmadık hiiç.... ama bır kere bıle olsa o mucızeyı yaşamadım. herkes hamıle kalıyor tanıdıgım evlenen herkes bır tek ben. ne uğursuz bır kadınım ben yaaa .kendıme kahredıyorum lanet olsun bana bır cocuk yapmayı bıle beceremıyorum . Eşimin butun arkadaslarının cocukları var karıları ıkıncıyı bıle doğurdu . ben kaldım aralarında yoruldum artık gercekten...
ALLAHIM yalvarıyorum ne günah işledimde bana bu Annelıgı cok goruyor acaba
Hiçbir günahımız yok tatlım, olur mu öyle şey, Allah sabrımızı sınıyor diyorum ben sadece. Allah'tan ümit kesilir mi hiç :5: Bizim her ayımız böyle tatlım, "en iyisini ümit edip, kendimizi en kötüsüne hazırlıyoruz" işte :43: Eşine de "Bu ay olmadı, önümüzdeki ay daha çok çalışıcaz artık" dersin Hilalcim; elbet o da üzülür ama sana destek vereceğinden eminim.
Muhakkak bir doktora git canım arkadaşım, hem kafandaki "neden olmuyor" sorusuna bir cevap bulursun, hem de bu gecikmenin sebebi neymiş öğrenmiş oluruz. Şu AMH değerini de mutlaka sor canım.
Ah arkadaşım, dert yoldaşım benim... Çevrendekileri de umursama :19:

kızlar sızınle tecrube mı paylasıyorum ılk hamılelıgım ve evde ıdrar testı yaptım bı tanesı negatıf cıktı bı tanesı pozıtıf cıktı bı tanesıde sılıktı lutfen evde bu testı yapınca kendınızı uzmeyın. ıdrardakı degerlerınız cok dusuk oluyor hemen hemen hepımız merak edıp adetımız 1 hafta gecmeden yapıyoruz yıne yapın ama moralınızı bozmayın bende bu sekılde bozmustum sonra hastanede kan testı yaptırdım hamıle oldugumu ogrendım allah ısteyen herkeze nasıp eder ınsallah
İnşallah canım :ssz: Her ay her ay bekliyoruz hamileliği. Ben de bu aydan sonra idrar testiyle falan uğraşmıycam, direkt kana gidicem. Artık ne zaman pozitifi görürüm bilemiyorum, 3 ay olur 3 yıl olur, ama evde o stresi tek başıma çekmeme kararı aldım :50:

Handecim bılıyorum ALLAHTAN umut kesılmez hıcbır zaman Rabbımden ıstemekten bıkmadım ama nıye olmuyor nıyee.... nıye gecıkdı ne varkı gecıkdı . neyse artık kafa yormak ıstemıyorum yıne başımın agrısı basladı.
sımdılık bana musade edermısın bıraz aglamak ıstıyorum hıckıra hıckıra rahatlamay ıhtıyacım var kötüyüm şuan.... 1-2 saate gelırım yıne.

Handecim bılıyorum ALLAHTAN umut kesılmez hıcbır zaman Rabbımden ıstemekten bıkmadım ama nıye olmuyor nıyee.... nıye gecıkdı ne varkı gecıkdı . neyse artık kafa yormak ıstemıyorum yıne başımın agrısı basladı.
sımdılık bana musade edermısın bıraz aglamak ıstıyorum hıckıra hıckıra rahatlamay ıhtıyacım var kötüyüm şuan.... 1-2 saate gelırım yıne.
Tamam tatlım :14: Ne zaman kendini daha iyi hissedersen, konuşmak istersen canım... Ben burdayım, aklım da sen de

Tamam tatlım :14: Ne zaman kendini daha iyi hissedersen, konuşmak istersen canım... Ben burdayım, aklım da sen de

Handecım bırsey dıcem sana hanı ümitlenmek ıstemıyorum artık ama ben her ay ateş olcuyorum .ne kadar dogru bılmıyorum ama gecen hafta pazar-pazartesı ölctüğümde 35.9 35.8 dı yanı düşmüştü aha dedım hastalanıcam. salı dedıgım gıbı o pembe akıntı geldı soylemıstım ya sana . sonrasında olctum hep 36.0 bu sabah yıne 36.0 . ya neyse yıne sacmaladım hala salak gıbı belkı dıyorum... neyse bosver .
cok sagol canım arkadasım destegın ıcın İnşallah sen mujdelı haberler verırsın bana. ınsallah sen mutlu olursun

Günaydın Handecım .... nasılsın? sabah gıttım kan testını yaptırdım cumaya sonuc cıkar dedı Doktor Laboratuvarda sorun varmıs. bu arada ıdrar testı yaptım tek cızgı cıktı. suan ölmek ıstıyorum hıc ıyı hısssetmıyorum kendımı .... lanet olsun herseye dıyorum sadece.......
haydaaaa hilal kendine gel.şuanda kapattın bilgisayarı gittin ağlıyorsun ha bravo yani.kendine geeeeeel.
şurda bir iki gün önce okuduğum bütün mesajlarından anladıklarımla her açıdan çelişiyorsun.
biliyorsun bende bugun yarın kırmızıları görcem diye korku içindeyim.kırmızıları görsem gelsem burda ölcem bitcem artık ben pes ediyorum vs desem sen bana ne dersin bir düşün.......biliyorum çok zor.her ay hepimiz yaşıyoruz bunu.ama kendine gel.bence eşini de al bir doktora git.onun kontrolünde ovulasyon takibi ve ilişki planlayın bence.
bir daha da klavyenden ekrana bu lafların döküldüğünü görmeyeyim.
canım benım adetım 1 gun gecıktı ıdrar testı yaptım sılık cıktı varla yok arasında dun hastaneye gıttım ve kanda gebelık testı yaptırdım

haydı hayırlısıyla sağlıkla al inşallah bebeğini kucağına.darısı hepimizin özellikle şu yukardaki cevabımın gittiği kişiye :) hilalllllll sanaaaa

Handecım bırsey dıcem sana hanı ümitlenmek ıstemıyorum artık ama ben her ay ateş olcuyorum .ne kadar dogru bılmıyorum ama gecen hafta pazar-pazartesı ölctüğümde 35.9 35.8 dı yanı düşmüştü aha dedım hastalanıcam. salı dedıgım gıbı o pembe akıntı geldı soylemıstım ya sana . sonrasında olctum hep 36.0 bu sabah yıne 36.0 . ya neyse yıne sacmaladım hala salak gıbı belkı dıyorum... neyse bosver .
cok sagol canım arkadasım destegın ıcın İnşallah sen mujdelı haberler verırsın bana. ınsallah sen mutlu olursun

İnşallah ikimizde mutlu haberler alıcaz tatlım, bu ay değilse önümüzdeki ay, o da olmazsa sonraki ay. :13:
Ben de ölçüyorum canım ateşimi, ama fark ettim ki benim ateşim anca adetimin 2. günü düşüp 36.0'ın altına iniyor. Şimdilerde sırf laf olsun diye bakıyorum ateşe. Benim ateşim hala 36,3 ama yükselmiyor da, kazık çakmış gibi duruyor. Ama biliyorum bugün adet olsam anca yarın düşer. Ve hiç öyle diğer hamilelerde olduğu gibi artmıyor :50:
Bu söylediklerin kendini ümitlendirmek değil be tatlım, ufacık da olsa bir ihtimale tutunmak istiyoruz. Sırf bu yüzden işte ne kan testi yaptırabiliyorum, ne idrar. Ayaklarım götürmüyor, sırf azıcık bir ümit kalsın içimde diye :25:
Galiba senin de vücut sıcaklığın düşük benim gibi. Başka hatunların grafiklerine bakıyorum, 36,9'lar 37,0'lar; yok anacım benim hayatta çıkmaz o derecelere ateşim.

Yıldızcım ızmırde gıtmedıgım hastane Dokotor kalmadı hersey yapıldı yumurtlama takıbı bıle ama olmadı . aşılama oldum ıkı kere tutmadı ne bende ne Eşimde problem yokmus hersey normal dıyorlar stres den uzak dur ve hıc dusunme dedıler. pazartesıye kadar beklıcem hastalanırssam hemen gıdıcem kı 3.gun tahıllerımı tekrarlatıcam. işte baskada ne gerek olursa onlarıda yaptırtıcam.
bakalım bu ay ne olacak şimdi adet olmayı beklıcem.
haklısın yıldız ama her ay bu husranı yasamak cok zor . cok uzuluyorum cok.

Hiçbir günahımız yok tatlım, olur mu öyle şey, Allah sabrımızı sınıyor diyorum ben sadece. Allah'tan ümit kesilir mi hiç :5: Bizim her ayımız böyle tatlım, "en iyisini ümit edip, kendimizi en kötüsüne hazırlıyoruz" işte :43: Eşine de "Bu ay olmadı, önümüzdeki ay daha çok çalışıcaz artık" dersin Hilalcim; elbet o da üzülür ama sana destek vereceğinden eminim.
Muhakkak bir doktora git canım arkadaşım, hem kafandaki "neden olmuyor" sorusuna bir cevap bulursun, hem de bu gecikmenin sebebi neymiş öğrenmiş oluruz. Şu AMH değerini de mutlaka sor canım.
Ah arkadaşım, dert yoldaşım benim... Çevrendekileri de umursama :19:

İnşallah canım :ssz: Her ay her ay bekliyoruz hamileliği. Ben de bu aydan sonra idrar testiyle falan uğraşmıycam, direkt kana gidicem. Artık ne zaman pozitifi görürüm bilemiyorum, 3 ay olur 3 yıl olur, ama evde o stresi tek başıma çekmeme kararı aldım :50:
bencede tatlım evde kendın test yapma lutfen bak nasıl moralın bozulmus. kan testı en saglıklısı bebek ıcın soylenılen seyler var ya hanı ıste soyle olursa hamıle kalırsın boyle olursa dıye bunların hıcbırıne ınanma kendı saglıgına dıkkat et moralını ust sevıyede tut ve aklında sureklı kurgulama herseyı oluruna bırak uzme ve uzulme

peki herhangi bir belirtin varmıydı .....

canım pek belırtımde yoktu aslında sadece bı kere bı yemek kokusundan mıdem bulandı baskada hıcbı belırtım yoktu benımde evde yaptıgım testın bı tanesınde hıc cıgı gorulmedı. ama adetım genelde hıc gecıkmezdı zaten bende adetımın olacagı aksam yaptım testı hanı bıgun gecıkmıs sayılır dıye

aynen aynen bendımde hıc cıkmıyoru atesım en fazla 36.6 ve adet oldugum zamanlar ıkı gun oncesı 35.9 ' a düşüyor o gun yada ertesı gun mutlaka adet olurum.
işte ufacıcık ıncecık bır dal tutunmak ıstıyorum belkı dıyorum ama sanırım ya stres yada kıst var dıye dusunuyorum pazaretsıye kadar beklıcem o zamanda kadar olmazsa Doktora gıdecegım cunkı bır an once rahatlamak ıstıyorum . sıkıldım yaaa....
bakalım....Doktorum demişti bu ay bekleyelım olmazsa bu sefer yıne klomen + progestan dedı ıkısını bır kullanıcam hem rahımı dahada destekleyelım hemde klomen le garantıye alalım . bakalım 3 ayda oyle denıyelım dedı sonrası ALLAH kerim
sen ne yapmaya karar verdın??? beklıcenmı daha ?:50::50::50::50:

canım pek belırtımde yoktu aslında sadece bı kere bı yemek kokusundan mıdem bulandı baskada hıcbı belırtım yoktu benımde evde yaptıgım testın bı tanesınde hıc cıgı gorulmedı. ama adetım genelde hıc gecıkmezdı zaten bende adetımın olacagı aksam yaptım testı hanı bıgun gecıkmıs sayılır dıye
sadece vucut ısım dengesızdı hava cok sıcakken usuyordum aksamlarıda yattıgımda yanıyordum

oyle yapıcam artık kafama takmak ıstemıyorum ...tek ısteyım suan adetım bıranonce gelsın cunkı bırde sokturucuyle ugrasmak ıstemıyorum bekle bekle şiştim :37::37::37: kendılıgınden gelsınde ona gore bır yol cizeyım bende

kızlar lutfen uzulmeyın. allah hepınıze nasıp etsın. ınanın her zaman ıcımden soyluyorum allah tum ısteyenlere versın. ama kendınızı yıpratmayın evde tek basınıza test yapmayın. umudunuzu kaybetmeyın bılıyorum hepınız mukemmel bırer anne adayısınız ama hayatı kendınıze zından etmeyın lutfen :(

oyle yapıcam artık kafama takmak ıstemıyorum ...tek ısteyım suan adetım bıranonce gelsın cunkı bırde sokturucuyle ugrasmak ıstemıyorum bekle bekle şiştim :37::37::37: kendılıgınden gelsınde ona gore bır yol cizeyım bende

ınsallah canım :( dun doktorda sıra beklerken bı bayanla konustuk aklınıza ne kadar getırırsenız olmuyor dedı ınan herkez aynı seyı soyluyor dun ben ogrendım ama doktor kan degerın dusuk falan dedı moralım alt ust oldu bu sabahta kan verdım saglıklı bı gebelıkmıymıs ona bakacakmıs 1 saat sonra gıdıp sonucumu alıcam benım ıcın dua edın cok ıstıyorum kızlar

Yıldızcım ızmırde gıtmedıgım hastane Dokotor kalmadı hersey yapıldı yumurtlama takıbı bıle ama olmadı . aşılama oldum ıkı kere tutmadı ne bende ne Eşimde problem yokmus hersey normal dıyorlar stres den uzak dur ve hıc dusunme dedıler. pazartesıye kadar beklıcem hastalanırssam hemen gıdıcem kı 3.gun tahıllerımı tekrarlatıcam. işte baskada ne gerek olursa onlarıda yaptırtıcam.
bakalım bu ay ne olacak şimdi adet olmayı beklıcem.
haklısın yıldız ama her ay bu husranı yasamak cok zor . cok uzuluyorum cok.
Hilalcim, bu ay bir de omega 3-6-9 ve E vitamini de denemeyi düşünür müsün? Bir süredir araştırıyorum biliyorsun; özellikle bir çeşit omega 6 olan "Gamma Linolenic Acid" ve E Vitamini ile ilgili çok olumlu şeyler okudum yabancı sitelerde. Yine doktor "her şey" yolunda derse, testler normal gelirse, denemekten bir şey çıkmaz diye düşünüyorum, hem çok pahalı şeyler de değil. 16 gündür kullanıyorum, önümüzdeki ay da devam etmeyi düşünüyorum. Biliyorsun bizim de Ocak'ta tüp bebekten önce 3-4 ay bir süremiz var. İlaçsız iğnesiz o tarihe kadar ne yapabiliyorsam deniyorum işte :17:

Back